Elephantasy - Funky Family Picnic 13.7

Viestiketju osiossa 'Tapahtumat' , käynnistäjänä Funky Amigos, 11.07.2019.

 1. Funky Amigos

  Funky Amigos 2. leveliläinen

  Viestejä:
  38
  Saadut kiitokset:
  0
  Aktiivisuuspisteet:
  1,936
  Liittynyt:
  22.03.2014
  Elephantasy – Funky Family Picnic käynnistää lauantaina 13.7.2019 heinäkuun kolmelle viikonlopulle keskittyvän Alppipuiston kesä -tapahtumasarjan. Monimuotoiseen kaupunkikulttuurin ja rytmimusiikin tapahtumaan on maksuton ja ikärajaton sisäänpääsy.

  Musiikillisesti Elephantasy keinuttaa yleisöä kahdella lavalla suomireggaen, funkin, afrobeatin, hiphopin, jazzin, soul-musiikin ja brasilialaisen folkin tahdeissa. Pääesiintyjiä ovat paluunsa hiljattain tehnyt Jyväskylän reggae-ylpeys Laulurastas sekä kansainvälisestikin noteerattu, beniniläis- ja etiopialaismuusikoilla vahvistettu afrofunk-jazz -orkesteri The Blassics. Kumpikin julkaisi huhtikuussa tuoreen kehutun albumin. Muita esiintyjiä ovat Frankosun & The Family (FIN/BEN), Afromikko, Mariana Zwarg & Antti Lähdesmäki Quartet (FIN/BRA), Kaminá (COL/DEN), Julius Keisari & Suave, Al Fama, Ventovieras & 42’s sekä liuta tiskijukkia Funky Amigos -kollektiivin johdolla.

  Elephantasyssa riittää musiikin ja Alppipuiston idyllin ohella kaikenikäisille aktiivista tekemistä erilaisissa työpajoissa ja lasten omalla erillisellä alueella. Työpajoja on breakdancesta graffitiin sekä sirkuksesta aina djembe-rummutukseen.
   

  Liitetyt tiedostot: