Hikinen Iltapäivä

Junon kanssa päiväkaffella

7.12. 17:32 Toimitus

Hikisen iltapäivän Tuke kävi Junon kanssa perjantain kunniaksi päiväkahvilla haastattelun merkeissä. Junon kanssa keskusteltiin musiikista, vanhemmuudesta ja sen tuomista muutoksista, sekä Junon ympärillä pyörineistä kohuista.

Pitkän uran tehneellä Junolla on mahtunut vuosien varrelle värikkäitä vaiheita, niin hyvässä kuin pahassakin. Juno kertoo haastattelussa vuosien aikana tapahtuneista muutoksista ja asioista jotka nousevat vahvimmin mieleen menneen kymmenen vuoden ajalta.

Haastattelussa keskustellaan muun muassa siitä onko raha vaikuttanut Junon ajatuksiin ja musiikin tekemiseen. Juno kertoo miltä tuntui palata studiolta niin sanottuun “normaaliin” työhön. Vuosiin on myös mahtunut vaikeampiakin hetkiä ja Juno avaa tuntemuksiaan hänen ympärillä pyörineistä kohuista.

“Kaikki frendit kutsuu mua nykyään Kohu-Korhoseksi”, Juno avaa kertoessaan siitä, kun nykyään otsikot hänestä ovat negatiivis-sävytteisiä.

“Eniten siin kelas kaikkii lähimpii ihmisii. Itellä siin oli se et, kyllähän sä tiiät et ku sä lähet tollaselle sekoilu-linjalle, et paska voi osuu tuulettimeen. Tavallaan ties jo, et siin käy niin et luultavasti tulee himmee haloo, mut emmä tietenkää ikinä kelannu et se niin iso haloo on”, Juno kertoo.

Selkeästi tärkeimpänä asiana keskustelusta nousee isyys ja sen tuomat muutokset. Juno mainitseekin, että “Elämästä on tullu paljon nautinnollisempaa sen jälkee kun on saannu lapsii”

Kuuntele Junon haastattelu kokonaisuudessaan alta.

 

Basso suosittelee