Bason herättäminen -> -sekä sivun -esi-isät, -nykyiset, -tulevat jäsenet

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Anonyymiyykäärme, 17.10.2015.

 1. Anonyymiyykäärme

  Anonyymiyykäärme 4. leveliläinen Rekisteröitymätön

  Viestejä:
  662
  Saadut kiitokset:
  285
  Aktiivisuuspisteet:
  6,946
  Liittynyt:
  28.10.2013
  Jokaisen meidän on tunnettava tämä kipinä sydämmessämme, ja sen toivossa meidän on elettävä.

  Meillä on mahdollisuus kannustaa, toivoa, rukoilla ja saada kaikki se entinen takaisin. Kaikilla tämän sivun senioreilla on mahdollisuus saada hyvät ajat takaisin, se vaatii vain oman aktiivisuuden. Eilen oli mukava iltapäivä Basossa; juttua lensi, kaikki heitti femmoja toisilleen, fiilisteltiin siin samal Julma Hiisin uutta videoo sekä Heiniksen uusinta levyy. Kekkoselle vielä kerran parit nuolaisut, mutta nyt tämä perseily topiikkejen kanssa on loputtava. On aika nostaa kissapöydälle!
  Haluan pelastaa jokaiselle räppipäälle kuuluneen ikioman "virtuaalisen räppikodin". Meillä on muitakin keskuksia tätä nykyä, mihin kaikki bason pakolaiset ovat halunneet sijoittua, mm. ylilauta (internetin avohoitolaitos), redrum (tätä nykyä ihan oikeasti hautausmaa),SAY... SAY on jollain tavalla aktiivinen, mutta minun mielestäni aktiivisuus siellä on typerän hajanaista, että sama kai se on, että onko se pääkeskus tämä.

  Ylilaudan suomiräp general langat pt. 1-16 on ehkä syöpäsintä ikinä, enkä halua nähdä yhtäkään viestiä enää siellä liittyen suomiräppiin, vaikkei se olisikaan mahdollista. Tämä on sitä ns. "yhden miehen utopiaa" jostakin suuremmasta, mutta näen kuitenkin toivon kipinän Basoon perustuen. Ihan sama onko jotkut "tietäjät" ja "uushomot" sekaisin laudalla, mutta tämä on ollut se sivusto, jossa voi käydä laadukasta hiphop keskustelua kaikkia julkaisuja sekä eri ajankohtia myöten.

  Eilistä materiaalia, jota tuli poimittua yön pikkutunneilla intewebsistä, voi mitä nostalgian määrää!

  http://ylilauta.org/musiikki/41609821#no41618440
  1:
  -"Basson foorumit muuten olivat todella tärkeä paikka monille artisteille ennen facebookin tuloa.
  Siellä oli vitusti jengiä parhaimmillaan. Steen1, Pyhimys, Paperi T, HugeL, Joniveli, Petos ennen kuin sai bannit naurettuaan kirkalle, Sairas T aloitti uransa pahamaineisena spämmääjänä ja räppäili basson sessareihin (harmi kun ei ole enää niitä tallella), Mängi & muuta KC-jengiä, Serekin siellä viihtyi ennen kuin poistui paikalta ovet paukkuen. Vanha shh.com-jengi muistaa kun Kana kävi mainostamassa omaa levyään foorumeilla parilla eri nickillä."

  -"Sit kaikki Julma-Henri Topikit meni aina eeppiseen. Armo Murhakin flippas jossain kohtaan foorumilla. Pyhikin kirjoitteli hyviä viestejä. Stenkka foorumi legenda. Noita oli hauska lukea."

  -"Mennäänkö takas bassoon oikein käsi kädessä. Sitäpaitsi tää lanka
  ei oo mitään suosituinta hiphop keskustelua nähnytkää."

  -"Bigilione topic. Never forget."

