Basso.fi

(info) Basso päivittyi betaksi

18.4. 13:05 Jan Zapasnik

Tervetuloa päivittyneelle Basson betahenkiselle sivustolle. Sivuston käytettävyyden ja sisällön hienovaraisen upgreidauksen lisäksi olemme nykyään myös ”Suomen ainoa urbaanin ja klubimusiikin kanava”. Neloslevelistä puhumattakaan. Ennen kuin pääset ääneen, niin käy makuulle, yritä olla itkemättä ja itke paljon. Tämän jälkeen olet tervetullut keskustelemaan Basson foorumeillelisää.Koska olemme vapaa media, joskaan en ihan ymmärrä mitä se tarkoittaa, niin olemme palanneet sinne, mistä olemme lähteneetkin ja räjäyttäneet padon, jotta voimme jälleen päästää kaikki osallistumaan tämän tarinan kertomiseen. Open source. DIY. Fuck the police. Späm. 4L. NKOTB.

Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että olemme laittaneet etusivulle painikkeen, josta voit vapaasti lisätä etusivulle sisältöä, ja kirjoittaa jälleen yhden luvun lisää tähän paksuun tarinaan, joka toivottavasti päättyy ei-niin-goatsemaiseen loppuhuipennukseen. Ympäröivä turhuus saa nyt riittää, ja ainakin ite lähden suurelle sisäiselle matkalle kohti neppeleveliä, josta raportoin tänne, moido.

Lupaukset, jotka esitettiin keskustelualueella otsikolla ”Zapasnikin sisällön vuosi 2011” menivät alatyylisesti ilmaistuna hiukan huonosti, mutta vaikka Puolan presidentti kuoli lento-onnettomuudessa, niin tuhkasta aina noustaan uudelleen ja uudellen. Nyt vuonna 2013. Ota mua kädestä kiinni. Tämän Christianin laulun sanat on multa sulle:

Basso suosittelee