Ujo pissa - ahdistaako?

Viestiketju osiossa 'Hiekkalaatikko' , käynnistäjänä Guest, 14.10.2006.

 1. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Sinulla on järkyttävä kusihätä, tunnet miten munasi sisällä vellovan virtsan on pakko purkautua ja ryntäät lähimpään yleiseen vessaan.

  Ensimmäinen pettymys: Yhtään lukollista wc-huonetta ei ole vapaana ja tiedät, että jos yrität roiskia ainoaan vapaaseen pisuaariin, olosi on ujompi kuin sademiehellä pornobaarissa.

  Toinen pettymys: Vessaan päästyäsi huomaat, että siellä ei ole hanaa. Olosi ahdistuu, koska et voi helpottaa kusen tulemista veden lorinalla. Olet UJO-pissaaja ja kaikki muut miehet oven takana nauravat sinulle, koska käytät kusemiseen aikaa enemmän kuin he paskaamiseen.

  [​IMG]

  Itsellä siunattu olo ja voin kääntää kultaisen suihkun päälle lähes missä vain, mutta ujopissaajien kokemuksia kuullena tulin surulliseksi. Haluaako joku bassolainen kertoa ujopissaamisen vaikutuksista esim. seksielämään ja seurustelusuhteisiin?

  http://en.wikipedia.org/wiki/Paruresis
   
 2. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kuseskelen missä vaan, mutta on se kieltämättä vähän rennompaa kun vieressäsi ei ole munaa kyttäävää piilohomoa. Virtsa tulee mutta tilanne voi olla vähän vittumainen.

  [​IMG]
   
 3. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Ihme homma kyllä, ettei alastomuus ole ongelma, mutta kuseminen outojen tyyppien keskellä on. Yleensä menen naurettavan itsevarmana kusemaan siihen kaikkien äijjien keskelle ja sitten iskee ajatus, "entäpä jos nyt tuleekin ujopissa?". Pellenä siinä sitten seistään minuutteja pippeli hyppysissä eikä mitään tapahdu. Epätoivo, paniikki, häpeä ja lopuksi hyväksyminen. Pois vähin äänin katse maahan luotuna ja koppiin kokeilemaan.

  Semmonenkin outo ongelma löytyy, kuin kusilukko. Iskee yleensä festareilla siinä vaiheessa, kun on takana ~parikyt bisseä. Kusihätä on raivoisa, mutta mitään ei tuu. Ainut ratkaisu ongelmaan on mennä paskalle johonkin haisevaan bajamajaan, koska enpä oo monesti kakalla pissimättä käynyt. Ja siis tää ongelma ilmaantuu, vaikka oisin aivan ypöyksin jossain hiljaisessa mestassa.

  Oon jotenki sekundaa koko mies.
   
 4. Milky

  Milky 0. leveliläinen

  Viestejä:
  304
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  24.11.2004
  Loistava topik!

  Meinasin jo kirjottaa hirveen selostuksen, mutta en kyennyt siihen ujoudeltani.

  Odotan innolla tunnustuksia.
   
 5. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Pari huomiota topicista.

  Ensinnäkin, mainio seivaus King Bongilta toi "itsehän kusen vaikka..." :D

  Sitten Nollizol, enpä usko että sinunkaan virtsauksesi on aivan normaalia, jos kiinnität huomiota "munia kyttääviin piilohomoihin". siis wtf dude?


  Aiheeseen liittyen, vittumaisinta on, jos baarin vessassa viereen tulee joku janari, jolla on ujo pissa, ja jonka on PAKKO SELVENTÄÄ TILANNETTA. Jos viiteen sekuntiin ei ala lorina kuulua, niin jo pitää alkaa pakinoimaan:"Vittu kun on ujo kyrpä saatana, vittu on tämäkin nyt"

  EI MUA KIINNOSTA! YRitä nyt vaan virtsata hyvä mies!  Sori, olin eilen selvinpäin.
   
 6. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Painetta löytyy. Kun kusen niin pöntöstä kuuluu sama ääni kuin kaatosateella, kun rännistä valuu ämpäriin vettä.

  Dikkiä kyttäävät piilohomot voi olla dikkiä kyttääviä heteroita, yhtä vaivaannuttavaa.
   
 7. qdes

  qdes 4. leveliläinen

  Viestejä:
  1,746
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  6,386
  Liittynyt:
  26.07.2004
  Ujoa pissaa esiintyy meikäläisellä häiritsevissä määrin ainoastaan jos kusilaari on kaukalo ja siihen mahtuu vain juuri ja juuri kolme miestä kuseskelemaan ja minun täytyy olla se keskimmäinen. Tällöinkin selviän ongelmasta neljä kertaa viidestä kuin mestari. Sen yhden kerran joutuukin tuskastelemaan puoli minuuttia ennen kuin hädissäni saan pisun lentämään.
   
 8. PTG

  PTG 3. leveliläinen

  Viestejä:
  6,047
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  2,736
  Liittynyt:
  06.01.2006
  Mulle kävi suunnilleen näin reilu kaks vuotta sitten, ku viimeks jouduin olemaan tekemisissä kusilaarin kanssa, Rinkelinmäen jäähallissa Hämeenlinnassa (!). Vittumainen kokemus. #-o

  Edit. Paitsi etten ajatellut että "entäpä jos nyt tuleekin ujopissa?", mut sen jälkeiset tapahtumat pitää paikkansa mun kohdalla. :D
   
 9. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  just eilen joku jäbä alkas baarin vessassa selittelemään ku ei meinannu saada kustua, "näin käy aina, ei vaan tuu kusi muiden seurassa" olin vaan sillee että just joo ja poistuin takavasemmalle eli ovesta ulos ja jätin kaverin sinne rauhassa kusemaan.
   
 10. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  np: raimo- kusilukko
   
 11. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Joskus iskee ujo pissa, joskus ei. Päivisinhän en ala missään yleisillä paikoilla kuselle, mutta yöllä (lähinnä kesällä) sitä ei mieti missä lorottelee.
  Ujo pissa on monesti iskenyt koulussa. Esim. yläasteella vessassa ramppasi jatkuvasti porukkaa ja itsehän en tullut kovinkaan tutuksi noiten käymälöiden kanssa, niin sitä hätäili kikkeli kädessä "Mitä jos ovi ei olekaan kunnolla lukossa?!?"
  Kusilukko iski viimeksi vuosi sitten, kun lähin käymään tien varrella huussissa. Sisään astuessa sieraimiin lemahti armoton urean ja tortun lemu, että mietin jo hetken käännynkö takaisin. No minähän en karskina jätkänä lähteny pois ennen kuin vedet oli heitetty. Yritin päästä pois pahasta hajusta ja kusea mahdollisimman nopeasti, mutta eihän sellainen onnistu, vaan puoli minuuttia naama mutrulla yritin kestää ennen kuin sain pissan kaareen. Selvisin - en suosittele heikkohermoisille.
   
 12. PTG

  PTG 3. leveliläinen

  Viestejä:
  6,047
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  2,736
  Liittynyt:
  06.01.2006
  Kävin ite torstaina koulun vessassa (oon lukiossa) ekaa kertaa sitten ala-asteen. Hyi vittu. Lattia lainehti kusta ja pönttö oli jääny edelliseltä käyttäjältä vetämättä. Pitää olla vitunmoinen hätä et alennun käymään yleisessä vessassa.
   
 13. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  No hei jykki :D
   
 14. JohnSambo

  JohnSambo 4. leveliläinen

  Viestejä:
  573
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  6,396
  Liittynyt:
  08.11.2005
  No hei jykki :D (T:vm jotain 1996-1999)
   
 15. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  hahaha,ei vittu. king bongin suvereeni BASSOBOSSIUS jatkuu jatkumistaan, onko sille loppua nähtävissä? vitun crack-topic,naureskelen tääl UJONA tälle :D

  itse asiaan. mä vältän viimeseen asti kusemista niihi pisoaareihin,syy ei niinkää ujous, vaa se et en ymmärrä miten vitus niihi voi kusta ilman et se kusi roiskuu ympäriinsä,siin o muutenki tosi likasta, ei kiitos. sit tää on viel kuumottavampaa, jos on ympäril 2 kännistä äpärää kusemassa= mun kusi roiskuis,PLUS niiden kummanki kuset, hyi vittu :shock: ei näin, joten mä olen suosiolla se sälli joka kusee ihan rauhas omas vessas ilman et jotai pellei kusee mun kengille jne. ugh

  toi on kyl vitun hajottavaa,ties monesti oon kuullu just tota jäätymistä jonka jälkeen selitetää koko vessalle EI VITTU MUL O UJO DIKKI,HAHA,HULLUU EIKS OO...kerran koko vessa yhtyi tähä,ROFL :D toisaalt kusi-ujoutta on arvostettava, se on lähinnä tervettä , en mä ainakaa haluu jengin kusia mun kengille ja ties minne,hyi vittu miten likast..

  MUTTA,mul on kyl semmone et ku meen vessaan kuselle, vaik ei o läheskää pakottava hätä,mut haluun vaa hoitaa homman tehtävien listalta :D sillon sitä sit vaan venailee ja venailee diksån kädessä kusihätää, se o vähä :eek: näky varmasti, mutta näinkin voi käydä.

  powerful topic,jatkukoon keskustelu bossina
   
 16. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Not fair, mäki haluun piilohomona tuijottaa mimmien pildejä! Naisille pisuaarit välittömästi.
   
 17. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  joskus oon kyl vitun ujo pissii..keskel ravirataa ilosaares olin suht ujo. tunti meni niin kyl sitä pissi mihin vaan :wink:
   
 18. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
 19. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Itsellähän tämä kusilukko tuli juuri kovassa kusihädässä. SAATANA. Ja nainen ootteli alasti sängyssä.

  Toinen mikä on paha, kun iskee ihan tajuton kusihätä. Ja samaan aikaan pamahtaa mitä tajuttomin stondis. Ennoo viel keksiny mitä tekee siin tilanteessa, jos menee ruiskii jonnekki ni eihän siinä saa kun oman rinnuksen märäks..
   
 20. Guest

  Guest Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  jäbä on piilo pissapete, jotai r kelly verta? ei mul kyl yhtäkkisiä erektioita tule kuselle mennes. ja pidä ihmees kiinni siitä dikistä ku kuset!