  2:
  -"No mikä on suositumpi? Redrumiin tulee suomiräp osastolle ehkä 1 postaus per päivä jos sitäkään, SAY foorumille vielä harvemmin. Bassoonkin tulee vähemmän juttua kun tähän lankaan. Voisin kyllä sanoa että nää langat on aktiivisimpia/suosutuimpia paikkoja puhua tällä hetkellä suomiräpistä. Kerro ihmeessä jos on vielä joku aktiivisempi paikka." -joku mulkku

  -"tää on silti paskaa kun jonnet ja vammaset huutelee kaikenlaista anonyyminä." -joku sankari

  3:Vastaukset kuuluivat ekoille viesteille elikkä alotusviestille, sekä toisiks viimisimmälle.
  -"Tulkaa ihmeessä vaan... Täällä yks basolainen odottaa, milloin kyseinen foorumi heräisi jälleen. Täällähän voi myöskin toki keskustelua käyä sekä Saylla ja Redrumilla, missä itsekin tulee joskus pyörittyä...

  Mutta jos nostalgian taso on tämä, niin suosittelen, että kaikki palaisivat bassolle.

  Saataisiin jokaiselle räppipäälle oma virtuaalikoti ja se kaikki yhtenäisyys takaisin."

  Omat fiilingit:
  Saavuin Basoon itse 2013 ja tiedättekö mihinkä aikaan, mielestäni parhaimpaan... Juuri sopivalla hetkellä.
  Paras, ja ehkä ainoa suurin kokemukseni interwebsissä, jonka voin edes laskea.
  http://www.basso.fi/foorumi/threads/steen1-servattu.84470/page-11#post-1977417

  Oli tämänkin jälkeen vielä aktiivista keskustelua tulevista julkaisuista sun muista, ja lukuisia KBK kuuntelukertoja, sekä uutena käyttäjänä bassossa törttöilyä. En ikinään unohda tätä vuoden 2013 aikaa, ja siitä jatkuvaa aikaa. Tämä on ikioma Tiibettini. Toivon, että te kaikki muut tunnette samoin.
   
  John Insanis, t2000 ja Kassu K kiittävät tästä.
 2. t2000

  t2000 Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Meikä löysi muistaakseni suomihiphop.comin joskus huhti- tai toukokuussa 2001, kun en ollut vielä kolmeatoistakaan täyttänyt. Etusivulla oli jotain Flegmaatikot- ja Taakibörsta-haastiksia ja foorumilla Rääväsuu-topiccia silloin. Siitä lähtien tuli kyl päivittäin selailtua, ja käyttäjäpulaa tääl ei ollut kyl yli kymmeneen vuoteen. Toki aina hetkittäin välil sivustoon olin kyllästynyt, mut ihan lojaalisti täällä viihtyilin. Spämmiähän oli aina yleensä niin paljon, että luin täältä viesteistä ehkä korkeintaan vain 20%.

  SAY-foorumin avaaminen muutti kyl meininkiä, mutta valitettavasti musakeskutelua ei siellä pahemmin ole syntynyt jostain syystä, vaikka yritystä välillä on. Täällä suksiboksista tuli se foorumia keskeisempi ilmaisukanava. Olihan se hetken hauskaa meikän mielestäkin silloin - etenkin 2014 helmikuu-toukokuu välillä, kun vielä oli jotain uutuuden viehätystä. Nyt ei ole kyllä enää mahdollisuuttakaan päivisin sitä aktiivisesti seurailla, enkä välttämättä jaksaisi muutenkaan (jotta kärryillä pysyisi). Foorumin uudelleen herääminen olisi mukavaa, kun ainakin viestit jäisivät tänne talteen. Mutta suksiboksin sisältö on kyl suurimmalta osin semmoista, että hyvä vaan, ettei talteen jää "jälkipolville". Ellei joskus Google niitäkin esiin taio.....
   
  Anonyymiyykäärme kiitti tästä.
 3. Kassu K

  Kassu K 4. leveliläinen Vuoden Bassolainen 2018 2. sija

  Viestejä:
  5,238
  Saadut kiitokset:
  1,185
  Aktiivisuuspisteet:
  7,446
  Liittynyt:
  16.03.2014
  Itekin tykkäsin sillon vielä sillon boksista ku siellä juteltiin uusista ja tulevista julkaisuista .Nykyisin ei kyllä tuu ollenkaan seurattuu mitä siellä höpötetään.
   
