Huuhaa!

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Rippa, 14.02.2008.

 1. Rippa

  Rippa 4. leveliläinen

  Viestejä:
  15,464
  Saadut kiitokset:
  314
  Aktiivisuuspisteet:
  16,071
  Liittynyt:
  04.01.2002
  Tänne keräämme huuhaa-uutisia ympäri maailmaa, ja keskustelemme huuhaasta, aloitan:

  Brittiviranomaiset luottavat meedion apuun

  Britannian viranomaiset ovat pestanneet meedion häätämään oletetun räyhähengen valtion omistamasta talosta. Asukkaat olivat ilmoittaneet, että he lähtevät maantielle, jos rakennusta ei manata.

  Omituinen episodi koettiin Durhamin kreivikunnan Easingtonissa.

  Viranomaiset kertovat maksaneensa meediolle 120 puntaa (162 euroa) räyhähengen karkottamisesta.

  Meedio ilmoittaa käyttäneensä apuna muun muassa enkeleitä. Hänen mukaansa talon ongelmat johtuivat siitä, että siellä oli murhattu nainen vuosia sitten.

  Tyytyväiset asukkaat ovat jo muuttaneet takaisin asuntoonsa. Viranomaiset katsovatkin, että meediolle menneet rahat olivat hyvä sijoitus.
  http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2008/02/611514

  Suhtautumisesi pseudotieteisiin? Horoskooppeihin? Meedioihin? Paranormaaleihin ilmiöihin? Uskomuslääkintään? Akupunktioon? Itselläni jyrkän kielteinen

  Skepsiksen sivuilta:
  "Suomessa antroposofinen lääketiede, steinerpedagogiikka ja biodynaaminen viljely ovat kukin valtiollisesti tunnustettuja. Skeptikko Marketta Ollikainen kirjoittaa: ”Suomen eduskunta hyväksyi vuoden 1990 lopulla lain, joka mahdollisti steinerkoulujen valtiontuen. Vuonna 1994 uudistetussa lääkelaissa myös antroposofiset lääkkeet katsottiin virallisesti lääkkeiksi. Biodynaaminen viljely luetaan samaan valtiontuen piiriin kuin tavallinen luonnonmukainen viljelykin.”

  Steinerkoulu:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Steinerkoulu
  Antroposofia:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Antroposofia
   
 2. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Mun piti mennä sellaselle ilmaiselle luennolle jossa Plaamit (http://www.ultra-lehti.com/ultrapvt/plaamit.html) olis setvinyt jotain mut sitte unohdin. Vitutti huolella. Huuhaa on ihan hauskaa jos siihen osaa asennoitua, vakavien huuhaa-ihmisten kanssa keskusteleminen on sitte taas ihan eri puuhaa.
   
 3. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Ite aloin ettii infoo Nibirusta/Niburusta, ku duunikaveri alko hehkuttelee siit kaikenlaista. Mitä enemmän "tietoo" löys, sitä sekavammaks kaikki meni.
  Elikkä:
  "Sekä mayat, että sumerilaiset laskivat vuonna 2012 tapahtuvan "maailmanlopun" tai ainakin koko maailmanlaajuisen suuren katastrofin.

  Sumerilaisten mukaan aurinkokuntaamme kuuluva nykytieteelle tuntematon planeetta, jonka elliptinen kiertorata on 3600-vuotta, palaa 2012 ja aiheuttaa suuren luonnonmullistuksen maapallolla. Nibirun magneettikenttä sotkee maapallon magnettikentän tms.

  On huhuja, että NASA olisi vahvistanut tämän ja laskenut, että esimerkiksi suurin osa mantereista peittyy veden alle magneettikenttien muutosten ja maanjäristysten seurauksena. Mutta tietenkään tietoja ei olla kerrottu kaikelle kansalle, koska silloinhan tulisi täysi kaaos.

  Nibiru planeetta on täysin totta. Nyt on kyse astrologisesta tutkimuksesta ja tieteestä. Itse NASA on tätä Nibirua seurannut jo vuodesta 1981. Kun kyseinen aihe tuli julkisuuteen niin seuraavana päivänä jotkut näkivät ison vaivan osoittaakseen tämän olevan "mistake".

  Nibiru planeetasta kerrotaan jopa Sumerian historiassa.

