Veikkausliiga 2007

Viestiketju osiossa 'Hiekkalaatikko' , käynnistäjänä Guest, 18.01.2007.

 1. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  AIT HALA!

  Basson virallinen jalkapallofanitus-topikki on liian ulkomaalaisjalkapallopainotteinen suomalaisesta jalkapallosta juttelemiseen. Siis siirretään ne keskustelut jatkossa tänne.

  Veikkausliigakauden alku lähenee. !HUOM!KIIMA!HUOM! nousee. Kolme (3) joukkuetta taistelevat, ainakin maantieteellisin perustein, pääkaupunkiseudun herruudesta. Mansesteer United Nääs vei kovalla joukkueellaan Suomen mestaruuden 2006, HJK vei cupin.

  Monet henkilöt Suomen potkiskentiltä ovat totutusti taas lähteneet ulkomaille potkimaan. Uusia vastuunkantajia tarvitaan liigan mielenkiinnon ja näkyvyyden kannalta, mutta joka kauden jälkeenhän on ollut sama homma. Monet joukkueet ovat napanneet paljon ulkomaalaispelaajia, joista tosiaan toivon tulevia vastuunkantajia ja tasonparantajia liigaan. Ainakin omalta osaltani liigan mielenkiintoa ensi kautta kohtaan lisäävät entisestään seuraavat varmistuneet hahmot:

  Mixu Paatelainen - Kaikille Suomifutista seuraaville tuttu hahmo, niin studiosta, pelikentältä kuin kentän laidaltakin. Tuli Skotlannista Suomeen siis valmentamaan TPS:ää. Näkyvä mediapersoona, tunnettu ja arvostettu. Hyvä valmentaja.

  Kabba Samura - Tulevan kauden ehdoton hitti ei esittelyjä kaipaa. Ihmiset tulevat huomaamaan pelaajan taidot heti alkukaudesta. Teitä on varoitettu.

  Dmytro "Dima" Brovkin - 22-vuotias ukrainalainen Ac Oulun ryhmässä. Pelannut alkukaudesta loistavasti höntsäotteluista ja sai vuoden mittaisen sopparin odotetusti Ouluun. Todennäköisesti timantti.

  Laercio Ramos Jr - 23-vuotias brasilialainen Inter Turun tyhmässä. Kolmen vuoden kokemus Brasilian pääsarjasta, pitäisi olla kovan luokan maalintekijä. Ensimmäinen vuosi Euroopan kentillä. Huhujen mukaan tuli alunperin Suomeen testiin johonkin kakkosdivarijoukkueeseen. Lempinimi paksukainen on lähestulkoon varma, jos maaleja ei ala tulla. Mahdollinen floppi, mahdollinen timantti. Aika näyttää.

  Kuami Agboh - 29-vuotias, MM-kisoissakin kentällä asti Togon maajoukkueessa huseerannut, entinen huippulupaus. Pelasi Teemu Tainion kanssa samassa joukkueessa Auxerren aikoihin. Tainio itse on täysin vakuuttunut, että "Koko" tulee olemaan loistava vahvistus MyPalle. Kovaluinen Togolainen pelaa keskikentän pohjalla "ankkurina" turhia hienostelematta. Mahdollinen timantti.

  Valeri Minkenen - 17-vuotias HJK:n huippulupaus siirtyy vuoden mittaisella lainasopimuksella vahvistamaan AC Oulun hivenen heikohkon oloista joukkuetta. Valeri on alle 17-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni ja varsinainen luottomies 34 pelatulla ottelullaan, ja hutkii nykyään alle 19-vuotiaiden ringissä mukana. Tulee tekemään läpimurtonsa, jos säästyy loukkaantumisilta.

  Antonio Inutile - 21-vuotias, viime kaudella Ykkösen maalipörssin 17 osumallaan 18:ssa ottelussa voittanut HJK:n kasvatti siirtyi KooTeePeen riveihin vuoden mittaisella sopimuksella. Sopimus on lyhyt, joten jos mies onnistuu debyyttikaudellaan veikkausliigassa, on mahdollista, että hän siirtyy takaisin HJK:n joukkueeseen. Antonio perusteli lähtöään sillä, että HJK:lla on ehkä liigan paras hyökkäyskalusto, ja peliaika on tässä vaiheessa tärkeintä. Todennäköinen timantti.

