Basso.fi

MAAILMAN PARAS FLOW

19.2. 11:32 Toimitus

Flow Festival järjestetään 15. kertaa tänä vuonna. Festivaalia vietetään jälleen Helsingin Suvilahdessa, 9.-11. elokuuta 2019. Visuaalinen ja herkullinen kaupunkifestivaali on tänä vuonna lastattu lähes 150:llä artistilla. Maailman parhaan musiikin lisäksi Flow’ssa viihdytään myös hyvän ruoan ja juoman parissa kauniissa ympäristössä.

 

Tässä vaiheessa isoimmat tärpit jo kiinnitetyistä artisteista ovat Grammy-voittaja Cardi B, Odd Futuresta soolouralle lähtenyt Earl Sweatshirt, Blood Orange aka Dev Hynes ja maailman paras bändi, pop-musiikin uudistaja Tame Impala. Kotimaisista artisteista mukana ovat tänä vuonna mm. Henrik!, J. Karjalainen sekä räppärit Pyhimys ja Bizi. Elektronisen musiikin Resident Advisor Front Yardin valloittaa tänä kesänä mm. yhdeksi teknon vaikutusvaltaisimmaksi tähdeksi kasvanut Nina Kraviz, oikeudenmukaisen ja monimuotoisen klubikulttuurin puolestapuhujana tunnettu The Black Madonna ja hypnoottisilla äänimaisemillaan valloittava Donato Dozzy.

Tänä kesänä Basso Media juhlii viisivuotista yhteistyötään Flow’n kanssa. Se tarkoittaa sitä, että Basso tulee ottamaan isosti osaa myös kesän 2019 Flow Festivaliin.

Seuraa Basson somekanavia ja kuuntele Bassoradiota, niin pysyt ajan tasalla monipuolisen Flow Festivalin laajasta ohjelmasta.

 

 

 

Basso suosittelee