  Eli mikä on nibiru?
  Nibiru on Kääpiö aurinko joka on palanut loppuun. Sillä on 4 planeettaa mukanaan, josta yhellä niistä on vielä kuu. Kyseinen planeetta NÄKYY jo etelänavalta katsottuna. USA ja monet muut maat ovat rakentaneet massiivisia teleskooppeja etelämantereelle nähdäkseen Nibirun paremmin, koska se on vain etelämantereelta nähtävissä.

  Miksi meillä on ilmaston muutos meneillään?
  Nibirun magneettikentät häiritsevät jo meidän maapallon magneetti kenttiä siks meillä on tsunamit ja hurrikaanit niin isoja ja isommat vielä tulossa.

  Mitä tapahtuu kuin nibiru tulee tänne?

  Nibiru ohittaa meidän planeetan noin kahdessa viikossa, yhtä kaukana kuin meidän aurinko "noin".
  Ohittaessa maapallo kokee sen kahden viikon aikana suurimmat tsunaamit yli maailman ja veden paisumukset samalla tyylillä kuin kuu teettää vuorovesiä mutta 1000x isommassa kaavassa. Maapallo lakkaa pyörimästä jopa 3 päiväksi kokonaan, jolloin pahin hetki koittaa, niin sanottu the END of the "Aeon" Eli END of the Ages eli moderniksi raamatussa "End of the WORLD"."

  Duunikaverini oli ollu kattomassa luentoa aiheesta Dipolissa, magneettikentät kuulemma vaihtavat paikkaa, mereen peittyvät esim. puolet Australiasta ja Intia, koska ovat osa mannerlaatoista alkaa vajota äkisti.
  Netistä ettimäni info vaihtelee, jossai sanotaan et Nibirulla on viisikin planeettaa mukana, toisaalla että se on itse yksi niistä planeetoista. Samoin ajasta käydään kinaa: 2012/2013 ja miten nopeesti se Maan ohittaa: kahesta viikosta pariin kuukauteen.

  Nasan sivut: http://science.nasa.gov/headlines/y2005/29jul_planetx.htm
  Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Planet_x

  Itelleni maailmanloppu ois lähinnä helpotus, osais keskittyy ainoastaan tärkeisiin asioihin, ei tarvis miettii mitää eläkkeitä jne. Eläis enemmän hetkessä. Ois ainaki siistii olla todistamassa, jos jotai alkaa tapahtuu :)
   
 4. rasshaaja

  rasshaaja Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  ei olis perhana pitäny lukea tota silmät näin punasina, huhhuh.onhan tästä ollut puhetta, "maya-inkkareiden ajanlasku loppuu 2012", mutta en mä ole ainakaan niin tarkasti perehtynyt tohon että olisin tiennyt sillä olevan jotain perusteita. en mä vittu ainakaan halua olla todistamassa sitä että sadat muut ihmiset koheltaa tuolla hädässä. onneksi olen itse silloin Nepalissa jollain base campilla vähintään kahdessa kilometrissä ja muutenkin korkeella.
   
 5. emma

  emma 4. leveliläinen

  Viestejä:
  3,205
  Saadut kiitokset:
  111
  Aktiivisuuspisteet:
  13,471
  Liittynyt:
  07.06.2003
  kiitos tästä Leli. oon lukenu et mayat ois tollasta maailmanloppua ennustelleet, mut aloin heti pelkäämään.
  pelkään aina jotain tällasta.

  btw, horoskoopit on huuhtaata, mut välil osuu kyl hemmetin hyvin kohilleen.
   
 6. layzer

  layzer 0. leveliläinen

  Viestejä:
  1,853
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  0
  Liittynyt:
  30.01.2006
  Nibiru on melkolailla paskaa. Pientä copypastea:

  Jos jostain tahtoo väkisin huolestua, niin mielummin sitten vaikka Apophis-asteroidista.
   
 7. Rippa

  Rippa 4. leveliläinen

  Viestejä:
  15,464
  Saadut kiitokset:
  314
  Aktiivisuuspisteet:
  16,071
  Liittynyt:
  04.01.2002
  Brittiviranomaiset tilasivat parapsykologin zombiejahtiin

  Työmiehet kertoivat, että zombie seurasi heitä viemäreissä.

  Viemäriverkoston kunnostustöistä Englannin Eastbournessa vastaavat työmiehet valittivat esimiehelleen, etteivät uskalla mennä enää viemäreihin, koska heitä seurasi siellä outo zombiemainen hahmo, kertoi The Daily Mail -lehti.

