Havainnollistuksia taantumuksesta: käsittelyssä Spämmääjien "ammattiyhdistys"

Viestiketju osiossa 'Kulttuuri' , käynnistäjänä Kunstaapeli, 19.11.2019.

 1. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Sanat ovat liian usein tehty merkityksettömäksi. Ja keskustelua liian pitkään halvennettu.
  Enää ei ole varaa välinpitämättömyyteen

  Ps. HEG : enää et tähän topikkiin kajoa. Silmä taantumukselle ei saa välttää.
   
  Last edited: 30.11.2019
 2. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  [​IMG]

  Niin, tai siis yrittäkää ees. Sai bannit jaettuaan kummelisketsin. Mikä teitä vaivaa?
   
 3. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Ihminen on luonnostaan sellainen, että se tykkää spekuloida kaikenlaista. Se, mikä erottaa vaan sen luonnollisen spekuloinnin vastenmielisimmistä henkilökeskeisistä juorukerhoista, on se, kuinka kaikki ei koe mieleensä tulevia asioita jumalan lahjana, joita ei saa,voi tai kykene kyseenalaistaa. o_O.

  Ei ole kerta, taikka kaksi vaan kymmeniä kertoja kun tuolla puhutaan selitellään paikalla olemattomista, tai kokonaan sivustoa käyttämättömistä henkilöistä ties mitä, ja sitten ollaan niin saatanan hädässä jos siihen puuttuu.

  Tahtoo sanoa, siellä on taas jauhettu paskaa oikein kunnolla, ja pelkästään siinä on jo syytä tälle topikille. Relevantteja motiiveja tälle HOMMAWATCH -tyyliselle topikille on toki muitakin, joista monia näppärästi selvennett jo aikaisemmin, mutta nyt jostain syystä kaikki on taas käytävä alusta..

  En jaksa juuri tänään selventää sen enempää, mutta kuten vähän arvelinkin, siellä oltiin kiihotuttu tästä hienoisesta provosta:
  Arvasinkin, että siihen tartutaan vähintään epäsuorasti. Ja niin tapahtui itseasiassa heti tuon kommentin jälkeen. Ja kun palasin tunkiolle päivän tai parin tauon jälkeen niin sama aihe oli käynnissä. Mutta ollakseni rehellinen, provoa ei olisi edes tarvittu. Ihan samalla tavalla siellä on jostain syystä ollut jotenkin relevantti ja validi hokema jankata pöyrilöityneena aina tasaisin väliajoin, jos joku lukee julkista keskustelupalstaa silloin tällöin. Tosin muistaen aina korostaa kuinka ihan varmasti jokaisen viestin. Oikeasti hienoa, jos siitä on noin kova kiihottua, mutta sitähän varten ihmisillä kai on haaveita ja unelmia - fantasioita.
   
 4. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  ^yllä olevaan ohuesti viitaten.
  SAY varmasti suomen ainoa julkinen keskustelupalsta, jonka admin tason ylläpitäjä kutsuu kirjautumattomia lukijoita 'stalkkereiksi'.

  Moro vaan KÖÖMÖH (maski blomberg ,"stalkkaat kuitenkin"?)
   
 5. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Juuh, tässä (langassa) on ollut tarkoitus, ja on edelleen, jakaa niitä kyseenalaisimpia juttuja tämän yhteisön parista. Esittelemällä esim. ylläpidollisia ratkaisuja jotka ovat yleisellä tasolla katsottaviksi hyvän maun vastaiseksi, tai kokonaan ei toivotuksi suunnaksi keskustelukulttuurissa.

