Aamulinja

Lukas Leonilta uusi biisi ja vihjaus uusista rock-kuvioista

27.11. 14:32 Toimitus

Räppäri Lukas Leon julkaisi tänään uuden kappaleensa Hendrix, yhdessä laulaja Aleksanteri Hakaniemen kanssa. Hän kävi Villen ja Linan vieraana Aamulinjassa kappaleen tiimoilta.

Debyyttilevy Simba lähti kovaan nousuun nähdessään päivänvalon tänä kesänä ja mies kuvaileekin vuotta elämänsä parhaaksi. Suosio on tuntunut hyvältä ja hänelle on ollut itsestäänselvyys pitää jalat maassa. Vantaalainen Lukas on päässyt myös tutustumaan keikkalavoille ympäri Suomea.

 

”Mä en kauheesti ole vielä ehtinyt kierteleen Suomea…”, Lukas kertoo. ”…mut siistiä että on nyt päässy näkeen mestoja ja jengiä. Pohjoisin paikka jossa olen käynyt on Nivala.”

 

Lukas tapasi Aleksanterin ensimmäistä kertaa Elämä Lapsille -konsertissa, jolloin jätkillä klikkasi ja he alkoivat suunnittelemaan yhteisbiisiä Aleksanterin tuottajan Rafaelin studiolla.

 

”Mä olin just edellisenä iltana katsonut Jimi Hendrix -dokkarin”, Lukas paljastaa biisin synnystä. ”Me ruvettiin keskusteleen siitä ja sit Aleksanteri vaan heitti et ”Hendrix, se olis siisti biisin nimi”. Pari päivää myöhemmin biisi olikin jo valmis.”

 

Haastattelussa Lukas lisäksi kertoo tuntemuksistaan nopesta menestyksestä sekä valoittaa Division Six -nimistä musiikkiprojektiaan.

 

Kuuntele koko haastattelu alta.

 

Basso suosittelee