Oliks tääl jossain se 'putkakokemuksia' -thread?

Viestiketju osiossa 'Hiekkalaatikko' , käynnistäjänä Kunstaapeli, 11.09.2019.

 1. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  837
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  921
  Liittynyt:
  16.07.2019
  ..Ja vaikka löytyisikin. Ajat muuttuneet. Ensinnäkään: ketään ei kiinnostaisi taustalla vaikuttavien asioiden, tai edes itse putkakokemuksen lukeminen. "Ihanampaa olis vaa arvioida jengoo, niiden jakamien asioiden sijaan"

  Voisko joku heittää tän kaltaisen, ilmeisen yleisen, "keskustelu"kulttuurin vaa kolera-altaaseen? Kiitos jo etukäteen. Varaan tuon tapahtuessa jatkot katajanokan jäänsärkijöiden kanssa neuvoteltuani.
   
 2. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  837
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  921
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Tämä, kuten niin moni muukin aihe. Olisivat perin kiinnostavia. Kulttuurimme tämän hetkisen alennustilamme johdosta, emme voi kuitenkaan keskustella juurikaan asioista. Ensisijaisesti väellä, niin valitettavaa kuin se onkin, tuntuu olevan intressiä esittäjän arvioimiseen yli asian. Sellainen kulttuuri ei voi luoda tähän mennessä saavutetun ymmärryksen pohjalta juurikaan hyvää. Sen kaikki tietävät, mutta toisaalta.. Jokaiseen omaan tulkiintansa voi rakastua. Osaan niistä kuulemma käymättä ees vieraissa.

  Oli kuinka oli, joihinkin niistä seikoista, jotka osoittaisivat vuosikymmenen loppupuolen keskustelukulttuurin olevan totaalisen lelua. Ei tarvi etsiä. Miettiminenkin kun oli vaan mukamas jotain tulitikkuja.