Hae Nostetta

Suomalaista kulttuuria tukemassa

Hakuaikaa jäljellä seuraavaan jakoon:

Päivää

Tuntia

Minuuttia

Sekuntia

Haluatko luovalle projektillesi uudenlaista nostetta? Bassoradio jakaa osuuden mainostuloistaan suomalaisen kulttuurin edistämiseen. NOST€ on tapa hakea luovien alojen rahoitusta ja kulttuurisponsorointia. Se on kulttuurin tekijöille myös Bassoradion haastatteluja ja mediahuomiota.

NOST€-palkintoja jaetaan neljä kertaa vuodessa ja rahoitusta voi hakea 50-2000€ yhtä hakukierrosta kohden. Haku on jaettu neljään kategoriaan ja kaikkien eri kulttuurialojen edustajat voivat hakea. Voit siis osallistua mukaan jos olet esimerkiksi muusikko, näyttelijä, tanssija, kuvataiteilija, kirjailija, tai vaikkapa tubettaja. Mihin luovaan työhösi sinä tarvitsisit tukea? NOST€-hankkeeseen osallistuvilla kumppaneilla on halutessaan mahdollisuus palkita tekijöitä myös omilla stipendeillään ja sponsorituotteillaan.

Jätä hakemuksesi täyttämällä alla olevat tiedot.

Hanki kannatusta ja jaa valmis hakemuksesi somessa tunnisteella #bassonoste. Näin löydämme sinut! Eniten tykkäyksiä keränneet hakijat voivat päästä Bassoradiolle haastatteluun ja näyttäytyvät paremmin myös tuomariston valinnoissa. Tuomaristoon ja palkintoja luovuttamaan osallistuvat eri kulttuurialojen ammattilaiset ja hanketta tukevat sponsorit.

  • Valitse yksi kategoria, joka vastaa parhaiten taiteenlajiasi
  • Syötä luku väliltä 50 - 2000.
  • Ulkoiset linkit (ei pakollinen)


    Huom! + -ikonista saat lisättyä rivin, - -ikonista saat poistettua rivin.

  • URL (http://)Linkin nimi (Esim. facebook) 
    Lisää uusi rivi
  • Yhteystiedot (ylläpitoa varten, ei julkiset)