  Bubbling Under: Aleksei Kangaskolkan pakon edessä lisääntyvä vastuu ja tärkeys MyPalle. Hakanpään merkitys Hongan nuorelle joukkueelle. Job Dragtsman yritys saada Inter Turku vauhtiin suhtkoht heikolla ringillä yms.

  En osaa arvioida kaikkien joukkueiden tilannetta kovinkaan tarkasti, joten jätän sen niiden kontolle, jotka kyseisiä seuroja tarkkailevat suuremmalla mielenkiinnolla. Mutta...

  HJK, meidän HJK...

  100-vuotisjuhla = Menestys? Yksinkertaisesti pakko. Viimeksi Klubia on vahvistettu rankalla kädellä 90-vuotis synttäreiden kunniaksi 10 vuotta sitten. Sillon tuloksena oli mestaruus ja seuraavalla kaudella samalla miehistöllä Mestareiden Liigan lohkovaihe.

  HJK on luopunut monista pelaajista tarkoituksella. Näimme yllättäviäkin siirtoja esim. Inutilen, Hakanpään ja Oravaisen lähtöjen myötä. Oravaisen siirto oli kyllä jännä; HJK:n vaihtomiehestä hollantilaisen Fc Zwollen avaukseen. Siinä on monelle miettimistä.

  HJK toimii hankintapuolella puolestaan totutun harkitsevasti. Sinänsä järkevää, vahvan joukkueen on turha ruveta paniikkiratkaisuihin. Tällä hetkellä ainoa hankinta on Medo. Medo on vakuuttanut kaikki HJK:n kannattajat pelaamissaan harjoitusotteluissa. Kyseessä on selkeä vahvistus. Keskikenttä on muutenkin HJK:lla erittäin vahva. Vili Savolainen, Antti Pohja, Medo, Sebastian Sorsa, Erfan Zeneli, Antti Nurmela ja tällä hetkellä HJK:n testissä keskikentälle on Sveitsissä pelaava Albaanian maajoukkueen 24-vuotias Ansi Agolli... Kuulostaa erittäin hyvältä keskikentän osalta. Siihen kun lisää, että Klubi omaa veikkausliigan ehkä parhaan kärkimiehen, Farid "Jumal" Ghazin, niin wuhuuu..

  Pulustus puolestaan kaipaa vahvistuksia. Iiro Aalto, Ville Wallen ja Febi Marjamaa eivät ole sen tasoisia pelaajia, joita haluaisin nähdä Klubin joukkueessa juhlavuonna. Halsti ja Aho ovat ehdottomasti liigan eliittiä toppareina, mutta Veli Lammen lähdettyä Sweitsiin myös oikean pulustajan paikalle tarvitsee korvaajaa. Laitapulustajat uusiksi, maalivahti tolppien väliin ja toppareille luotettavat vaihtomiehet, niin Klubi on valmis valtaamaan Euroopan.

  2007 järjestys (arvio muuttuu vielä kauden alkua kohti liikuttaessa):

  1. HJK
  2. Tampere Utd
  3. Haka
  4. Honka
  5. MyPa
  6. TPS
  7. Inter Turku
  8. IFK Mariehamn
  9. Fc Lahti
  10. KooTeePee
  11. Ac Oulu
  12. VPS
  13. Jaro
  14. Fc Viikingit

  Noniin... Pakolliset... Seuraatko, onko paskaa potkupalloa, mikä on lempparijoukkueesi, käytkö matseissa, mikset --> ootko homo täh, jne...

  Kerro ja kirjoita omasta joukkueestasi ja sen tilanteesta. KIITOS!
   
 2. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Niin ja piti vielä sanoa, että ainakin käyttäjät Vokaali, Köpi Kallio ja Dopeman ovat matkalla Klubin veikkusliigakauden ensimmäiseen vieraspeliin.

  Haluaisin myös huomauttaa, että veikkausliigaottelut ovat erittäin mainio paikka pienimuotoisille bassomeetingeille. Esim. pääkaupunkiseudullakin tullaan pelaamaan veikkausliigassa Klubin otteluita neljä (4) tällä kaudella. Kaljaa, kesä ja hyvä fiilis. :thumbup:

  Ole varuillasi ja pidä jääkaappi kylmänä, saatamme rullata myös sinun paikkakunnallesi, SUN STADIIN!
   
