Bassoradio ja Klask kruunaavat elokuun lopulla yhdestä Bassoradion kuulijasta Suomenmestarin. Haluamme sinun osallistuvan suursuosion saavuttaneen sekä lukuisia palkintoja voittaneen Klask-pelin SM-kisoihin. Aiempaa kokemusta pelistä ei tarvita.

Kisat järjestetään Helsingissä, Kung Fu Kitchenissä 26.08. aurinkoisella sisäpihan terassilla, osoitteessa Lönnrotinkatu 18. Kisaajien viihtyvyydestä huolehtivat sisäpihan grillissä valmistuvat Bao-leivät, huolella valmistetut coctailit sekä kesäiset funk, disco -ja hiphop-klassikot.

Hektisen pelin tuore Suomenmestari matkustaa myöhemmin syksyllä Kööpenhaminaan edustamaan Suomea Klask MM-kisoihin.

Jotta varmistat paikkasi kisoissa, täytä alla oleva lomake. Skaboihin on myös rajallinen määrä Walk in-paikkoja!


 

 

 

Kilpailun sääntöihin


KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Kilpailun järjestäjät

Kilpailun järjestää Oy Basso Media Ltd.ja Marektoy Oy (jäljempänä ”Järjestäjä”).

2. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan osoitteessa www.basso.fi/klask ja osallistuminen tapahtuu 26.08.2017. osoitteessa Lönnrotinkatu 18, 00100 Helsinki (Ravintola Kung Fu Kitchen). Osallistuminen edellyttää paikallaoloa ja Klask-pelin pelaamista muita kilpailijoita vastaan. Kyseessä ei ole arvonta vaan taitoihin perustuva kilpailu.

3. Kilpailuaika

Kilpailuun ilmoittautuminen on mahdollista 14.08. – 25.08. Kilpailu alkaa 26.08.2017. klo 14 ja päättyy viimeistään klo 18.00. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa. 

4. Palkinto ja arvonta

Kilpailun palkintona on Klask-pelin SM-titteli sekä matka Kööpenhaminaan Klask-pelin MM-kisoihin 09.09.2017. Marektoy järjestää voittajalle lennot ja kahden yön majoituksen (arvo n. 600€). Matka ajoittuu välille 08.09. – 10.09.2017.

5. Palkinnon lunastus ja rajoitteet

Järjestäjä hankkii palkinnon voittajalle. Voittaja sitoutuu noudattamaan kilpailun sääntöjä eikä Järjestäjä vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Järjestäjä ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä voittajaan sähköpostin tai puhelimen kautta. Voittajalle annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta. Palkinto on henkilökohtainen eikä niitä voi siirtää kolmannelle taholle. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

REKISTERISELOSTE
Laatimispäivä:
3.1.2017

Rekisterin pitäjä:
Oy Basso Media Ltd.
Y-tunnus: 1900026-2

Rekisteriasioista vastaava henkilö:
Antti Nurminen
Unioninkatu 25
00170 Helsinki

Rekisterin nimi:

Oy Basso Media Ltd:n Klask SM-kilpailujen rekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus:
Henkilötietojen käsittely perustuu henkilön suostumukseen sekä henkilötietolain 8 §:n 1 momentin 2- ja 5-kohtiin. Rekisterin tietoja käytetään kilpailun toteuttamiseksi ja hallinnoimiseksi. Henkilötietoja käsitellään sen aikaa kuin on tarpeen kilpailun toteuttamiseksi.

Rekisterin tietosisältö:
Rekisteri voi sisältää seuraavia rekisteröityyn liittyviä tietoja:
Etu- ja sukunimi, puhelinnumero, osoitetiedot, sähköpostiosoite, ikä ja syntymäaika.

Säännönmukaiset tietolähteet:
Rekisteriin tallennetut tiedot kerätään säännönmukaisesti henkilöltä itseltään.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset:
Tietoja ei lähtökohtaisesti luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.
Oy Basso Media Ltd voi luovuttaa henkilötietoja sen kumppaneille ja agenteille tai muille Kilpailun toteuttamiseen osallistuville kolmansille osapuolille ja tietoja voidaan siirtää näiden välillä voimassaolevan lainsäädännön sallimissa rajoissa siinä määrin, kuin ne osallistuvat tässä rekisteriselosteessa mainittujen käyttötarkoitusten toteuttamiseen.

Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle:
Tietoja ei siirretä EU:n/ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet:
1. Manuaalista aineistoa ei ole.
2. Sähköisesti tallennettujen tietojen keräys- ja säilytysjärjestelmä on teknisin toimenpitein suojattu. Rekisterin käyttö on rekisterinpitäjän organisaatiossa ohjeistettu ja henkilörekisteriin pääsy on rajattu siten, että järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät vain siihen oikeutetut henkilöt.

Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen:
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot.
Mikäli rekisteröity haluaa käyttää tarkastusoikeuttaan, niin yhteydenotot voi tehdä kohdassa 2 määriteltyyn osoitteeseen/puhelinnumeroon.

Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen:
Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta.
Mikäli rekisteröity haluaa käyttää tiedon korjaamisoikeuttaan, niin yhteydenotot voi tehdä osoitteeseen info@basso.fi.