Hikinen Iltapäivä

Kummelit saivat alkunsa Olli Keskisen isosiskon mennessä naimisiin Heikki Silvennoisen kanssa

5.10. 10:37 Toimitus

Tänä vuonna 25 vuotta täyttävät Kummelit päättivät kertoa tarinansa tietokirjailija Tuomas Marjamäelle. Äänessä ovat Timo Kahilainen, Olli Keskinen ja kaikki Heikit SilvennoisestaHelaan ja Vihiseen. Kirjassa muistellaan, miten moni suosikkihahmo sai alkunsa ja miten muun muassa ohjelman nimi syntyi.

Olli Keskinen ja Tuomas Marjamäki ovat olleet luomassa ”Kummeli – Erittäin hyvin sanottu” -kirjaa, joka ilmestyi syyskuussa 2015.

Keskinen muistelee Kummeleiden saaneen alkunsa vuonna 1983, kun hänen isosiskonsa meni Heikki Silvennoisen kanssa naimisiin.

”Kitaristi Silvennoisen, mun vanhempien kauhuks. Sillon mä vuokrasin kameran Sähkötasosta, videokameran. Mä olin 16-vuotias sillon ja päätin antaa häälahjaks Tiinalle ja Hessulle videofilmin niistä häistä. Ja sen viikonlopun aikana me Hessun kanssa sunnuntaina kuvattiin muutama juttu, missä Hessu pelleili ja mä kuvasin. Siellä mä oon ensimmäisen kerran nähny, kun Silvennoinen esiintyy jonkunlaisena hahmona ja mä katoin etsimestä.”

Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan tästä:

 

 

Basso suosittelee