Aamulinja

”Halusin kirjottaa omasta statuksesta täs geimissä” -Kube uudesta biisistään

24.4. 14:58 Toimitus

Kube kävi Aamulinjan vieraana uuden sinkkunsa wussup -tiimoilta.

Kube julkaisi tänään 24.4 lyhyehkön hiljaiselon jälkeen uuden singlen Wussupin. Uuden biisin lisäksi Kube julkaisee musiikkiaan nyt oman levy-yhtiönsä Killah Recordsin kautta, joka tekee yhteistyötä Universal Musicin kanssa.

Kube kertoo miettineensä pidemmän aikaa, että haluaa jossain vaiheessa edetä isommin ja perustaa oman alustan. Alustan, jossa pääsee julkaisemaan musiikkia ja auttamaan aloittelevia artisteja, joissa näkee potentiaalia. Myös oma asema artistina osana suurempaa levy-yhtiötä herätti kiinnostusta.

”Mitä jos siin oiski joku iso lafka takana? Leviskö se musiikki eri tavalla? Saisinkohan mä uusii kuulijoita?”

Uuden kappaleen soundi ja sanoma kiteyttää yhteen sen, mitä Kube jatkossa haluaa sekä omalta että yhtiönsä tulevien kiinnitysten musiikilta. Soundillisesti Kube toi Wussuppiin omien sanojensa mukaan skidisti vanhempaa West Coast soundia ja Pharrell Williamssin tuottamaa Clipseä ja The Neptunesia. Kube halusi kirjottaa läpät jotka kertoo omasta statuksestaan tässä geimissä. Jotain mitä ei ole jokaisessa rap-biisissä läsnä. Tätä samaa hän etsii tulevista suojateistansa.

”Suoraa soundillista linjaa ei ole. Haluun sinne sellasia tyyppejä joista kuulee ja näkee että ne on nähny vaivaa sen musan eteen ja ne tietää mistä tykkää. En haluu alkaa raidaa niit mihinkää isoon aaltoon.”

Kokopitkä albumi on tulossa syksyllä ja se on Kuben mukaan henkilökohtaisin levy mitä on koskaan tehnyt. Albumilla käsitellään sitä miksi Kubesta tuli Kube.

Kuuntele haastattelu alta!

Basso suosittelee