This message is only visible to admins

Please connect a business account on the Instagram Feed settings page in order to display hashtag feeds
Please see this post for more information.

Koska olet ollut väärässä? Jäikö pyytämättä anteeksi?

Bassoradion Hikinen iltapäivä avasi puhelinvastaajan kansalaisten avautumisille, soita meille, pyydä anteeksi ja me soitamme parhaat viestit kaikelle kansalle.
Soita numeroon 050-4096196 ja kuuntele Hikistä iltapäivää.
Yhteistyössä Lennonit, uusi nuorten rauhanryhmä ja CMI, Martti Ahtisaaren rauhanvälitysjärjestö.

Seuraa Lennoneita Facebookissa ja Instagramissa.

Jokainen meistä on joskus väärässä ja jokainen meistä tekee joskus virheitä. Sen myöntäminen ei ole helppoa. Usein esteenä on oma ego, ylpeys tai häpeä. Kun tämä yhdistyy mahdolliseen ristiriitatilanteeseen, konflikti on valmis – niin snägärijonossa kuin kansainvälisissä konflikteissakin.

CMI:n kokoama rauhanryhmä Lennonit haastaa nyt kaikki suomalaiset myöntämään omat virheensä ja sitä kautta rakentamaan rauhaa omassa arjessaan. Onko sinulla #pokkaamyöntää milloin viimeksi olit väärässä? Jaa oma stoorisi joko soittamalla Basson vastaajaan (050-4096196) tai somessa – ollaan yhdessä rohkeasti väärässä!

Lennonit on ryhmä vapaaehtoisia nuoria, jotka uskovat rauhantyöhön ja joiden tavoitteena on osoittaa arkipäivän rauhantyön merkitys kaikille suomalaisille nuorille. #pokkaamyöntää-kampanjalla Lennonit haluavat arkipäiväistää rauhan käsitystä.

Lennoneilla on tukenaan konfliktinratkaisujärjestö CMI, suunnittelutoimisto Måndag ja Bassoradio. Lennoneiden visuaalisen ilmeen on suunnitellut viestintätoimisto Miltton.

Kampanja on osa CMI:n Ahtisaari-päiviä, jotka huipentuvat tänä vuonna 13. – 26.11. Päivien tavoitteena on lisätä tietoa rauhanvälityksestä, riitojen ratkaisemisesta ja sovinnon merkityksestä.