Basson Keskipäivä

Koko kansan Cledos?

21.5. 13:46 Toimitus

Vuoden hiljaiselon jälkeen itseään taiteilijana etsinyt ja paljon uusia tyylejä kokeillut Cledos ottaa musiikin nykyään enemmän tosissaan, kuin ennen. Artisti kävi Basson Keskipäivässä Aleksin vieraana kertomassa uudesta popimmasta suunnastaan.

 

Klassiset “kybäminan setit” ovat toimineet tavaramerkkinä ja takana seisoo vahvat tukijoukot aina biisien kirjoituksesta asti. Impulsiivinen artisti iskee nyt hillitysti ja harkitusti, mutta onko autoritäärinen Cledos tungettu muottiin?

“En halua semmoista pakottamista ja puskemista..tehdä jotain mitä mä en oo ja tämä tuli todella luonnostaan.”

Suden hetkenä syntynyt kappale Pidä kii pitää kyllä kiinni uudesta pop tyylistä alusta loppuun asti. Seuraavasta levelistä huolimatta ei myöskään squad squad gang gangia ole feidattu, vaan se pysyy menossa mukana.

“Nämä hetket kertovat kuka on aito ja kuka feikki.” kertoo kliseisesti Cledos.

Kesä on festareita täynnä koko kansalle, niin kuin nousevilla artisteilla kuuluukin. Isoja juttuja on lupa odottaa vielä tämän vuoden puolella, myös kokopitkän debyyttialbumin muodossa.

Mielenkiintoista nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Sitä odotellessa käy kuuntelemassa haastattelu kokonaisuudessan alta:

 

Basso suosittelee