Aamulinja

Juha Tapion uusi kappale muistuttaa kaikkia säilyttämään sisäisen lapsensa

2.10. 11:23 Toimitus

Juha Tapio kävi Aamulinjan vieraana Basson studiolla uuden musiikkivideonsa tiimoilta. Haastattelussa pureudutaan Juha Tapion John -kappaleen taustoihin, sekä keskustellaan kappaleen tuoreesta musiikkivideosta.

Juha Tapio on yksi Suomen suosituimmista artisteista ja aktiivisimmista keikkailijoista. Hänen tämän kesän keikkasaldonsa ylitti huikeat yli neljäkymmentä keikkaa. Vaikka keikkoja on runsaasti, Juha Tapiolle on tärkeää luoda jokaisesta keikasta ainutlaatuinen. “Yhteinen kokeminen ja yhteinen jakaminen tekee keikasta mehukkaan, se on se juttu”, Juha Tapio kommentoi kertoessaan katsojien sitoutumisesta keikkoihinsa.

Perjantaina julkaistiin Juha Tapion John -kappaleen musiikkivideo. Juha Tapio kertoi kappaleen sanoman tulevan kaukaa lapsuudesta, ala-asteen englannintunneilta, “Joskus oli paljon kivempi kuvitella olevansa John lännen sankari, kun Juha joka on just saanu rillit” Juha avaa. Kappaleen sanoma tukee sen nimeä, biisin ajatuksena on leikkimielisyys ja se ettei sisäinen lapsi saa koskaan kuolla. Jokaiseen päivään tulisi herätä niin että ajattelee kaiken olevan mahdollista.

Juha Tapio halusi tuoda sanoman esiin myös musiikkivideossa. Jokaiselta löytyy oma “John”, oma alteregonsa lapsuudesta. Juha Tapion fanit saivat osallistua musiikkivideon tuotantoon lähettämällä videoita, joissa esiintyi heidän omat alteregonsa.

“Samalla tavalla kun laulut on tehty jaettavaksi, niin tehtiin musiikkivideokin jaettavaksi”, Juha Tapio kommentoi.

Kuuntele koko Juha Tapion haastattelu ja John -kappale alta.

Basso suosittelee