NOST€

NOST€-voittaja Alvar suunnittelee julkaisevansa toisen albumin kesän aikana

17.5. 11:26 Toimitus

Viime vuoden joulukuussa NOST€- palkinnoksi tietokoneen voittanut Alvar Escartin on jatkanut musiikin tekemistä ja suunnittelee julkaisevansa toisen albumin kesän aikana. Käytännön syistä NOST€-palkintokone vaihtui läppäristä pöytäkoneeseen ja enää Alvarin ei tarvitse jakaa koneettaan koko perheen kesken.

Tuottaja, muusikko ja lauluntekijä Alvar Escartin on NOST€ voiton jälkeen panostanut toisen levynsä valmisteluun sekä taustojen tekemiseen itsellä ja muille. Myös vierailut muiden artistien kappaleilla ovat tuoneet vaihtelua musiikin tekoon. Musiikkia hän jakaa streamauspalveluiden Spotifyn, Apple Music ja Soundcoudin kautta. Taiteilijanimensä Alvar on vaihtanut voiton jälkeen luonnettaa kuvaamamaksi Albatrossiksi, joka on myös ollut nuoren herran lempinimi ystäväporukoissa aikaisemmin.

”Albatrossin merkitys on semmonen, että kun albatrossi lentää  se ei aina oo niin maanläheistä vaan se on ilmavaa ja tunteikasta ja se heijastelee mua ja mun musiikkia se nimi”, Alvar kuvailee.

Nuori artisti kuvailee tyyliään urbaaniksi, katuläheiseksi ja taiteelliseksi RnB.ksi. Musiikista huokuu artistin musiikkipainotteinen koulutus ylä-asteelta ja lukiosta, kappaleissa saattaa havaita vaikutteita klassisesta- ja jazzmusiikista. Esikuvikseen Alvar mainitsee The Weekendin, Travis Scott ja Frank Ocean sekä nuorena kuunnellut suomirapkappaleet muun muassa JVG.ltä.

Pääsykoetuloksia juuri jännittävä artisti haluaa kehittyä myös tulevaisuudessa erityisesti tuottamisen saralla ja tähtääkin musiikkituottajaopistoihin tämän kevään yhteishaussa. Jo julkaistun albumin sekä kesällä julkaistavan uuden albumin hän toivoo avaavan ovia yhteistyökuvioihin muiden artistien kanssa.

NOST€-kierros numero kaksi on päättymässä, mutta vielä ehdit hakea mukaan. Lisätietoja basso.fi/noste.

 

Basso suosittelee