Mielessä välähdelleet topik -ideat joita et syystä tai toisesta ole vielä kuitenkaan toteuttanut.

Viestiketju osiossa 'Hiekkalaatikko' , käynnistäjänä why_so_serious?, 08.05.2019.

 1. why_so_serious?

  why_so_serious? Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Tänne esim. ranskalaisilla viivoilla niitä listaten (ja toki saatesanoilla avatenkin jos siltä tuntuu)
   
 2. why_so_serious?

  why_so_serious? Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Ittellä nyt mielessä jonkinlainen tribute/kaiho fiilistely/kylmä analyysi merkityksestä -topik aiheesta: jo edesmennyt verkkoportaali nrgm.fi
   
 3. why_so_serious?

  why_so_serious? Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
 4. why_so_serious?

  why_so_serious? Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Täs topsus on potentiaalia. Muut voivat antaa supportia jo lähes unohdetulle idealle ja yhtäkkiä legenda -topikki, tai muutoin vain hyvä ok topsu syntyy.

  Itte en tarvi supporttii ideaani nyt. Sen verta kovasta kamasta aihe.
   
 5. HEG

  HEG THE KARVAMUUMI Staff Member Betatestaaja Moderaattori Admin

  Viestejä:
  3,416
  Saadut kiitokset:
  1,002
  Aktiivisuuspisteet:
  7,446
  Liittynyt:
  16.12.2009
  Semmonen topikki on ollut varmaan kohta jo 6 vuotta ollut ajatuksena kuin sukupuolten välisestä tasa-arvosta nyky-yhteiskunnassa ja siinä käsiteltäisiin että mitkä asiat on muuttuneet viimeisen 40 vuoden aikana ja onko ne kaikki ollut hyviä vai huonoja. Sen lisäksi keskustelua olisi siitä onko naisen oikeudet nykyjään parempia kuin miehen ja miksi miehen euro on joidenkin mielestä vieläkin muka 80senttiä.
  Tosin saisin varmaan paskaa niskaan siitä että kansalaisena kyseenalaistan näitä asioita niin on jäänyt tekemättä :idk:
   
 6. why_so_serious?

  why_so_serious? Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Kieltämättä hieman kinkkinen aihe. Siinä mielessä, että jopa tasapainoilu kultaisella keskitiellä saattaa olla haasteellista. Ja suuntaan tai toiseen kallistuminen aiheuttaa aina jossakussa kiihtymystä. Esim. aiheen eräässä äärilaidassa sijaitseva feminismi pelkkänä sananakin aiheuttaa monille kiemurtelua. Siinä missä vastapainoksi myös Henry Laasasen nimeen esitetyt tai nimen mieleen tuovat tekstit voivat kääntyä kiusalliseksi joko esittäjälleen tai kuulijalleen.

  Vaikka en uskoisi, että saisit välitöntä dumausta, joku ainakin passiivisesti kiemurtelisi tuskissaan. Mutta toisaalta tämän topikin henki on tarkoitettu supporttaavaksi lähtökohtaisesti, niin en myöskään suorilta voi ehdotaa jättää pöytälaatikkoon. (Ja niinhän sitä ainakin sanotaan, että ''keskustelun tarkoitus on ymmärryksen lisääntyminen'' vaikeistakin aiheista)
  Itseäni aihe tosin ei ole koskaan ollut lähellä (en ole vaivannut päätäni aihepiirin asioilla), niin valitettavasti en ainakaan itse voisi osallistua muuta kuin passiivisesti (lukemalla) johtuen henkilökohtaisesta aihepiirin etäisyyden kausaliteetista (sanottavan vähäisyys) . :idk:
   
  Last edited by a moderator: 10.05.2019
 7. why_so_serious?

  why_so_serious? Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Nyt tuli hyvä idea.

  Ei pysähdy eteneminen tän aiheen kans:
  SPÄM IS OUT THERE - totuus löytyys löytyy seinäkirjoituksista -aihe.

  Tulis aiheeseen. Vahva tunne, että suomenkielellä toteutettu SPÄM on taagimpaa ulkona tuolla jossain (mms. kaduilla ja vessan seinillä) täl hetkel kuin boardeilla.
   
 8. why_so_serious?

  why_so_serious? Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Basso.fi - nykyhetki ja tulevaisuus -2019-edition

  Mutta tästä tekisi kyllä mieli vaihtaa käyttäjän @HEG kanssa ajatuksia yksityisviestein ensin. Jonkinlainen tietous tarvitaan asioiden tiloista liittyen niin foorumiin kuin myös kaikkeen sen ympärillä jollain tavalla olevaan.

  Bassoon on jostain syystä aina liittynyt jonkinlainen kummallinnen ajelehtiminen ja sen tuoma epäselvyys (tai vaikka utuisuus, jos runollisia) mutta ainaki keijot ovat ns. ulapalla monista asioista joista kaikista ei välttämättä tarvisi olla kokonaisvaltaisesti.
   
 9. why_so_serious?

  why_so_serious? Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  ^Ja pakko korostaa, aika paljon saitin tilasta pitäisi puhua myöskin teknillisistä syistä. Sivusto alkaa olla pientä päivitystä vailla joka tapauksessa (ei edes HTTPS:ää). Monia päivityksiä tulisi toteuttaa, tietoisuudessa joistain asioita, joiden kautta ja myötä punnita ja määrittää tulevaisuutta.