Unimaailma: Viime yön unesi?

Viestiketju osiossa 'Hiekkalaatikko' , käynnistäjänä Guest, 12.07.2006.

 1. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Dååååådi, niin tuli ajatus tästä ja vaikka pengoin kuinka paljon niin en löytänyt yhtään topiccia vain unellesi vain sen yhden jossa puhuttiin pelottavista unistasi.

  Täällä on se että, jos näet vaikka paris hilttonista unta, jossa sillä on muna niin tänne sen saat kirjottaa. (oon nähny kaverin muijalla munan unessa ja se heilutti sitä kuin helikopteria+ kerroin sille siitä unesta, mua pidettii outona)

  Uniahan on tosi paljon erillaisia, senhän kaikki tietää =D
  mutta SELKOUNET ne ovat jotain aivan erittäin käsittämättömiä unia, ne ovat jotain jotain tosi smooothia, että miten voit valita että lennätkö unessasi vai et. (on varmaan topic täällä jo selkounille, niinku varmaan tällekki)
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Selkouni


  ps: jos et tiiä mitä unet on niin siinä linkkiä http://fi.wikipedia.org/wiki/Uni


  No mutta siirrytäämpä tässä nyt viimeyön uneeni.

  Olin siskon juhlissa (kuten viimelauantaina olinkin) takapihallamme oli jättimäinen täytettävä ja siirrettävä uima allas. Se oli aivan älyttömän makia! ja sitten kun siellä oli porukkaa ihan älyttömästi niin lähtiin pummaan itelleni jämiä röökistä, koska omia ei ollut. Nooh siellä kiertelin ja kukaan ei polttanut, mutta sitten löysin! ne olivat keskustelemassa minun isäni kanssa pöydässä. ja he näyttivät takaapäin jotenkin tutuilta! No menin siihen ja sanoin "jättäkääpä natsat?", niin pää kääntyy.... vittu rippa kattoo älyttömän vihasesti mua siinä :lol: ja tarjoaa niitä natsoja, mutta kun se oli imeny koko sätkän märäksi niin en polttanu. Noo sen vieressä istu toinen ja mitä vittua! puukko-allu! =D nooo siltä pystyin polttamaan sitten sen natsan ja olihan siinä vähän kaikkia... näytti ihan allun jengiltä....
  Ihmettelin siinä että miten helevetissä ne voi olla täälläpäin, eli siskon juhlissani. Niin isäntä oli palkannu ne ajamaan ruohoa =D kohta pojat tuli takapihalle "omilla" ruohon leikkureilla. Ei saatanan ne oli samankokoisia kun jäädytys autot (tietäähän mitä ne on siinä vitun lätkämatsin puoles välis?)
  Ne vaan ajeli sitä pihaa ympäri ja sai sen nurtsin ajettua.
  :idea: äiti sitte herätti ja käski tulla syömään... kello oli 15:00 tänään. =DD


  ddååååådi, jauhakaa nyt paskaa.
   
 2. Primitive

  Primitive 1. leveliläinen

  Viestejä:
  146
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  161
  Liittynyt:
  05.05.2006
  Tähän topicciin pitäis vastata heti ku herää, ei muuten muisa mitään.
   
 3. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Viimeöinen uneni oli jännä. Mutta en muista sitä enää muuta kuin, että väsäsin siinä unessa FL Studiolla biittejä. Sitten se ohjelma jotenkin sekosi ja alkoi tapahtua kummia. Näen useasti unia ja muistan ne aika selvästi kun herään aamulla. Joskus uni on niin hyvä ettei vaan halua herätä.
   
 4. Primitive

  Primitive 1. leveliläinen

  Viestejä:
  146
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  161
  Liittynyt:
  05.05.2006
  Toi on totta. Pakko yrittää nukahtaa nopeeta uudestaan, jos se vaikka jatkuis :D
   
 5. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Ootteko onnistunu tossa? Itelle on kans käyny usein tollai, mut en oikeen oo päässy kiinni siihen uneen.
   
 6. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  True. Itelle on käyny niin että nähnyt mukavaa unta ja sitten on herännyt eikä oo saanut enää siitä vanhasta kiinni. Tosin välillä kun ei herää kunnolla, siis avaa vain silmät ja on vielä ihan horteessa, näkee sitä samaa unta mutta se muuttuu jotenkin niin että se ei olekkaan niin ihana enää.
   
 7. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  näään yleensä ihmeellisiä unia, ja myös enne unia. jotka on helvetin pelottavia. onneks niitä ei oo tullu aikoihin.

  oudoin on ollu ku näin unta et bylsin snoop doggin kaa ja sil oli samalainen dikki ku yhis kasari porno pelikorteissa sialla. :( ja se oli painajaismaista.

  viimeyönä näin unta ett mun ns. elämäni rakkaus (joka on vaan mielikuvitusta, koska se on pakkomielteinen henkilö, eikä mikään rakkaus) jotain vokotteli mua seksifestrareilla, jossa oli tantraseksi esitys. ja mä sanoin, että ei onnaa, vaik salaa siin unes teki mieli, mut pidin silti pääni. eli tää on alitajuntainen ilmiö sille et alan päästä ko. henkilöstä yli! taidan pitää sen asian kunniaks jonkilaiset kekkerit. :D hähähä.


  edit. jos näkee paskasta unta, on tiedossa rahaa!
   
