Hae Nostetta

Suomalaista kulttuuria tukemassa

Hakuaikaa jäljellä seuraavaan jakoon:

Päivää

Tuntia

Minuuttia

Sekuntia

Basso Noste keskittyy vuonna 2019 tuoreeseen elävään musiikkiin ja esittävään taiteeseen. Kotimaan keikkalavoille ja yleisöjen eteen nostetaan vuosittain kymmeniä kiinnostavia artisteja, keikkavalokuvaajia ja taiteilijoita Basson, Noste-kumppaneiden sekä LiveFIN ry:n yhteistyönä. Noste tarjoaa nouseville nimille paitsi mahdollisuuden nousta yleisön tietoisuuteen, myös keikkapalkkion ja näkyvyyttä.

Kolme kertaa vuodessa valittavat Noste-voittajat saavat tällä kertaa konkreettisella tavalla nostetta uralleen, kun Basson ja LiveFINin sekä keikkapaikkojen edustajien muodostama tuomaristo palkitsee kymmeniä artisteja, esittäviä taiteilijoita ja luovien alojen edustajia esiintymis- ja keikkamahdollisuuksilla ympäri Suomen. Jokaiselle esiintymisslotin Nosteesta voittavalle tarjotaan myös Noste-kumppanien mahdollistama keikkapalkkio sekä esimerkiksi näkyvyyttä keikkapaikkojen, Basson sekä LiveFINin kanavissa. Tuomaristo valitsee voittajat hakemusten, potentiaalin ja somenäkyvyyden perusteella, joten jätä hakemuksesi ja laita ilosanoma kiertämään!

Jätä hakemuksesi täyttämällä alla olevat tiedot.

Hanki kannatusta ja jaa valmis hakemuksesi somessa tunnisteella #bassonoste. Näin löydämme sinut! Eniten tykkäyksiä keränneet hakemukset huomioidaan voittajia valitessa, sillä keikkapaikoille halutaan nostaa yleisöä kiinnostavia artisteja. Tehty hakemus on voimassa yhden hakukierroksen ajan ja jokaiselle hakukierrokselle on tehtävä oma hakemuksensa.

Kiitos hakemuksistanne! Ilmoitamme uuden kauden aloituksesta kanavissamme.