Vuoden 2018 levyt top-5

Viestiketju osiossa 'Kulttuuri' , käynnistäjänä Bolaz, 18.12.2018.

 1. Bolaz

  Bolaz 4. leveliläinen

  Viestejä:
  1,897
  Saadut kiitokset:
  459
  Aktiivisuuspisteet:
  16,071
  Liittynyt:
  10.03.2003
  Tänne saa sitten postata vuoden 2018 parhaat levyt perusteluineen. Genrellä ei väliä ja rajoitteita ei ole muutenkaan paitsi maapallon kiertely auringon ympäri gregoriaanisen kalenterin 2018 täsmentymänä.

  1. Vesta - Lohtulauseita
  Valtavan lahjakaaan nuoren naisen luultavasti uran hehkein kohta. Tästä on suunta vain alaspäin. Saundillisesti rohkeaa. Lyyrisesti leikkisää, osin ohutta, osin naivia, osin syvällisyyttä halventavaa, osin syvällistä, osin pseudosyvällistä, osin kuraa. Muutama aivan järkyttävän riipivä biisi, joiden aiheuttamia kylmiä väreitä joutuu ihmettelemään. Musiikin kaunein asia siis toteutuu. Ei mitään hajua, että miksi koskettaa syvältä, mutta kun vaan perkele niin tekee vaikka kuinka vastustelee ja esittää kovaa äijää. Ylivertainen levy vuonna 2018.

  2. Malady - Toinen toista
  70-luvun progetyyliä sillä tasolla, että kepittää ison osan jopa siitä 70-luvusta. Hävytöntä. Erityisesti "Nurja puoli" on elämys.

  3. Litku Klemetti - Taikaa
  Litkun ehjin kokonaisuus so far. Viittaukset Hectorin Liisa pien -levyyn ehdottomasti plussaa.

  4. Jumal x10 Lavis - Kingdom of Dzumaal
  Lavis on Jumal. Mutta välillä silti tulee aivan liian hätäisesti sylkäistyä sontaa kuten vuoden toinen levy "Eros Paskanderos". Sen sijaan tämä Dzumaalin kuningaskunta on aivan huikea kokonaisuus. Menee Laviksen uran merkkipaaluihin ihan sinne Gorgonzola Flown rinnalle.

  5. Ihana Leijona - Mä voin loistavasti
  Jaa, oliko tämä edes hyvä. Mutta oli kai.
   
  Last edited: 18.12.2018