 3. J-Tastic

  J-Tastic 4. leveliläinen

  Viestejä:
  1,997
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  11,861
  Liittynyt:
  22.08.2002
  Hahah, et edes äänestysvaihtoehdoksi ollut laittanut Viikkareita? Ime..

  Nojuu, eihän se realistista ole, mutta enpä kyllä jaksa uskoa Viikinkien viimeiseen sijaan ja saman tien takaisin Ykköseen putoamista. Viime kaudellakin pistettiin muutamalle liigajengille kivasti hanttiin, ja jengi on vahvistunut entisestään.

  Liigafutistahan en ole seurannut, vaan Ykkösen meininkejä parina viime kautena. Nyt kuitenkin oman jengin nousu liigaan muuttaa tilannetta. Matseja käyn todennäköisesti katsomassa - kuinka montaa, riippuu siitä, saadaanko jälleen kausikortit seuralta.
   
 4. Milky

  Milky 0. leveliläinen

  Viestejä:
  304
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  24.11.2004
  Itse toivon Unitedin menestystä, off course my horse. Mutta en kyllä halua mitään GH Pohjaa tänne. Pelatkoon vaikka sit Helsingin herroille. Luotan et Zico haistelis sit kans jonkun hyvän ulkomaalasen hyökkääjän tällä kertaa. Ei mitään pääpelaaja Kopunoviceja vai mikä olikaan.Ja tietenkin mestareiden liigan karsinnoissa ois kiva menestyy. Tai ei ainakaan mitään 2002 vuoden uusintoja. Silloin vastus tosin oli hullun kova.

  Tosta ei tiiä kuinka paljon pääsee kattoo pelei ku oon armeijan harmaissa heinäkuusta lähtien. Muutto takas Tammelaan edelleen yleisön kannalta paras vaihtoehto, mut eihän niin tuu käymään. :( Paskakoskelle ja HJK:lle :finga: jo ihan periaate syistä.
   
 5. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Ei tää systeemi antanut laittaa niin montaa vaihtoehtoa äänestykseen, että Viikingit ois mahtunu mukaan. :(

  Ellei mainittavia vahvistuksia Viikkareille tule, pidän kantani ja väitän, että Viikkarit tulevat olemaan alkuinnostuksestaan huolimatta putoamistaistelussa mukana ensi kauden lopulla.

  Toivon toki olevani väärässä, ja voin myöntää, että Viikinkien pelaajista suurin osa on minulle vain niminä tuttuja ja pelaajiston arvionti perustuu muilta (Viikkareiden pelejä seuraavilta) saatuihin tietoihin.
   
 6. villek

  villek 4. leveliläinen Staff Member Moderaattori Admin

  Viestejä:
  5,705
  Saadut kiitokset:
  57
  Aktiivisuuspisteet:
  61,450
  Liittynyt:
  10.02.2002
  Myllyt sallittava! :thumbup:

  Jees, Klubin puolustuksesta oon kans hiukan huolissani. Vihani Febiä ja Ipiä kohtaan on syvää ja perusteltua, enkä siis todellakaan halua nähdä kumpaakaan ensi kaudella kentällä kertaakaan. Äijälän ois aika ottaa Lammen paikka haltuun ja kun Toiviokin lähti mualimmalle, niin perkeles :-k

  Keskikenttä ja hyökkäys on tarpeeksi vahvoja tekemään tulosta. Pohjan tosin voi potkia jonnekin, jos peli on samanlaista kuin viime kaudella.

  Viikkareista sen verran, että oon kyllä kiinnostunut näkemään miten hyvin pistää kampoihin tällä kaudella. Uskoisin että olisi ainakin alkukauden potentiaalinen yllättäjä, mut materiaalin kapeuden takia tuskin tulee taistelemaan ylemmistä sijoista. Aion kyllä käydä kattomassa jonkun pelin, kun siellä kummiskin naamoistaan tuttuja jätkiä löytyy.
   
 7. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Emmää oikeen tiä tästä suomifutiksen mielenkiinnosta, tottakai katon jos tv:stä tulee TamU:n matsi ja urheiluruudun koosteet, mut enmää kentän laidalle mee huutelee. Yhen pelin oon käyny kattoo ja sillonki TamU varmisti ekan sm-kultansa oisko ollu 02? Enemmän kiinnostaa noi muun maan liigat. (Se niistä).

  Mut, jos paras valmentaja galluppi ois kehissä nii ehdottomasti ARI ZICO HJELM! ja 07 mestaruus taas manseen!
  Kova on myös maalivahti kalusto.
   
 8. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Itse en kovin tiiviisti ole seuraillut veikkausliigaa, tosin aina tvstä matseja silloin tällöin katellut. Olen seuraillut AC Oulun menestystä alemmalla sarjatasolla, ja kun nousu tapahtui siirtyy katseeni tottakai Veikkausliigaan. Aion käydä matseja katsomassa, ja suunnitelmissa olisi tulla Helsinkiin HJK peliä katsoman, jos saisin vain jonkun kaverin mukaan.

  Odotukset tulokas kaudelta eivät ole kummoiset, toivoisin että AC Oulu pysyisi sarjassa ja toki nyt omaa joukkuetta pitää kannattaa sen verran että veikkaan joukkueen sijoittumista sinne sarjan puoliväliin sijoille 6-8.

  Harmittaa sinänsä Toni Kolehmaisen siirto Hollantiin AZ joukkueeseen, mies tai pikemminkin poika olisi ollut loistava apu AC Oululle. Kova pelimies, painakaa nimi mieleen!
  Joukkueessa on yksi jonkan tunnen Niko Heiskanen, minun ikäinen, eli -89 syntynyt. Lupaava keskikenttäpelaaja, tosin ikä arveluttaa, mutta mieluusti näkisin tälle pojalle annettavan vastuuta. Taitava kaveri, jolla mahdollisuudet kyllä pitkälle. Odotan myös paljon Rafinhalta, joka oli toiseksi paras maalipyssy ykkösessä viimeistellen 7 maalia. Perus varma maalintekijä, nopea ja omaa sitä brasilialaista tekniikkaa, loistava pelimies.

  Enempää nuista pelaajista jaksa nyt jauhaa, toivon kaikkea menestystä AC Oululle ja toki koko Veikkausliigalle :thumbup:

  Veikkaan Veikkausliigan voittajaksi HJK:ta, ihan pelaajien takia. Muutenkin aina ollut mun Veikkausliiga suosikki!

  Toivottavasti familaisiin tulee törmättyä joskus peleissä, jos pääsis jonnekkin vieraspeliin, toki ainahan olisi positiivinen yllätys bongata joku familainen täällä pohjolassa :shock:
   
 9. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Klubin eka vierasmatsi on jälleen KOTKASSA vokaalihirmuja vastaan! HALAAA... Viimeks oli niin hullu reissu, että huuhhuh. Tällä kertaa vielä parempi!!
   
 10. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Tää on tepsin kausi [​IMG]

  Ukkonen saatiin pois valmentamasta, Mixu tosin on melko kysymysmerkki, mutta ainakin uusien hankintojen perusteella asiansa osaava kaveri.
  Maalissa Iiskola esitti vähän ailahtelevia otteita viime kaudella, mutta on silti yks liigan lupaavimmista pelaajista. Tähän kauteen lähtee taas vuoden vanhempana, kokeneempana ja toivottavasti varmempana.
  Pulustukseen tuli uusi mies Jani Sarajärvi, joka puheiden mukaan on helvetin kova pelimies terveenä pysyessään. Huippulupaavalta Sami Rähmöseltä voidaan myös odottaa hyviä otteita , viime kausi oli kyseiselle tyypille läpimurtokausi, joka poiki vakiopaikan U-21:kin. Todella tärkeä pelaaja.
  Keskikentälle Paatelaisen uutena hankinta tuli Chris Cleaver allsvenskanin sundsvallista, odotukset on kovat sillä Cleaverin pitäisi puheiden mukaan olla myös kova pelimies. Viime kauden liigatulokkaaksi valittu Mika Ääritalolta on myös lupa odottaa hyvää kautta. Helvetin taitava kaveri U-21 vakiomiehiä viime kaudella hänkin (nyt taitaa olla jo yli-ikäinen?), kaverista ollaan oltu kiinostuneita ulkomailla ja voi olla, että lähtö tulee tämän kauden jälkeen. Varmasti kovat näyttöhalut.
  Toki messissä on tps:n viime kauden ykköspyssy Ady, jolta voidaan taas odottaa hyvää kautta - lähemmäs kymmenen maalia viime kauden veikkausliigassa on kova saavutus. Hämäläiselle soisi vihdoin kauden ilman loukkaantumisia, jos saisi pelata koko kauden terveenä olisi todella tärkeä lenkki joukkueessa.
  Hyökkäyksessä näyttää myös hyvältä; Hyyrynen lähti ja oletettavasti Surrakin, mutta Mixun velipoika Mikko tuli jarosta vahvistaman tepsiä. Viime kaudella nähtiin, että Mikko on pelimies ja nyt oikeasti kovassa seurassa saattaa olla potentiaalinen ensi kauden maalikuningas. Testissä on tällähetkellä virolainen Tarmo Neemelo ja myös Matti Heimo treenaa tepsin ringissä.
  Tehokas juniorityö alkaa myös tuottaa hedelmää, sillä viime kaudella debytoineilta Riku Riskiltä, Patrik Lomskilta ja Heikki Villalta voidaan odottaa tulevaisuudessa paljon. Myös muita lahjakkaita junnuja löytyy, jotka varmasti saavat tilaisuuden ensi kaudella.
  Tepsillä on siis joukkue, joka on sopiva sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Pitkästä aikaa on lupa odottaa mitalia Turkuun, jos joukkue saa vain tasisen kauden eikä ailahtele kuten viime kesänä(hyvänä esimerkkinä voitto Kooteepeestä 7-0, mutta jarolle tappio 5-1 tjsp.) on mahdollisuukset vaikka mihin.

  Dopeman tps kuudes? Get outta here! Helsinkiläismedian propaganda näemmä purrut.
   
 11. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Syvä uuh. Ennustin nyt kuitenkin joukkueen ylempään keskikastiin. Kelasin itsekin aluksi, että tämä tulee varmasti olemaan tepsille hyvä kausi, luotan nimittäin Mixuun. Muokkailinkin aluksi juuri noiden sijojen 3-6 järjestystä aika radikaalistikin mielessäni, ja meinasi tepsi jossain vaiheessa sijoittua sinne neljänneksi. Mutta kun rupesin tarkemmin asiaa ajattelemaan, niin tulin siihen tulokseen, että ei pakolla ihan niin kuitenkaan. Mutta kuten sanottua, järjestys saattaa vielä muuttua ennen kauden alkua.

  HJK:n nyt luen tietysti ensimmäiseksi, siitä ei liene mitään epäselvyyttä kohdallani?

  Ei tarvitse olla mikään maailman tarkkanäköisin äpärä, että on tajunnut Tampun olevan Suomen mittakaavalla älyttömän kova nippu. Sen on todistanut monet viime kaudet, ETENKIN viime kausi.

  Haka pärjää vuodesta toiseen vaikka joukkue kuinka paperilla huonontuisi, siitä ei oikeen ole muuta sanottavaa. Haka on Suomen Saksa. Milloin viimeksi TPS on ollut Hakan yläpuolella sarjataulukossa sarjan loppuessa?

  MyPa. Tässä kohtaa juuri väänsin itseni kanssa kättä niinsanotusti. Monta kertaa ennen lopullista päätöstä tässä neljännellä sijalla veikkauksissani oli TPS, koska MyPasta on moni tärkeä pelaaja lähtenyt lätkimään. Etenkin pulustus näyttää paperilla kehnolta. Mutta päässäni soi koko ajan vain "Agboh... Agboh...", ja olen sen lisäksi lähes 100 % varma, että tämä tulee olemaan Aleksei Kangaskolkan vuosi! Herralla lisääntyy vastuu joukkueessa ja viime kauden MyPan sisäisen maalipörssin voittaminen on varmasti valmistanut Alekseita tulevaa kautta varten.