  Se on vain fakta, että spämmääjien "ammattiyhdistyksellä" on tällä hetkellä ehkä valtakunnan hatarinta käsitystä keskustelupalstan merkityksistä, tarkoituksista ja sellaisissa toimimisesta. Eikä se seikka ole näillä näkymin tulossa muuttumaan.
  Mä olen osittain kyllästynyt puhumaan aiheesta, mutta aito huoli siitä, millaista tuhoa yksittäisille henkilöille, ja keskustelukulttuurille väärät tyypit väärissä paikoissa saavat, ja voivat saada, aikaan estää jättämästä aihemmatta sivuun. Toki asian käsittelyssä saattaa olla palanen terapeuttistakin aspektia, koska esim. kohtaamastaan/todistamastaan väkivallasta tulee voida puhua. Mutta ensisijaisesti huoli on yhteiskunnallinen. En halua nähdä pientäkään palaa sellaisesta yhteiskunnasta, johon SAY valtakunnan putkiaivoisimpien keskustelujensa ja ylläpitäjiensä johdolla olisi viemässä. Etkä halua sinäkään, ja ymmärrät sen itsekkin, jos viitsisit.
   
 6. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Ajatuksen ja pyrkimykset siitä, että ''kaiken ihmisen sanoman ja tekemän tulisi olla keskusteltavissa'' voi halutessaan yrittää dumata. Niin tapahtuu, yleensä pelosta, tiedon puutteesta, tai tahallisesta väärinymmärtämisestä kumpuavien uhkakuvien maalailulla. Niin sanotusti; pyrkiä hiljentämään keskustelu leimaamalla keskustelun tarkoitusperät joksikin muuksi (epäsoveliaiksi) kuin mitä ne ovat

  Sen kaltaisella pelolla, ja ymmäryksen puuttella on muuan ''spämmääjien'', kolmikantaliikettä nimensä puolesta ihailevan, yhdistyksen alustallakin leimattu hyvin pohjustettuja, asiallisia, keskustelunavauksia ja puheenvuoroja mms. päämäärättömäksi riidanhaastamiseksi, solvaamiseksi etc. Tuohon liittyvät epäkohdat eivät toki aukene kokonaisuudessaan, tälläisella tapahtumien piirteiden kartoittamisella, vaan vaatisivat seikkaperäisempää tutkintaa. Eikä sellaisia tutkimuksia tai selontekoja helpota se, ettei epämiellyttävällä tavalla purkautuneiden erimielisyyksien tai niiden selvittely julkisemmin, ja vieläpä tapahtumattomiin liittymättömässä yhteydessä ole kevyintä tekemistä. Koenkin suurena vääryytenä, että niinä kertoina kuin vaikeista aiheista on onnistuttu yksityiskohtaisemmin puhumaan, ei niitä ole koettu tärkeinä palasina joidenka avulla kartuttaa ymmärrystä (joidenka avullaa kehittää, kehittyä, tai mennä muutoin eteenpäin). Pikemminkin joutuneet sensuroinnin, tai suoranaisen tuhoamisen alle.

  On niin monia asioita joista ottaa opiksi tässäkin, ja jos keskustelu siitä yritetään hiljentää. Se kertoo aina vain enemmän siitä, kuinka hälyyttävästi sitä (keskustelua aiheesta) tarvitaan.
   
  Last edited: 28.11.2019
 7. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Uusi vuosikymmen koittaa. Ja ihmiskunta oletettavasti taas kokee monen monta mullistusta joista osaa varmaan päästään luonnehtimaan kehitykseksi. Ja niin mukavaa kuin se olisi aloittaa uusi vuosikymmen puhtaalta pöydältä, vuoden 2019 taantumuksellisen kuonan jäädessä taustalle, valitettavasti kuitenkin pelkään, että tämä taantumusta käsittelevä aihe tulee olemaan ajankohtainen vielä pitkään. Mä en ainakaan nää mitään merkkejä siitä, että kukaan olisi edelleenkään ottamassa oppia mistään. Sen sijaan, että asioita käsiteltäisiin ja mentäisiin eteenpäin niin aina vaan sama hölmöläisten kyräily ja yleinen idiotismi jatkuu. Huonolaatuinen henkilökeskeisyys kukoistaa liian monien asioiden kustannuksella. Jos tässä kulttuurissa olisi edes pieni hiven harmaiden aivosolujen värittämää massaa, ja rakentavaa tahtoa, suurimmat harmit ja huolet tämän viestiketjun aihepiiristä olisi käsitelty aika päiviä sitten ja menty eteenpäin niistä viisastuneena.
  Mutta kun ei vain ole, niiin ei ole.
  SAY:n toimintaan liittyy monia kyseenalaisia seikkoja, seuraavaksi keskityn yhteen niistä

