Basso.fi

Hiphop-artisti Brandon palasi pitkältä tauolta ja veti uuden sinkkunsa livenä!

6.6. 16:57 Basso

DSC03970 2 (2)

Hiphop-artisti Brandon on palannut! Basson aamussa vieraillut muusikko pyöräytti toukokuussa Run Free -sinkun, joka on hänen ensimmäinen soolojulkaisunsa moneen vuoteen. Miehen musiikkiurahan lähti nousukiitoon jo vuonna 2004 Rähinä Recordsin suojissa, mutta viime aikoina hänestä ei ole kuulunut.

Missä Brandon on luurannut?
”Kävin koulussa, tein duunia. Vuosina 2006-2013 kierrettiin yhdessä Signmarkin kanssa. Siihen oli helppo tottua, koko ajan oli keikkaa”, muusikko kertoo. Nyt tilanne on kuitenkin toinen: mies on omillaan ensimmäistä kertaa aikoihin.

Brandon2

Lapsena Suomeen muuttanut Brandon on syntynyt Floridassa. Hänen musiikkinsa kuulostaa varsin kansainväliseltä, ja tuore musiikkivideokin kuvattiin Barcelonassa saakka. Halajaako 29-vuotias hiphoppari kansainväliselle uralle?
”Oon varttunut Suomessa, elän täällä ja kaikki ystävät ovat täällä. Biisit kertovat elämästäni täällä Suomessa. En ole hakenut tietoisesti mitään kansainvälistä soundia”, Brandon kertoo.

Toisaalta muusikko ei kuitenkaan halua sulkea pois mitään mahdollisuuksia – ulkomaille lähdetään, jos tilaisuus tarjoutuu.
”Kaikki mitä tulee eteen on oh yeah.”

Rento ja avoin elämänasenne näkyy Brandonin touhuissa muutenkin. Muusikko paljastaa olleensa aina rämäpää, joka voisi toisinaan olla nykyistä skarpimpikin.
”Mutta kyllä mä osaan stressatakin, välillä lukittaudun ja oon omissa mietteissä”, artisti pohdiskelee.

Brandon kertoo etsivänsä onnellisuutta. Miten hän uskoo löytävänsä sen? Meditoiko hän? Musiikkivideon kuvauksissa auton kanssa oli ongelmia, mutta millaisia? Entä mitä vaarallista miehelle tapahtui kuvauksissa?

Katso YouTubesta Basson studiossa esitetty liveveto Run Free -biisistä  ja kuuntele koko juttu SoundCloudista!

Basso suosittelee