  Honka viime vuonna yllättävän kova, silti joukkue vahvistunut ehkä eniten koko veikkausliigassa tälle kaudelle. Luotan siihen, että Honka tulee olemaan erittäin voimakas, mutta tulee hiipumaan hiukan kauden loppua myöden.

  Siinä perustelut, miksi jätin tepsin alustavasti kuudennelle sijalle. Ainakin HJK:n, Tampereen sekä Hongan ringistä löytyy laajuutta loukkaantumisten varalle mielestäni enemmän kuin TPS:ltä. Lisäksi tämä herra Ady ei aiheuta kovinkaan suurenmoista kovenemista allekirjoittaneessa. Kun pelaa hyvin, on veikkausliigan parhaimmistoa ehdottomasti. Kun pelaa huonosti, on aivan järkyttävän hirveä ja peli näyttää siltä, että moni rullatuolipotilaskin potkisi paremmin. Ailahteleva.

  Edittii. Niin ja tosiaan se samainen Tarmo Neemelo ei kelvannut Klubiin, ja on sen takia teidän treeneissä :wink:
   
 12. pissaliisa

  pissaliisa 4. leveliläinen

  Viestejä:
  6,144
  Saadut kiitokset:
  3
  Aktiivisuuspisteet:
  6,396
  Liittynyt:
  03.01.2002
  HJK - Lahti matsissa saattaa joskus käydä vaikka näin [​IMG]
  Tunnelmia kaudelta 2001


  Eli, asiaan.
  Loistavaa, että Veikkausliigatopikki saatiin jo nyt auki. Otteluohjelma tuli ja kalenteriin on tullut merkattua kaikki pakolliset päivät, milloin pitää yrittää päästä eroon kaikesta muusta.

  Ite oon seurannut FC Lahtea sen ensimmäisestä kaudesta, 1997 alkaen. Tarkoitus ois taas kerran pyrkiä käymään mahdollisimman paljon peleissä ja jos joku tavoite pitää olla, olkoon se 75% kaikista matseista, niin hima kuin vieras.

  Ite suhtaudun FC Lahden kauteen odottavan positiivisesti. Muutama kokenut kettu poistui ringistä (Kottila, Kautonen, Koskinen), mutta mä pidän sitä joukkueen uusiutumisen kannalta vain ja ainoastaan positiivisena asiana. Nyt nuorilla, mutta jo kohtuullisen kokeneilla jätkillä on mahdollisuus ottaa askel urallaan eteenpäin ja näyttää onko ne puheet lupaavasta squadista ollut pelkkää paskaa. Uusia jätkiä on tullut toistaiseksi pari. Janne Moilanen pelannee alempana keskikenttäpelaajana, Kupsista tullut lupaava Pyry Kärkkäinen ottaa topparin paikan. Kupsista on testissä myös U21-hyökkääjä Berat Sadik, jonka todellakin toivoisin näkeväni tulevalla kaudella FC Lahden paidassa. Rafael - Sadik, siinkö ens kauden tuhoisin kärkikaksikko?

  Mestaruuden tulee ikävä kyllä ottamaan HJK. Joukkue on vahva, rinki on laaja ja kovimmat kilpailjat eivät ole ainakaan vahvistuneet. Jos nyt jotain rankingia pitää laittaa, niin kausi tulee menemään näin:

  1. HJK
  2. Tampere United
  3. MyPa
  4. Honka
  5. FC Lahti
  6. Haka
  7. TPS
  8. Inter
  9. VPS
  10. MIFK
  11. Jaro
  12. AC Oulu
  13. FC KooTeePee
  14. FC Viikingit
   
 13. pissaliisa

  pissaliisa 4. leveliläinen

  Viestejä:
  6,144
  Saadut kiitokset:
  3
  Aktiivisuuspisteet:
  6,396
  Liittynyt:
  03.01.2002
  Tarkoitus ois Ouluun päästä. Osuu sopivasti elokuun lomasesongille.
   
 14. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Dopeman:
  Blah blah blah.. Vasta 19-vuotias Kangaskolkka ja togolainen tusinapalloilija, jolla tuurilla sattuu olemaan muutama mm-kisaottelu ei tuu nostaa mypaa kovin korkeelle.

  Honkakaan ei vaikuta mun mielestä mitenkään järjettömän kovalta.

