Arboin & Maininki -kässäkerho

Haemme tulevalle kässäkerhollemme 2000€ materiaalikustannuksiin sekä työvälineisiin. Tulevissa työpajoissamme kurssilaiset voivat valmistaa ryijyjä, kuvioida astioita, tehdä korviksia, painaa kangaskasseja, hullutella kukkien kanssa ja mitä kaikkea me nyt keksimmekään.

2000€

Me ollaan Tiina & Marjo ja me ollaan kässämuijii! Tiinalta on tullut juuri Muita Ihania –kässäkirja. Hän on myös pitänyt saman nimistä uraa uurtavaa blogia jo yli yksitoista vuotta. Marjo on toiminut ennen KAKSITVÅ vaatemerkin toisena (bailaavana) suunnittelijana ja tekee nykyään kaikenlaista visuaalista suunnittelua freelancerina. Viimeisimpänä hän oli työparinsa kanssa suunnittelemassa ja rakentamassa Kierrätyskeskuksen lippulaivamyymälän sisustusta Vantaan Porttipuistoon. Tutustuimme pari vuotta sitten Lapissa saunassa. Huomasimme heti, että meitä kiinnostaa kaikkien söpöjen asioiden lisäksi samantyyppiset kässäfiilistelyt!

Olemme halunneet yhdistää kässävoimamme jo pidemmän aikaa. Nyt olemme löytäneet kivan tilan ja olisimme valmiina kutsumaan kurssilaiset pajoihin. Uuden aloittaminen on aina rahallisesti vaativaa hommaa, joten haemme nostetta työpajojen materiaaleihin ja kurssilaisten työvälineisiin.

Suomalaista kulttuuria tukemassa