  YLLÄPIDOLLISESTI TUETTU, SUOJELTU JA HARJOITETTU HENKINEN VÄKIVALTA

  Koska, tai miten teidät saa tajuamaan edes sen, kuinka vakavasta asiasta on kysymys, jos löytyy yhteisö, joka ylläpidollisin toimin lietsoo, tukee ja suojelee yhtä henkilöä kohtaan joukolla harrastettua henkistä väkivaltaa? Sellainen, joka tuomitsee väkivallan kohteen ainoaksi syylliseksi kaikkiin tapahtumiin. Sulkemalla ulos ''keskustelusta'', ja liimatessa syytöksiä hänestä ns. STICKYLLÄ foorumin kattoon kuukausitolkulla roikkumaan. Että oikein kaikki näkisivät kuinka paha se yksi oli. Oikein mukavaa yhteisöllistä pikku puuhastelua ''_b'' . Meno suoraan sydänkeskiajan ytimestä, jos jotkut häpeäpuut, jota noi kaikenmaailman foorumin kattoon liimattavat ''jäähypörssit'' väistämättä väärinkäytettynä edustaa, vaikka sitä jollain toiminnan avoimuuden varjolla joksikin muuksi väittäisikin. Noista käytännöistä voidaan kyllä, valitettavasti, osittain syyttää myös basson foorumia, Jotkin moderoinnin käytännöt ovat tältä foorumilta sellaisenaan siirretty SAY:lle.
  Kusisen siitä tekee lähinnä se yleisluontoinen fakta, että ihminen, apina tai mikä tahansa olento joka ei osaa käyttää jotakin työkalua, saa sillä todennäköisesti korkeintaan tuhoa aikaan. Sen takia myöskään ihan kenen tahansa häärääjän ei tulisi voida moderoida mielensä mukaan aivan miten sattuu.
  Perään voi mietiskellä sitä, että mitä pitäisi ajatella siitä, että ihmiset jotka halveksuvat kaikkia keskustelullisia ja toisten ihmisen kunnioittamiseen liittyviä perusarvoja, kuitenkin perustavat keskustelupalstoja :idk:.
  Niin, mitä enemmän tätä kuviota miettii, sen pimeämpi se aina vain on. Toivottavasti tekin heräätte siihen kuinka pahasta kusetuksesta SAY:ssä on kyse.

  Monia SAY yhteisöön liittyviä kyseenalaisuuksia joita olen esitellyt täällä aiemmin, on onnistunut jotenkin tuhoutumaan täältä. Väärinymmärrysten ja muiden tarpeettomien syiden seurauksena. SAY:n ylläpidon harjoittamasta henkisestä väkivallasta olen kirjoittanut yksityiskohtaisemmin aiemmin täällä: http://www.basso.fi/foorumi/threads/absoluuttista-putkiaivoutta-vai-järjestelmällistä-henkistä-väkivaltaa-tapaus-köömöh.94797/
  On suositeltavaa, että luet ketjun, pohdit siihen liittyviä asioita ja siirrät tietoa eteenpäin siitä tai sovellat sitä omassa toiminnassasi. Minuun saa ottaa myös henkilökohtaisesti yhteyttä yksityisviesteinkin, jos on joku oikea rakentava tahto viestitellä jotain aiheesta. Tähänkin topikkiin kaikki puhtain mielin liikenteessä olevat ovat vapaita kommentoimaan. Koska tavallaan niitä kommentteja kyllä kaipaa kaiken tän raivokkaan pimeyden keskellä, jossa tää aavemainen hiljaisuus on lähinnä kruunaavana tekijänä. Ja tämä vain siis tiedoksi. Mitään olettamatta.
   
