Hae Nostetta

Suomalaista kulttuuria tukemassa

Hakuaikaa jäljellä seuraavaan jakoon:


Päivää


Tuntia


Minuuttia


Sekuntia

Haluatko luovalle projektillesi uudenlaista nostetta? Bassoradio jakaa osuuden mainostuloistaan suomalaisen kulttuurin edistämiseen. NOST€ on tapa hakea luovien alojen rahoitusta ja kulttuurisponsorointia. Se on kulttuurin tekijöille myös Bassoradion haastatteluja ja mediahuomiota.

NOST€-palkintoja jaetaan neljä kertaa vuodessa ja rahoitusta voi hakea 50-2000€ yhtä hakukierrosta kohden. Haku on jaettu neljään kategoriaan ja kaikkien eri kulttuurialojen edustajat voivat hakea. Voit siis osallistua mukaan jos olet esimerkiksi muusikko, näyttelijä, tanssija, kuvataiteilija, kirjailija, tai vaikkapa tubettaja. Mihin luovaan työhösi sinä tarvitsisit tukea? NOST€-hankkeeseen osallistuvilla kumppaneilla on halutessaan mahdollisuus palkita tekijöitä myös omilla stipendeillään ja sponsorituotteillaan.

Jätä hakemuksesi täyttämällä alla olevat tiedot.

Hanki kannatusta ja jaa valmis hakemuksesi somessa tunnisteella #bassonoste. Näin löydämme sinut! Eniten tykkäyksiä keränneet hakijat voivat päästä Bassoradiolle haastatteluun ja näyttäytyvät paremmin myös tuomariston valinnoissa. Tuomaristoon ja palkintoja luovuttamaan osallistuvat eri kulttuurialojen ammattilaiset ja hanketta tukevat sponsorit.

 

Voita pääsy Basson ja SEATin kulisseihin Flow-festivaaleille

Basso Noste ja SEAT tuovat tänä kesänä yhden onnekkaan Noste-hakijan mukanaan Flow-festivaaleille! Hae Nostetta heinäkuun 2018 loppuun meneessä ja voit voittaa SEATin mahdollistaman Flow-viikonlopun sekä vierailun Bassoradion Flow’n erikoislähetyksessä Flow-alueella, aivan SEAT Black Tentin tuntumassa. Palkintoon sisältyy pääsy festivaaleille sekä mahdollisuus vierailla radiolähetyksessä kertomassa omasta Noste-projektista.

Helsinki Design Week hakee nyt esiintyjiä PechaKucha Nightiin

Pohjoismaiden suurin muotoilutapahtuma Helsinki Design Week tuo 6.-16.9.2018 Helsinkiin yli 200 tapahtumaa. 20 kuvaa x 20 sekuntia – nopeatempoinen Helsinki Design Weekin PechaKucha Night perustuu tokiolaisen Klein Dytham -arkkitehtitoimiston ideaan puhetapahtumasta. Helsinki Design Weekin Suomeen tuoma konsepti on saavuttanut suuren suosion ja tämänkin vuoden festivaalin aikana nähdään jälleen mielenkiintoisia puheenvuoroja eri luovien alojen tähdiltä. Nyt Noste-hakijoilla on mahdollisuus voittaa oma puheenvuoro PechaKucha Nightissa!