 8. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  viime yönä näin unta kun olin jenkkilässä laivalla ja sitten etin wessaa sieltä käytäviltä. No eihän sitä mistään tahtonu löytää kunnes yks kaks seinästä aukes ovia ja siellä oli sellasia pieniä wessoja. Sitten menin änkeemään sellaseen wessaan ja rupesin ottaa tukee seinästä mutta hokasin että koko paikka on kusen peitossa, siis lattia seinät pönttö ja kansi. Ekaksi en tienny mitä siinä tekis kunnes vaan taisin lorottaa lattialle. Jonka jälkeen rupesin kelaileen asioita englannin kielellä kunnes napsahti päässä semmonen juttu että mulle on kerrottu että jenkkilän laivoissa ei missään nimessä kannata mennä wessaankuselle.
  että tommosta tänään ja niitä tulee lisää aina parina yönä viikossa.


  edittiä.

  pahin painajaiseni oli tossa viime syksynä kun näin sellasta unta että, olin saksalaisella vankileirillä ja istuin sellaisessa rulla putkessa siis semmoinen mihin tehtailla laitetaan tavaroita ja ne menee niitä rullia pitkin etiä päin. No istuin siinä vieressäni oli peltinen ämpäri ja toisessa kädessäni oli puukko jolla leikkasin käteni kolmeen osaan ja yksitellen nostin ne palat siihen ämpäriin. Ainakun ämpäri oli täynnä laitoin sen menemään sitä rullaa pitkin ja sen jälkeen käsi kasvoi takaisin ja taas alkoi homma alusta. Jossain vaiheessa kyllästyin siihen ja yritin livistää koko paikasta pois, mutta toisin kävi. saksalais sotilaat nappasivat minut kiinni ja veivät takaisin samaan paikkaan ja jouduin leikkelemään kättänäi. sitten heräsin ja olin ihmeissäni.


  niin ja sitten vielä monesti ollut todellinen uni jossa mulla on ollut just joku 2000 euroa ja aamulla kun on heränny ja pukenu päälle ni sitä on tullu mietittyä että mitähän sitä lähtis ostelemaan kunnes sitten vaan yhtäkkiä ihmetteleekin että eihän niitä rahoja vittu oo koskaan ollukaan.
   
 9. Rippa

  Rippa 4. leveliläinen

  Viestejä:
  15,464
  Saadut kiitokset:
  314
  Aktiivisuuspisteet:
  16,071
  Liittynyt:
  04.01.2002
  Mä olen nähnyt lähiaikoina niin sairaita unia ettei mitään rajaa. Aamulla herään ihan sekavissa fiiliksissä ja kestää jonkun puoli tuntia että tulee normaali olo :x
   
 10. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Miten jengilla voi olla noinkin "selviä" unia. Mun unet on yleensä tod. epäloogisia, epäjohdonmukasia, eikä kupletin juonessa ole ikinä päätä eikä häntää, vaan ne taphtuvat mitä oudoimmissa ympäristöissä joista sinkoillaan alvariinsa paikasta toiseen, ja kaikki unissani esintyyvät henkilöt omaavat lähes poikkeuksetta suhteettoman friikin habituksen.

  Viimeisin kunnolla muistamani uni: Suutuin frendilleni jostain vanhasta lainasta, jota se ei suostunu maksaa, joten monotin sitä, jonka seurauksena se muuttu pieneks puu-ihmiseks(wtf?!), joka rupes vinhaa vauhtia pyöriin rappusia alas. Rappusten alapäässä oli saastunut stadionin pienoismalli, jossa tää mun frendi teki itsarin. Petyin itseeni ja rupesin kieriin jotain mäkeä alas, joka oli mun lähettyvillä. Kierin about parisenkymmentä metriä, kunnes päädyin jonkun patoa muistuttavan rakennelman yläpäähän roikkumaan ohuesta vaijerista. Pidin kaikin voimin kiinni jotten putoasisi alla jylisevään kiviseen koskeen, ja kuolisi. Yht'äkkiä yläpuolelleni ilmestyi aivan törkeen ruma ja iso naama, joka kielellään puri sormeni irti. Tipuin, kuolin ja synnyin uudestaan jonain hain ja ihmisen välimuotona omalle parvekkeelleni.

  Seuraavaksi näin parvekkeeltani, että takapihalla muutama suht. kummallinen olento jahtaa söpöä rusakkoa. Kanin kiinni saatuaan nämä olennot rupesivat perkamaan sitä elävältä. Hyppäsin alas, tämän vähintäänkin iljettävän näköisen tapahtuman viereen, oksensin kiduksistani (olin siis vieläkin jokin haita muistuttava elikko) kiväärin, ja päästin kanin kärsimyksistään. Loppu onkin jo suht hämärää.

  Suurin piirtein noin.

  Tommosta
   
 11. JohnnyBlaze

  JohnnyBlaze 0. leveliläinen

  Viestejä:
  4,790
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  08.01.2002
  näin unta et olin poliisi ja bruce willis oli mun kyttäpari.

  8)
   
 12. emma

  emma 4. leveliläinen

  Viestejä:
  3,205
  Saadut kiitokset:
  111
  Aktiivisuuspisteet:
  7,996
  Liittynyt:
  07.06.2003
  johnny oot kingi! :lol:

  kuin myos, oon nahny ihan sairaita unia. tai sitten en unia ollenkaan. mutta viime yona nain unta yhesta pojasta. jotain sekavaa sitten taas kuitenkin.

  mutta totta on, jos nakee ihanaa unta, ei todellakaan haluais herata siihen heratyskellon piipitykseen! murr.
   
 13. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Oli pari päivää sitte semmonen uni, jossa Bruce Lee ja mä ratsastettiin ja taisteltiin jätti etanoilla. :-s
   
 14. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Näin jotain unta josta muistan vaan että ajoin moottoripyörällä ojaan. Sitten alko uus uni.
   
 15. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Näin unta ainakin jostain Operation Flashpoint- tyylisestä rähinästä.

  Meinaan, kaikki jotka on pelannu tota ni tietää kuvakulmat + vastaavat.

  No kuiteki, olin jossai ihme aavikkokaupungissa puukon kanssa, kuvakulmana OFP:stä tuttu FPS kuvakulma, sekä pystyin vaihtaa kuvakulman myös sillai "itseni taakse".

  Noh puukottelin (ainaki koitin) jotai vihuja siellä ja sit yks mikä jäi mielee ni yhessä vaiheessa olin makaamassa jossai katolla ku Shilka tulitti minua. Koitin hämätä kyseistä laitetta heittelemällä aavikkocamolippistäni ja jotain muuta outoa. Ja ihmettelin myös että kuinka se tiesi että missä kohtaa olin ryömimässä.

  [​IMG]

  ^ Siinä on Shilka.

  Jotenki sitte onnistuin ryömimään katolta pois ja piilouduin vihusoltuilta. Sitte en ookkaan enää varma että mitä tapahtui. Jotai kavereita unessa esiintyi ja jotai. En muista.
   
 16. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Alku keväästä heräsin, käännyin ympäri ja olin kusta housuun,
  kun näin muijani kuihtuneen kuoliaaksi.
  Sit heräsin ja sama toistui kolme kertaa,
  kunnes heräsin oikeasti enkä uskaltanu kattoo muijaani viiteen minuuttiin.

  Toistuvat unet on kanssa aika hajottavia. Lapsena tuli nähtyä!!
   
 17. aink

  aink 0. leveliläinen

  Viestejä:
  632
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  20.12.2003
  Viime yönä näin kyllä suht kuumottavan unen. Unessa olin tavallaan Helsingissä, yhtään tuttua paikkaa en unesta osaa nimetä. Harmi, kun alan jo unohtaa unen "yksityiskohtia", mutta kävin kuitenkin ostamassa jostain lihakaupasta (!) lihaa ruuaksi. Kotiin mennessäni kaivoin muovipussista miehen pään (tummahiuksinen, taisi olla vielä silmälasitkin päässä) ja mietimme poikaystävän kanssa ensin, miksi ihmeessä olen ostanut tällaista kun ei tässä ole mitään syötävääkään. Sitten pohdimme, että jos kasvot peittäisi, voisi aivoista valmistaa jotain ruokaa, jonka jälkeen ymmärsimme että se olisi lähinnä vitun sikkiä ja jätimme pään rauhaan.

  Kylpyhuoneessani oli eksoottisia matoja, osa niistä oli jopa todella kauniita. Muistan ainakin yhden suhteellisen isopäisen pinkki-neonvihreän madon sekä klemmarin mallisen lentävän hyönteisen. Keräsimme madot isoon ämpäriin, niitä tuli koko ajan lisää ja lisää. Hetkessä meillä oli sellainen perus marjastussanko lähestulkoon täynnä. Epäilin matojen tulleen kotiin kantamastani päästä.

  Vieläkin kuumottaa tollanen uni. Mikähän lie.
   
 18. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Näin unta että mulla alko järjetön korvien tinnitys. Kasvoi pikkuhiljaa, ja alko lopussa mielenterveys kärsiin.. Johtuu varmaan siitä kun vasta katoin leffan jossa se DJ kuuroutui (Frankie?!) ja sit nous maineeseen.. Ohi aiheesta, mikähän leffan nimi on ollu?
   
 19. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  jyystöä jyystöä lähikaupan kauniin myyjä tyttösen kanssa :wink:
   
 20. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Ilkka oli väsänny tänne torrentsivut joihin pääsi vain jos on ollut vähintään vuoden rekisteröitynä.
  Muistan että siellä oli paljon kovia levyjä mutten muista mitä.