NOST€

Hae Nostetta ja pääse esiintymään Ilosaarirockiin tai PechaKucha Nightiin!

27.6. 14:14 Toimitus

Uusi Noste-hakukausi on käynnistynyt ja tänä kesänä hakijoilla on mahdollisuus voittaa Nosteen lisäksi myös esiintymismahdollisuuksia.

VOITA NOSTEEN LISÄKSI OMA KEIKKA ILOSAARIROCKISSA YHDESSÄ BATTERY ENERGY DRINKIN KANSSA!

Musiikki-kategorian ehdokkailla on mahdollisuus hakea esiintymään Ilosaarirockin Loungeen! Haku esiintyjäksi on voimassa kesäkuun ajan ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Battery Energy Drink mahdollistaa yhdelle tai useammalle nousevalle Noste-artistille mahdollisuuden päästä esiintymään festariyleisön eteen Joensuun Ilosaaressa 13.-15.7.

HELSINKI DESIGN WEEK HAKEE NYT ESIINTYJIÄ PECHAKUCHA NIGHTIIN

Pohjoismaiden suurin muotoilutapahtuma Helsinki Design Week tuo 6.-16.9.2018 Helsinkiin yli 200 tapahtumaa. 20 kuvaa x 20 sekuntia – nopeatempoinen Helsinki Design Weekin PechaKucha Night perustuu tokiolaisen Klein Dytham -arkkitehtitoimiston ideaan puhetapahtumasta. Helsinki Design Weekin Suomeen tuoma konsepti on saavuttanut suuren suosion ja tämänkin vuoden festivaalin aikana nähdään jälleen mielenkiintoisia puheenvuoroja eri luovien alojen tähdiltä. Nyt Noste-hakijoilla on mahdollisuus voittaa oma puheenvuoro PechaKucha Nightissa 11.9. klo 20.20!

 

Lue lisää Nosteesta ja täytä hakemus täällä!

Basso suosittelee