  Khaz kiitti tästä.
 4. Anonyymiyykäärme

  Anonyymiyykäärme 4. leveliläinen Rekisteröitymätön

  Viestejä:
  662
  Saadut kiitokset:
  285
  Aktiivisuuspisteet:
  6,946
  Liittynyt:
  28.10.2013
  Itekki seurailen suksiboksia silloin tällöin kbk:n aikaa ja arki-iltaisin, mikäli riittää kiinnostus.

  Sitten kun täällä ollaan puhuttu, että tekis artistit itse omat julkaisutopiikkinsa. Niin esim. tää...
  http://www.basso.fi/foorumi/threads/kosovon-vanha-paska-lokkijay-skilli-lÄnsi.89951/

  En tiiä onko jengii kiinnostanu niiku laisinkaan, ja sit ku köyhä jonne julkas jotain uutta... Niin suurin osa oli aktiivisina, mut sit se lähti acapella julkasujen jälkeen remixien viljelemiseks, minkä ainoastaan IIVO mielestäni osas tehä alkuperäisistä jopa parempia versioita. :D (ei pahalla) Ainoa minkä ympärillä olen havainnu keskustelua syvemmin pohtien; on ollut khidin, aivovuodon, tai paprun, sekä pyhin julkaisujen parissa. Tietysti ollu varmasti muutakin, mutta nuo on ny ainoot, mistä on jääny jotain mieleen pysyvästi.
   
 5. t2000

  t2000 Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Just julkaisuista ois kiva saada enempi keskustelua aikaiseksi. Nyt on niistä kaikista isoimmista vain jotain keskustelua syntynyt. Voishan sitä ottaa itekin tavoitteeksi, että kuuntelisin niitä vähemmän itseä kiinnostavia ja koittaisin pientä arvostelua sit tänne kirjoitella, jos se jotain aktiivisuutta sitten herättelisi.
   
  ToTheMoonlight kiitti tästä.
 6. ToTheMoonlight

  ToTheMoonlight 4. leveliläinen

  Viestejä:
  1,584
  Saadut kiitokset:
  254
  Aktiivisuuspisteet:
  10,496
  Liittynyt:
  30.10.2005
  Tulin pasolle aikoinaan musan takia. Suksipoksi on hauska ihan siitä syystä, että ne keskustelut ei pahemmin talletu, mutta pyrin kyllä forkkaakin lukemaan ja aika ajoin spämmimään. Mun mielestä on ihan hyvä, että vaikka SAY-forkka tulikin, niin on olemassa sitten tämä alkuperäinen "rinnakkaiskanava" jossa voi vähän vapaammin pämmiä. Tuntuu, että saylla on turhan tiukka tyyli mitä ja miten siellä saa jutella. Täällä voi ottaa kaiken, enemmän tai vähemmän tsoukilla. Ohjelman annista parasta on etenkin kbk ja hikiset, etenkin hikiset iltapäivällä piristää mukavasti muuten niin väsynyttä menoa välillä.
   
 7. Anonyymiyykäärme

  Anonyymiyykäärme 4. leveliläinen Rekisteröitymätön

  Viestejä:
  662
  Saadut kiitokset:
  285
  Aktiivisuuspisteet:
  6,946
  Liittynyt:
  28.10.2013
  Itellää vähä sama, et noita Kvp:n julkasuja ois esim. kiva tutkailla enemmän ja herättää niistä jotain omia mielipiteitä, mikäli jengii jaksaa ees kiinnostaa lukee. Oon tuota "Purppurapilvien syöjän tornia" -mixtapea tyyliin kuunnellu itsekin tänä vuonna, mutta kun täällä kellään kiinnostusta riittäny jauhaa kyseisestä julkaisusta, jäi siitä vaan käteen tuo tokio tower. Hyvä levy näin muuten muistaakseen oli. Ois vaa hyvä herätellä kaikkii tämmösii, mitkä on jääny vähän niinku korvien ulkopuolelle.

  Mun mielestä hauska puoli on kuitenki se musakeskusteluissa, että vanhatkin mielipiteet säilyis, niin niitä voi heijastella sitten nykypäivän omiin mielipiteisiin.

