Hae Nostetta

Suomalaista kulttuuria tukemassa

Hakuaikaa jäljellä seuraavaan jakoon:


Päivää


Tuntia


Minuuttia


Sekuntia

Haluatko luovalle projektillesi uudenlaista nostetta? Bassoradio jakaa osuuden mainostuloistaan suomalaisen kulttuurin edistämiseen. NOST€ on tapa hakea luovien alojen rahoitusta ja kulttuurisponsorointia. Se on kulttuurin tekijöille myös Bassoradion haastatteluja ja mediahuomiota.

NOST€-palkintoja jaetaan neljä kertaa vuodessa ja rahoitusta voi hakea 50-2000€ yhtä hakukierrosta kohden. Haku on jaettu neljään kategoriaan ja kaikkien eri kulttuurialojen edustajat voivat hakea. Voit siis osallistua mukaan jos olet esimerkiksi muusikko, näyttelijä, tanssija, kuvataiteilija, kirjailija, tai vaikkapa tubettaja. Mihin luovaan työhösi sinä tarvitsisit tukea? NOST€-hankkeeseen osallistuvilla kumppaneilla on halutessaan mahdollisuus palkita tekijöitä myös omilla stipendeillään ja sponsorituotteillaan.

Jätä hakemuksesi täyttämällä alla olevat tiedot.

Hanki kannatusta ja jaa valmis hakemuksesi somessa tunnisteella #bassonoste. Näin löydämme sinut! Eniten tykkäyksiä keränneet hakijat voivat päästä Bassoradiolle haastatteluun ja näyttäytyvät paremmin myös tuomariston valinnoissa. Tuomaristoon ja palkintoja luovuttamaan osallistuvat eri kulttuurialojen ammattilaiset ja hanketta tukevat sponsorit.

Basson risteily vol4

Basson neljäs risteily pidetään 15. joulukuuta! Olisitko valmis nousemaan risteilykansan eteen lavalla? Tai ottamaan kuvia upeasta fiiliksestä laivalla? Noste-hakijana voit osallistua kilpaan ja saatat päästä näyttämään taitosi Basson risteilyllä! Haku risteilylle esiintymään tai dokumentoimaan menoa on voimassa lokakuun loppuun.