  Joo totta haka on ollu viime kausina kovempi ja joka vuosi hilannut itsensä mitalitaistoihin, mutta nyt näyttää kyllä niin heikolta heidän mieheistö, että en jaksa uskoo.

  Muuuut nä jutut nähdään sit kesällä :wink:
   
 15. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kauden -96 jälkeen Haka lähti hakeen vauhtia divarista. Sen jälkeen on Haka tainnut ollakin jokaisella kaudella neljän parhaan joukossa. Tilanne kuitenkin menossa kokoajan huonompaan suuntaan, sillä rinki kapenee vuosi vuodelta. Lupaavasta Sebastian Strandvallistakin oli tarjottu naurettavat 300 euroa, eikä seura pystynyt/halunnut tarjoamaan lupaavimmalle omalle kasvatille vuosiin kunnon sopimusta.

  Joskus se notkahdus on tultava, luultavasti tällä kaudella.
   
 16. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Itseäni ei veikkausliiga jaksa kiinnostaa. Ainut asia mikä saa hymyn suupieleen, on puppeleitten häviö.

  Meillä on tuolla kolmosessa semmonen jengi kasassa, että jos ei nyt nousta, ni johan on. Tolla jengillä ois kakkosessakin nousukahinoissa mukana. Siis jos kattoo paperilla, tosi elämässä asiathan voivat olla aivan toisin.

  Toivottavasti saadaan cupissa klubi vastaan jossain vaiheessa....

  Alla ni som hatar klubi klappa nu
   
 17. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  HJK on neuvotellut FC Dallasissa pelaavan Simo Valakarin siirtymisestä takaisin Suomeen. Neuvottelut ovat kuitenkin edelleen auki, sillä HJK kiikaroi tällä hetkellä myös 2-3 muuta ulkomailla pelaavaa vahvistusta.

  Valakarin lisäksi HJK:n kiikarissa on vuoden Veikkausliigan 2001 maalikuningas Paulus Roiha. HJK seuraa myös maajoukkuepuolustaja Toni Kallion liikkeitä. Kallio etsii itselleen uutta seuraa Molden pudottua viime kauden päätteeksi Norjan pääsarjasta. Kallion päätavoite on löytää itselleen seura ulkomailta, mutta hän on valmis harkitsemaan palaamista myös Suomeen.

  Valakari aloitti Veikkausliigauransa FinnPassa, josta hän siirtyi vuonna 1996 Motherwelliin ja sieltä edelleen Derby Countyyn. Derbystä Valakari siirtyi vuonna 2004 FC Dallasiin ja hänet valittiin vuonna 2005 MLS:n tähdistöotteluun kapteeniksi. Valakari on pelannut Dallasissa kaikkiaan 82 liigaottelua, joista 82 avauksessa.

  Suomen A-maajoukkueessa Valakari on pelannut 32 kertaa.

  -Urheilulehti-
   
 18. Chydeone

  Chydeone 1. leveliläinen Basso DJ

  Viestejä:
  1,148
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  911
  Liittynyt:
  12.02.2003
  [quote:4df6b22cc8="pissaliisa"]

  Rafael - Sadik, siinkö ens kauden tuhoisin kärkikaksikko?
  [/quote]

  Maailman r'n'b -uskottavin fudisduo! :D
   
 19. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  vps-vaasa.fi

  Vaasan Palloseuran päävalmentaja Jari Pyykölä kertoo brasilialaisen Rodrigo Paulistan saapuneen Vaasaan antamaan näyttöjä omasta osaamisestaan.

  Sunnuntaina saamme Vaasaan kaksi hyökkääjäpelaajaa Afrikasta; toisen Senegalista ja toisen Norsunluurannikolta. Lisäksi tänne tulee 19-vuotias australialainen hyökkääjä.


  VEPSUN OSAKKEET NOUSUSSA?! :shock:
   
 20. RogerKuitti

  RogerKuitti 4. leveliläinen

  Viestejä:
  1,317
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  6,386
  Liittynyt:
  04.01.2003
  Pyykölän harjoitusmetodit tietäen, niin ihme ettei Keniasta ja Etiopiasta ole hommattu ketään, kestävyysjuoksssahan on siellä päin yleensä hyvin pärjätty. :wink: