Ronski & Satanic - Mustat Pilvet -esikoissingle julkaistu! (Svart Records)

Viestiketju osiossa 'Kotimaiset julkaisut' , käynnistäjänä kirbyRB, 01.08.2018.

 1. kirbyRB

  kirbyRB 2. leveliläinen

  Viestejä:
  29
  Saadut kiitokset:
  9
  Aktiivisuuspisteet:
  1,946
  Liittynyt:
  25.01.2012
  ”Ammoisina aikoina kaksi galaksia törmäsivät toisiinsa synnyttäen mustan aukon, josta kosmiset pimeät voimat manasivat esiin kuusi mystistä ja voimakasta demonin kaltaista henkiolentoa. Olennot vaelsivat aioneina halki avaruuden ja asettuivat lopulta Telluksen vaikutuspiiriin observoimaan ja taltioimaan planeetan asukkaiden edesottamuksia.

  Tämänhetkisen, lähes apokalyptisen kaoottisen ajan vallitessa he ovat katsoneet parhaaksi manifestoitua fyysiseen muotoon voidakseen julistaa ja julkituoda dokumentaationsa ihmiskunnan historiasta, tieteellisistä ja taiteellisista saavutuksista, sekä hengellisistä riiteistä. Missionsa he toteuttavat käyttäen hyväkseen maagista syntetisointia ja puhelaulantaa. He ovat Ronski & Satanic.”.

  Svart Records julkaisi 18. heinäkuuta turkulaisen hiphop-yhtye Ronskibiitin ja dystopistisen elektrobändi Nightsatanin yhteisprojekti Ronski & Satanicin esikoissinglen Mustat pilvet. Kappale on esimakua yhtyeen debyyttialbumista, jonka lopullinen julkaisupäivä ilmoitetaan syksyn aikana. Ronskibiitin Klaus Kustaa valottaa yhtyeen perustamista seuraavasti:

  -”Löysin turkulaisesta levykauppa Iki-Popista – jossa Nightsatanin Wolf-Rami tuolloin työskenteli – lohjalaisen Ronski & Exotic orkesterin Here We Come! albumin. Innostuin levyn esteettisestä kansikuvasta niin paljon, että ehdotin välittömästi Wolf-Ramille yhteisbändin perustamista. Idea jäi hautumaan vuosiksi, kunnes saavutti ensimmäisen manifestoitumisensa esiintymisen muodossa Ilmiö-festivaaleilla kesällä 2017

  Nyt luvassa on lisää Ronski & Satanic tuotantoa niin livenä kuin äänitteiden muodossa. Bändi nähtiin keikalla Uusi Tampere -tapahtumassa 21.7.2018 ja lisää kotimaan keikkapäiviä ilmoitetaan pian. Ronski & Satanicin ensimmäinen single ilmestyi 18.7.2017 digitaalisena ja voi käydä kuuntelemassa kaikissa relevanteissa suoratoistopalveluissa.

  https://open.spotify.com/album/00k0Y0u5RpHANAXl0AcyXo

  https://www.facebook.com/Ronski-Satanic-113371382771496/

  https://www.svartrecords.com/2018/0...s-julkaisee-ronski-satanicin-debyyttisinglen/


  Ronski & Satanic

  Voimasoinnut, sulosoinnut ja syntetisointi

  Mazathot

  Inhalator III

  Wolf-Rami

  Puhelaulu, analysointi ja harmonisointi

  Anssi ”Satan poika” Sata

  Klaus 666 Kustaa

  Kreep U

  Vieraat

  Heidi ”The Horde” Horila – laulu

  Pete ”The Ambassador” Viitala – saksofonit

  Petri ”Wide Snake” Selin – basso

  Miksaaja, tuottaja ja vocal engineer

  Antti Satta/Sattalite Studio

  Music engineer

  Matti-Juhana Ikonen

  Apulaistuottaja

  Olli Hänninen/Clawztrophobia Chamber

  Masterointi

  Tommi ”The Lightning” Langen