Bassoradion Aamushow

Kaikki Oikein -Elokuvan näyttelijät Elsa Saisio ja Antti Luusuaniemi Bassoradion aamushow´ssa kertomassa omista haaveistaan, jos voittaisivat lotossa

26.1. 12:17 Toimitus

Mitä sinä tekisit, jos voittaisit lotossa kaikki oikein? Kaikki oikein -elokuvan päänäyttelijät Elsa Saisio ja Antti Luusuaniemi kävivät Bassoradion aamushow´ssa kertomassa omat haaveensa.

12. tammikuuta sai ensi-iltansa kotimainen elokuva Kaikki oikein, joka perustuu Anna-Leena Härkösen samannimiseen kirjaan. Elokuva on draamaelokuva jossa Eevi (Elsa Saisio) voittaa lotossa jättipotin. Elokuvassa Eevin miestä, Karia esittää näyttelijä Antti Luusuaniemi. Mitä elokuvan pääosaa esittävät itse tekisivät, jos loton päävoito osuisi?

” Haave olisi, että saisin mieheni kanssa asunnon kantakaupungista, ihan keskustasta, mutta kuitenkin omassa rauhassa merenrannalla omakotitalo ja sit vois olla talkkari ja lastenhoitaja siinä paketissa”, Sanoo Elsa Saisio.

” Mä rupeaisin varmaan tekee leffoja. Mä laskeskelin, että elokuvassa kun Eevi ja Kari voittaa viisitoista miljoonaa, niin suomalaisen elokuvan keskiverto budjetti on 1,5 miljoonaa, eli mä voisin tehdä sillä kymmenen leffaa ja samalla työllistää kaverinsa ja itsensä vuosiksi eteenpäin.”, Antti Luusuaniemi haaveilee.

Antti Luusuaniemi koki transformaation kesken haastattelun, jossa hänele kehittyi Bassoradio -nimi. Mikä se on? Kuuntele koko haastattelu alta.

Basso suosittelee