  Last edited: 01.12.2019
 8. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Satunnainen huomio (jonka voisi yhtä hyvin kirjoittaa minne tahansa) : tuntuu äärimmäisen puhdistavalta, kun en ole kuunnellut SAY:n toimittamaa "FM":ää yli puoleen vuoteen. Tai hetkonen, suattaapi olla enempikin. Ei välii

  Silkkaa elämöintiähän se enimmäkseen on. Ei se mikään ihme ole, miksi betonipossukin (vai kuka se ghettotyylit -host olikaan) feidas tuon kanavan.

  Southboksista tulee silloin tällöin poimittuu jäätävimmät esimerkit rakenteellisesti luodusta, ja ylläpidetystä taantumuksesta, mutta siihen se jää.

  Aikaisempien merkkien pohjalta tässäkin oleellisempi kaikki menee ohi, ja siellä on joku kiihottuneessa tilassa jossain kohtaa vetämässä sellaista lastia ulos, että uuh, se lukee mun jokaisen viestin, ja saanpahan hyvät yöunet kun sille runkaten nukahdan jms.
   
 9. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  vii, tehnyt ruman työnsä. Teidän tarvi siltä mr.Tokmannilta kysellä mitään henkilöllisyyttä.

  Pöhelöt.

  Joku kerrakin tietyllä tavalla ammattimaisesti spämmää, ja tulee vaan mielee kysellä jotain henkilöllisyyttä. Painu, vii, hittoihin. Ja kertoo ihan liikaa tuosta yhdistyksestä, että olet vielä joku moderaattorikin :/ .
   
 10. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Taantumuksen lakeija, Wilhelm Keitel maski blomberg

  On tehnyt rumaa työtä, ja poistanut käyttäjän tunnuksen hänen sellaista henkilökohtaisesti keneltäkään asianomaiselta taholta pyytämättä.

  Vaikka tiedänkin, että erinäisten sivustojen ylläpitäjillä on tietynlainen oikeus toimia aivan mielivaltaisesti, niin haluaisiko joku joskus jossain selventää tän kuvion, jossa poistellaan käyttäjien nimimerkkejä heidän sellaista pyytämättä.

  Uskomattoman sakeaa paskaa, kun tietyllä tavalla sillä sisällöntuottajallakin pitäisi olla jonkinlaisia oikeuksia päästä tuottamaansa sisältöön käsiksi. Puhumattakaan siitä, että kuinka joskus voi olla tarve palata käymiinsä yksityisiin viestikeskusteluihin, joka ei ole millään tavalla mahdollista tunnuksen poistamisen jälkeen.

  Muutenkin, mitä tää kankea paska on, jossa ensin muokataan profiilia ties millä tavoin, poistetaan profiilikuvaa, viesticount, tykkäykset, ja lopulta vaihdetaan jopa nimimerkkikin:
  poistettu jäsen 1065.
  Tollaiset tilanne- ja tyylikankeat tuuliviirit ylläpitämässä, oikeesti, mitä helvettiä?
   
  Last edited: 04.12.2019 klo 18.03
 11. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Kiikuttakaa joku toi keemohi (m.blomberg) edes vähin äänin hittoon tuolta, tollainen tuuliviiri, tuollaisessa asemassa ei voi aivan oikeastikkaan saada muuta kuin tuhoa aikaan.

  Yksityiskohtaisemmin SAY:hyn liittyvistä tietosuojaongelmista voi lukea perustamastani ketjusta, jossa on yksityiskohtaisemmin pala palata käyty tuota sakeutta läpi. Olisin toki kirjoittanut nämä sinne, mutta meillä on joku outo, toistaiseksi selvittämätön, näkemysero HEGin kanssa, jonka pohjalta en halua (pyynnöstä) käyttää muita viestiketjuja kuin tätä, tämänkään asian suhteen.
   
 12. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Mistä ns. tiedän tunnuksen poistamisen takana olevan juurikin mainittu taantumuksen lakeija?

  Siitä, etten ole tähän mennessä nähnyt missään, kenenkään käyttävän näin kankeaa kieltä viritellessään keskustelua:
  [​IMG]

  Varmaan tekee ihan huikeasti mieli jutella olennon kanssa, joka nimittää kanssaolioitaan 'käyttäjiksi'
  "_b".