  Esimies otti valituksen vakavasti ja antoi alaisilleen luvan palkata parapsykologi Michael Kingscoten tekemään tutkimuksia viemäreissä.

  Kingscoten tutkimus ei kuitenkaan johtanut aukottomiin tuloksiin.

  - Michael huomasi jonkin seisomassa viemärissä ja uskoi, että se oli jotain outoa. Emme voi kuitenkaan todistaa mitään varmasti. Siellä on vahvat elektromagneettiset kentät, jotka voivat aiheuttaa illuusion, että joku koskettaa tai katselee. Siellä on kuitenkin varmasti jotain yliluonnollista, Kingscoten palkannut Mark Wey kertoi The Daily Mailille.

  Wey kertoi myös, että viemäreissä kuulee, joskus naurua ja puhetta.

  - Ei ole mukavaa olla töissä, kun pitää pelätä, että zombie hyökkää nurkan takaa, Weyn työtoveri kertoi.
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200802157255207_ul.shtml
  :thumbup:
  [​IMG]
   
 8. Woland

  Woland 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,941
  Saadut kiitokset:
  22
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  07.01.2007
  "Kääpiö aurinko"... hehe.
  Oliko se nyt Planet X vai tähti?
   
 9. Anonymous

  Anonymous Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Rakkaalla lapsella on monta nimeä..
  Planet X:n lisäks on just Nibiru ja Niburu, ja sit tietty noil alkuperäiskansoil on sit viel omansa. Siitäki on käyty tosiaan kinaa, et planeetta vai sammunu aurinko (ne yleensä kutistuu pienemmäks), mut olettais et aika paljo massaa sil ois jos muut pallerot ja kuut sitä kiertää :)
   
 10. Woland

  Woland 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,941
  Saadut kiitokset:
  22
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  07.01.2007
  Tietääkseni suht monet näissä huuhaa-jutuissä käytetyistä sumerilaisten tekstien tulkinnoista on Zecharia Sitchinin tekemiä. (Harva nimittäin osaa sumerikieltä.) Tää kantsii tsekkaa:

  http://www.sitchiniswrong.com/
   
 11. rookie

  rookie 1. leveliläinen Basso DJ

  Viestejä:
  7,774
  Saadut kiitokset:
  5
  Aktiivisuuspisteet:
  921
  Liittynyt:
  05.02.2004
  Onko akupunktio ja homeopatiakin huuhaata, koska länkkäritieteet eivät kykene selittämään, miksi ne toimivat? Entäs energiahieronnat jne?
   
 12. Rippa

  Rippa 4. leveliläinen

  Viestejä:
  15,464
  Saadut kiitokset:
  314
  Aktiivisuuspisteet:
  16,071
  Liittynyt:
  04.01.2002
  plasebo

  "meridiaanilinjat joita pitkin elämänvoima chi kulkee" :thumbup:
   
 13. rookie

  rookie 1. leveliläinen Basso DJ

  Viestejä:
  7,774
  Saadut kiitokset:
  5
  Aktiivisuuspisteet:
  921
  Liittynyt:
  05.02.2004
  Plasebo? Heh. Mun mutsin kyynärpäät on ruiskuteltu kortisonia täyteen ilman mitään mainittavaa tulosta, mutta akupunktiolla on kivut lieventyneet ja hävinneet. Ja ihan ateisti immeinen hän on. Mitäs Rippa sitten, jos huomenna joku länkkärilekuri osaakin todistaa akupunktion toimivuuden? Hajoaako sun vankkoihin, ehdottomiin ja ikiaikaisiin totuuksiin pohjaava maailmasi, edes vähän? akupunktiolla on myös saavutettu tuloksia huumevieroituksessa, riippumatta siitä "uskovatko" potilaat siihen.
   
 14. Rippa

  Rippa 4. leveliläinen

  Viestejä:
  15,464
  Saadut kiitokset:
  314
  Aktiivisuuspisteet:
  16,071
  Liittynyt:
  04.01.2002
  No, akupunktiohan toimii, mutta on ihan sama mihin niitä neuloja tökkii. Neulojen aiheuttama kipu vapauttaa endorfiineja aivoista. "Energialinjojen tukkeutumiset ja elämänvoima" jne. on huuhaata.
   
