Longdays S/F 17 "Gueule De Bois" - Edelleen tuoreinta Suomessa

Viestiketju osiossa 'Kulttuuri' , käynnistäjänä Longdays, 17.08.2016.

 1. Longdays

  Longdays 1. leveliläinen

  Viestejä:
  2
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  101
  Liittynyt:
  17.08.2016
  LONGDAYS

  lll

  www.shop.longdays.net

  Gueule des bois S/F 17

  Kolmas kokoelma on täällä viimein eikä mitään ole liikaa tai liian vähän.
  Tutustu ohessa olevaan lookbookkiin. Rakastu tai vihaa, meistä se on hienoin mitä tässä maassa on vähän aikaan nähty!

  Tämä edustaa eetosta jota Kallion natiivi hengittää sunnuntai-iltapäivänä. Edellisen illan taltiointi ja sen juhlistaminen ei tunnu missään, mutta meihin vetosi erillainen tunne - rehellisyys. Se mitä ihmiset ovat ja tarvitsevat todellisuudessa. Muurit murtuvat ja estot ovat vieläkin jossain toisaalla ja koko muu maailma sattuu silmiin. Meistä se fiilis on karulla tavalla arvokas ja inspiroiva.

  Muuttaminen eläväisestä Belgiasta takaisin Suomen melankoliaan toi kauneuden verkkokalvoille toisella tapaa, inspiroivasti ja lujaa. Sen haluamme toimittaa.

  Tässä on kyse päivästä ja siitä että silläkin on arvo. Vitsin kertomisesta kaverin sohvalla ja yksinäisestä kävelystä himaan koleassa säässä. Päätöksen tekemisestä. Elämänsä muuttamisesta ensimmäisenä asiana maanantaina.

  ”Mitäv*tunvälii” -mentaliteettia huolitellusti niin kuin itseään kunnioittavalla elämäntapaintiaanilla pitääkin olla silloinkin kun olo ei ole keijukaisen keveä. Anteeksipyytelemätön ja rehellinen luuhun asti, koska miksi tuhlata energiaa mihinkään muuhun.
  Longdays Gueule de bois -page-001.jpg Longdays Gueule de bois -page-002.jpg Longdays Gueule de bois -page-003.jpg Longdays Gueule de bois -page-004.jpg Longdays Gueule de bois -page-005.jpg Longdays Gueule de bois -page-006.jpg Longdays Gueule de bois -page-007.jpg Longdays Gueule de bois -page-008.jpg Longdays Gueule de bois -page-009.jpg Longdays Gueule de bois -page-010.jpg
   
  Last edited: 31.08.2017
 2. Longdays

  Longdays 1. leveliläinen

  Viestejä:
  2
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  101
  Liittynyt:
  17.08.2016