  Nooh, samainen jätkä, kuten on tullut todettua, kutsuu passiivisesti tuolta juttuja lukevia "stalkkereiksi". Että sinää sä mikään tässä mustavalkoisuudessa, joka tuollaisena kankeana kielenkäyttönä ilmenee, ei yllätä. poistettu jäsen 1065 - ei vittu...
   
 13. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Onkohan tää tunnusten muokkaaminen ja lopulta poistelu, jonkinlainen henkisen väkivallan jatkokeino, tilanteessa jossa 'käyttäjä' ei enää ota keskusteluihin?

  Niin siis sen lisäksi, että siitä mukava jauhaa paskaa aina silloin tällöin, plus liimata jotain syytöksiä foorumin kattoon.
  Ja ns. solvata "stalkkeriksi" käyttäjää, jonka osallistumisen itse estänyt.

  Oikeesti, kelatkaa, SA-KE-AA. Sanan voimakkaassa merkityksessä sakeaa.
  Ymmärrätte miksi, jos viitsitte.
   
 14. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Jos tolle linjalle lähdetään, että muokataan ns. 'käyttäjän' ( ei vittu pysty enää käyttää noita sanoja ton keemohin kankeuden jälkeen :facepalm:) profiilia aivan miten sattuu? Niin kyllähän tuo on; järjestelmällistä, ylläpidollisin työkaluin harjoitettua väkivaltaa. Jos mukamas ei, niin haluan kuulla edes yhden kunnolla pohjustetun ja pohditun esityksen sen puolesta, ettei olisi.

  Se, että ylläpitäjillä on mielivaltaisuutta palvelevat rajattomuudet toteuttaa milloin mitäkin tyhjänleikkaustansa, ei ole käyvä perustelu

  Miksi maskiblombergingin tunnusta ei voisi poistaa, ja muokata nimeksi jotain, joksika hän ei ehkä itse itseään nimeäisi, esim nollataulu?
   
 15. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  +Julistaa hänestä jotain syytöksiä, esim ylläpidollisten työkalujen väärin käyttäminen henkisen väkivallan lietsomiseen, tukemiseen ja harjoittamiseen. Eristää hänet käyttämältään alustalta ja liimata sen alustan kattoon noita syytöksiä kuukausiksi roikkumaan. (Varmistaen, ettei hänellä ole mahdollisuutta kommentoida niitä väitteitä.). "Että aivan varmasti kaikki näkisivät kuinka perseestä se sellainen keemohi oli"

  Niih, kuulostaa sakealta, mut jostain syystä normaali käytäntö tässä kulttuuripiirissä, johonka basso.fi ohuesti liittyy, tai josta se on lähtöisin
   
  Last edited: 04.12.2019 klo 21.58
 16. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019

  Tai,
  poistettu henkisen väkivallan lietsoja 1066 - also known as köömöh. Taantumuksen lakeija.
   
 17. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Vuodesta toiseen relevantti:

  En joka kohtaa allekirjoita. Esim nuo puheet rangaistuksista voi tietyllä tavalla jättää omaan arvoonsa, ne eivät ole samalla tavoin enää tätä päivää (mutta ei keskitytä siihen nyt) , ajankohtaiset liiankin helppo poimia tuosta. Kyllähän tuossa maalaillun meiningin seurausten kaamea todellisuuus on havainnottavissa nyt. :/
   
  Last edited: 06.12.2019 klo 05.30
 18. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 19. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  631
  Saadut kiitokset:
  8
  Aktiivisuuspisteet:
  821
  Liittynyt:
  16.07.2019
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Ööh, millaisena moderaattorin (vii) toiminta tuossa näyttäytyy? Jos minulta kysyttäisiin, olisin ensin pitkään hiljaa Hiljaisuuden jälkeen kertoisin jotain tähän tapaan:
  Tuntui kuin käsi hiljalleen olisi tahtonut valua näkökentän korkeudelle, katseen samalla kääntyessä alaspäin, kämmenen ollessa lopulta turhautuneisuuden tms. varokeino luomien jälkeen.

  Jos kaiken tämän taantumuksellisuuden keskellä edes tuon tasoista ilmaisua voi harrastaa..