 15. rookie

  rookie 1. leveliläinen Basso DJ

  Viestejä:
  7,774
  Saadut kiitokset:
  5
  Aktiivisuuspisteet:
  921
  Liittynyt:
  05.02.2004
  Mä kokeilin akupunktiota niin en kyllä tuntenut niitä neuluja laisinkaan, åpaitsi silloin kun harjoittelija tökkäsi sellaisen väärään kohtaan. Jos muka on ihan sama mihin niitä laittaa, niin luulisi nistien olevan trouble free, jo ihan omatoimisesti. Ja jos se olisi ihan sama, niin miksi niitä olisi tuhansia vuosia tökitty juuri tiettyihin pisteisiin?
   
 16. Rippa

  Rippa 4. leveliläinen

  Viestejä:
  15,464
  Saadut kiitokset:
  314
  Aktiivisuuspisteet:
  16,071
  Liittynyt:
  04.01.2002
  Onhan tätä palloakin luultu vuosituhansia pannukakuksi ja auringon kiertävän tätä, mutta se ei olekaan totta

  Akupunktion toimivuudesta on ristiriitaista näyttöä, luokitellaan pseudotieteeksi homeopatian kanssa

  Suomessa monet lääkärit antavat vanhaan kiinalaiseen lääkintään perustuvaa akupunktuurihoitoa. Tuolloin hoitoa käytetään yleensä vain muutamien oireiden (pään- ja selkäsärky, lihasjännityskivut) lievitykseen. Vaihtoehtolääkinnässä akupunktuurihoidon käyttöaiheet ovat laajempia ja selitysmallit hoidon vaikutuksista perustuvat käsityksiin luonnontieteille vieraista energioista ja energiakanavista. http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=suo00061

  -Acupuncture focuses on a holistic, energy-based approach to the patient rather than a disease-oriented diagnostic and treatment model.
  -Despite considerable efforts to understand the anatomy and physiology of the "acupuncture points," the definition and characterization of these points remains controversial. Even more elusive is the scientific basis of some of the key traditional Eastern medical concepts such as the circulation of Qi, the meridian system, and the five phases theory, which are difficult to reconcile with contemporary biomedical information but continue to play an important role in the evaluation of patients and the formulation of treatment in acupuncture.
  http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/acu.html
   
 17. aamun_lapsi

  aamun_lapsi Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Mä oon pitkään suunnitellut tekeväni maailman suurimman salaliittoteoriathreadin. Vaikka nää jutut ovat täysin huuhaata, ne ovat helvetin kiinnostavaa paskaa. Ufot, Nibiru ja Annuanakit, NWO ja maanalaiset keskitysleirit, vapaamuurarit ja kabbala, liskot ja toiset ulottuvuudet, mikrosiru ja jeesus, VITTU, MATRIX MAAILMA!! - Kaikki tää shitti on jotenkin todella vitun kiehtovaa.

  Nibiru on jotenkin niin koominen läppä, että ajattelin itsekin nostaa sen esille. Tässä aika kuumottavaa Nibirupohdiskelua (planeettaa kutsutaan tässä nimellä Marduk):
  A downloadable English synopsis of "2012: Rendez-vous With Marduk" (Microsoft Word document)
  http://burakeldem.com/en/downloads/2012synopsis.doc

  Nibiruun liittyvät läpät liittyvät Zecharia Sitchin nimiseen ukkeliin, joka osaa mm. lukea muinaista sumeria. Voitte tsekata kundin sivut, suht kuumottavaa ja häröä läppää:
  http://www.sitchin.com/

  Kannattaa myös huomioida, että Sitchin ei sijoita Nibirun nextiä vierailua vuodelle 2012 vaan: "Sitchin has recently put forth his own date in the year 2085 for the next passage of Nibiru, but the date most talked about is 2012, which marks the end of the Maya calendar." (Sivistymättömille moukille: Sitchin odottaa Nibirun seuraavaa ohitusta vuodelle 2085.)

  Toi on jotenkin hauskaa, miten salaliittobullshittiin hetkittäin melkein haluaa uskoa. Ehkä se ei ole paljon uskontoa kummempi asia, että napataan helpoin tai siistein selitys kaikelle, jotta voimme unohtaa tylsemmän arkimaailman. Ei ole lainkaan yllättävää, että kaiken maailman uskovaiset ovat muna pystyssä salaliittomeiningistä. Samaan kööriin voisi melkein laskea kaiken maailman mystikot, joilla on 'esoteerista kokemusta'. Et ole vielä avannut kruunuchakraasi, et kykene käsittelemään näitä asioita! Castanedan henki hymyilee jossain..

  Esimerkkejä:
  Salaliittoteoriaa, eli seksikästä, mielenkiintoista ja pelottava historiaa, josta voi kokea kylmiä väreitä ja vaaran hetkiä:
  http://www.youtube.com/watch?v=q-IQLCgOTpg
  Oikeeta historiaa (plääh):
  http://www.youtube.com/watch?v=J-PhDj1Sv4g

  Yksi törkeen huvittava juttu noissa salaliittoteoriavideoissa on usein käytetyt samat kuumottavat musiikkiteemat ja ihmeelliset häröilysaundit, joiden ainoa tehtävä lienee tuottaa epämukavuuden tunnetta ja kauhua. Toinen on lukijaäänien artikuloinnin samankaltaisuus. Se kuulostaa melkein robottimaiselta - en ole aikaisemmin missään ohjelmissa törmännyt moiseen.. Inside läppä?

  Oon jo pidemmän aikaa kelannut, että iso osa noista salaliittopaskoista on C.I.A:n kyhäämää ja sei olisikaan mikään kummempi ihme, jos miettii miten hyvin se on pystynyt soluttautumaan kaikkialle ja manipuloimaan suuria ihmismääriä. Mitäs vittua on esimerkiksi se, että noi kaikki vitun hihhulit ovat muna pystyssä jostain vitun veroja vastaan taistelevasta republikaanista? Ron Paul!!! Ei niin mitään vitun järkeä..

  ( editkappale: ) Muutenkin kaikki tää näyttää olevan hyvä keino saada paskameininkiä vastustava oppositio näyttämään lapselliselta, kun hyväuskoiset - mutta empaattiset - ihmiset saadaan tosissaan selittämään jotain aivan ufoja juttuja.. Esimerkki: kun toinen puoli on fiksun oloisia, imagorillejä pitäviä ja sliippattuja pukutyyppejä ajamassa asiallisesti omaa piiloagendaansa (AKA "Riistokapitalismi kunniaan niin maailma korjaantuu itsestään!") ja toiselta puolelta löytyy täysin flipanneita hörhöjä - kumpaa Lordin eurovoittoa juhlinut Pekka-Liisa-Pentti uskoisi?

  Kelatkaa, että jopa Immortal Techniquen kaltainen muuten hyvin fiksua lyriikkaa pukkaava heppu on mennyt sanoituksissaan (onneksi vähissä määrin) mukaan noihin salaliittoshitteihin.

  Olisi helvetin siistiä omistaa yksi threadi pelkästään salaliittoteorioiden pohdiskeluun. Ketkä ovat megessä?

  Mut kivoi mystiikkaan ja uskontoihin pohjautuvaa kelaa löytyy kaikkien noiden läppien takaa. Näistä saisi koottua kiinnostavaa taustatietoa vaikkapa romskun kirjoittamiseen.

  Vaikka olenkin ateisti, eniten mua kiinnostaa sellaiset demiurge kelat, että "Jumala" olisikin paholainen, joka loi hirveän ja vääristyneen maailman. Palvomalla mitään siihen liittyvää TAI opiskelemalla maailman olemusta menisi vain syvemmälle paholaisen ansaan. Omistautuminen puhtaudelle johtaisi pelastukseen. Kuulostaa perus buddhakelalta..

  Toihan on matrixhallusinaatioiden jälkeen ehkä ultimaattisin kuumotus. Kaikki mukava toiminta on vain suurinta paskaa?

  Kun katsot valoon, se katsoo takaisin.

  P.S.
  Uusi käyttäjänimi ei ole sattuma.
  Näen teidät.
   
 18. Woland

  Woland 2. leveliläinen

  Viestejä:
  1,941
  Saadut kiitokset:
  22
  Aktiivisuuspisteet:
  1,021
  Liittynyt:
  07.01.2007
  Tuossa ylempänä on mun postaamana toinenkin äijään liittyvä sivu, joka kannattaa tsekata.

  Mun mielestä salaliittoaiheisia viestiketjuja on muuten ollut jo muutama. Ne vois kaivaa esiin.

  PS. Kukas olit aiemmin, aamun_lapsi?
   
 19. aamun_lapsi

  aamun_lapsi Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Minä olen Matti Nykänen ja pusken V-Tyyleillä.

  Haluan eroon tästä vitun nettitunnettavuudesta, mutta lienee 2 vitun late. Uusi nimimerkki viittaa siihen, että lienen saatanasta, sillä olen vähän oikea-maailma-päissäni.

  Jos tsekkaatte ton temppelinherrat jutun toisen osan niin vikat läpät ovat aika hauskoja, jos esarileikkausveriä imevät rabit eivät olleet tarpeeksi kumma juttu.

  Yks kiva juttu noissa salaliittoteorioissa on se, että jenkkien punaniskat liittävät automaatttisesti Israelin ja YK:n mukaan niihin.

  Salaliittothreadejä on, mutta ei yhtään kaiketi niiden pelkkää yleistä pohdiskelua ja analysointia varten? Mua nää jutut kiinnostavat aidosti, joten olisi kiva kuulla niistä lisää. Mulla on ihan omiakin salaliittopohdiskeluja - en tosin usko niihin itse - mutta mielenkiintoista läppää on valmiina patoutuneena.
   
 20. aamun_lapsi

  aamun_lapsi Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Itseasiassa kyse ei ole lainkaan luonnolle vieraista asioista, vaan jostain, jonka tutkiminen on vielä kesken. Kyse on ympäri kehoa liittyvistä rauhasista, joita voi opetella hallitsemaan. Yleisin keino tähän on muistaa tiettyjä tunnetiloja ja missä päin ruumista ne laukaisivat tiettyjä reaktioita (esim. pelon tunne vatsassa), sillä kun nämä rauhaset erittävät erilaisia aineita kehoon, ne tuntuvat eri paikoissa ympäri vartaloa.

  Kyse on vanhasta opista, jonka kabbalistit, druusit, suufit, hindut, buddhistit ja kiinalaiset chi tyypit kaikki tuntevat. Kun kaikki pisteet ovat hallussa, todella vaativalla keskittymisellä oppii eerittämään DMT:tä aineenvaihduntaan. Tätä suuret mestarit ovat käyttäneet "puhuessaan jumalien kanssa" - eikä siinä ole mitään ihmeellistä jos tietää vittuakaan kyseisestä aineesta. Jopa jotkut ansioituneet tiedemiehetkin pitävät kyseisiä trippejä pääsynä toiseen ulottuvuuteen, mikä tosin on omasta mielestäni ehkä vähän hullua.

  (edit: Yllämainittujen uskontojen/filosofioiden lisäksi monet alkuperäiskulttuurit käyttävät DMT:tä puhuakseen jumalolentojen kanssa - he tosin saavat aineen suoraan luonnosta - eivät omasta kehostaan.)

  ( edit - hauskaa DMT keskustelua: http://www.unexplained-mysteries.com/forum/lofiversion/index.php/t81046.html + Rick Strassmanin kotisivu http://www.rickstrassman.com/ )

  Ja tosiaan, näiden pisteiden hallinta tuntuu kehossa energiavirtoina, vaikka eivät varmasti ole sitä.

  Olen tosin silti hieman samoilla linjoilla Ripan kanssa - siinä, että tohon liittyy vitullista huuhaata. Jotkut täysin flipanneet (suomeksi: uskovaiset hölmöt) yksilöt alkavat pitämään itseään guruina - eivätkä jaa kaikelle kansalle tietoa oman kehonsa hallinnasta kunnes kokelaat/oppilaat ovat "valmiita". Toisinsanoen nämä kusipäät panttaavat kaikille kuuluvaa tietoa ja kehonhallintaa uskonnollisin perustein. Aika vitun paksua, että leijaileviin ihmisiin ja elefanttijumaliin uskovat kilarit kieltävät oppimasta kehonhallintaa, kunnes ovat saaneet puskettua tarpeeksi omaa aivopesuaan opiilailleen. Eikä siinä kaikki, nämä 'opettajat' lisäksi ohjaajina vaikuttavat ja psyykkaavat muiden trippejä omilla saastuneilla keloillaan. Jos kiinnostutte näistä asioista, olkaa varovaisia ja _AINA_ oman itsenne päälliköitä.

  Yleisin perustelu on, että ihminen saa diipeissä tiloissa väärinkäytettäviä yliluonnollisia kykyjä tai vaikka liian houkuttelevia tarjouksia pahoilta hengiltä. On myös sanottu, että "energian" ohjaaminen ylhäältä alaspäin puolestaan tekisi yksilöstä täydellisen seksimaanisen pukin ilman omaa tahtoa jne.. Jippii, magiaa, henkiä ja satyyreitä, missä Joulupukki?

  Tässä vähän valoa kansalle..