H Hetki

H-Hetken menovinkit

15.6. 15:43 Toimitus

H-Hetkessä listataan viikoittain Ammattiliitto Pro:n tarjoamana parhaimpia menovinkkejä ympäri Suomea.

Perjantai 16.6.

Olutsatama @ Jyväskylän Satama, Jyväskylä

Jyväskylässä päästään viikonloppuna nauttimaan pienpanimoiden antimia, kun Jyväskylän Sataman valtaa Olutsatama. Laatuoluiden lisäksi tarjolla on herkullista purtavaa, live-musiikkia ja paljon muuta. Halutessasi voit vaikka kokeilla uutuusharrastusta; olutjoogaa.

Lauantai 17.6.

Sundown @ Bistro Badenbaden, Helsinki

Kesän chillein rantabaari Bistro Badenbaden tarjoaa jälleen laadukasta ohjelmaa. Tänä lauantaina kansaa tanssittavat DJ Axel sekä Jori Hulkkonen.

Katin Gaala @ Korjaamo, Helsinki

Jo viidettä kertaa järjestettävä Katin Gaala siirtyy tänä vuonna Korjaamolle. Luvassa on mielenkiintoisten palkintokategorioiden lisäksi runsaasti live-vetoja. Lavalla pyörähtävät illan aikana muun muassa DJ Kridlokk, Eevil Stöö ja Kube.

Aurajoen Wauhtiajot @ Jokiranta, Turku

Veneilijät tapaavat lauantaina toisiaan Turussa, kun Aurojokeen lipuu toinen toistaan kauniimpia klassikkomoottoriveneitä. Vaikka omaa venettä ei sinulta vielä löytyisi, niin tapahtumaa voit seurata Jokirannan lisäksi myös Kirjostosillalta sekä Teatterisillalta.

Reggae Stomp @ Klubi, Tampere

Tampere saa harvinaisia ulkomaan vieraita, kun Cali P saapuu Suomeen aina Guadalupesta asti. Cali P:n lisäksi kuumia Karibian rytmejä tarjoavat suomalainen Poorman Dub Sound, sekä dj:t Jammy G ja Bassoradiostakin tuttu Selecta Andor.

Kuuntele vinkit alta:

 

 

Basso suosittelee