  "rinnakkaiskanava" "enemmän tai vähemmän tsoukilla" No joo, mut eikö ois hyvä jos muu uus jengi pääsis samanlail tähä kyseiseen fiilikseen, et ei ooo niin vakavaa mitä kirjoittaa, kuha se ei ooo nyt mitään ylijärisyttävää trollaamista/aivopieruja. Kyl musta tähän fiilingin makuun pääsis mukaan muutkin, jos jengi haluais lisää aktiivisuutta täälläkin, niin olis hyvä. Samal siinä vois opastella porukkaa lurkkailun kautta keskusteluihin, eikä tuomita jokaisest viestist "mitä puuroo toi helvetten on?" Oon tästä maininnu aiemminkin, et jengin kiinnostus voi tyssätä heti tuonkaltaiseen meininkiin. Osa tietysti jää, mut kyse on nyt kuitenkin aktiivisen meiningin puutoksesta, ei siitä nykyään, että uusia käyttäjiä mollataan tyyliin: kun ne ei tajuu shh.comin entisajan meiningeistä eikä bason touhuista mitään. Itse näen asian sillein, et kukin pääsee jyvälle tästä touhusta ajallaan.

  Osa tais poistuu uusien käyttäjien takia. Aika lapsellista minusta, vaikka ymmärrän sen logiikan "tää ei ooo se sama vanha", mutta eikö silti olisi hienoo nähdä jotain uutta. Sehän on vain osa forkan "evoluutiota". Tuommonen käsitys toimii esim. hyvin eri pelien, sekä bändien uudistuksiin, kun nää vaan ei enää toimi. Mut keskustelumestat on mun mielest nyt ihan erikseen. Tulee vaan uusia ihmisiä, uusia naamoja vaan lisää ja lisää. Enemmän on enemmän. Eikä kaikki välttämättä ole niin tyhmiä/tietämättömiä, mitä olettaisi.
   
  t2000 kiitti tästä.
 8. t2000

  t2000 Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  ^ Noo en usko, että nyt varsinaisesti uusien takia kukaan on poistunut. Noi monet sayläiset vaan vaihtoivat sivustoa, ja (kuulemma ainakin jotkut) aattelivat, että tää sivusto tulee pian kuolemaan.
   
  Anonyymiyykäärme kiitti tästä.
 9. Anonyymiyykäärme

  Anonyymiyykäärme 4. leveliläinen Rekisteröitymätön

  Viestejä:
  662
  Saadut kiitokset:
  285
  Aktiivisuuspisteet:
  6,946
  Liittynyt:
  28.10.2013
  Sit oon käsittäny varmaan jotain väärin, mut ihan ku oisin lukenu, et olis johtunu myös uusista käyttäjistä. Itelleen tuli semmonen fiilis. Sit joku tais selostaa siitä, miks uuet käyttäjät herättää epämukavia tunnelmia, niin siinä paasattiin kaikesta sivuston menneistä ajoista, kuinka jengi ei ole siitä jyvällä ja kuinka täällä muodostui aikanaan pysyviä ystävyyssuhteita käyttäjien välillä forkan kautta jne.

  Edit: lisätäkseni vielä, et on ollut välil paha tapa yleistää asiat yhteen pisteeseen, mutta voihan asian näinki oikaista, että ainakin itseni mielestä näytti 2014 vuonna siltä, että uudet käyttäjät saattoivat herättää useissa vanhimmissa käyttäjissä pientä närkästystä.
   
  Last edited: 17.10.2015
 10. t2000

  t2000 Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  Tuossa varmaan taustalla vain semmoiset jutut, että toki noi käyttäjät tääl on toki ajan saatossa vaihtuneet, kun jotkut on lopettaneet ja uusia taas tullut. Ja sit varmaan jos nyt parin vuoden sisällä joku vanha on pitkän ajan jälkeen tullut tänne kattelemaan meininkejä, niin on ollut jotain sille uusia käyttäjiä täällä.
   
 11. Anonyymiyykäärme

  Anonyymiyykäärme 4. leveliläinen Rekisteröitymätön

  Viestejä:
  662
  Saadut kiitokset:
  285
  Aktiivisuuspisteet:
  6,946
  Liittynyt:
  28.10.2013
  Hmmmm...:confused:

  http://www.basso.fi/foorumi/threads/vitun-ylläpito-jengii-vittu-kuolee-idässä-teidän-takii.85207/page-2

  Niin no nyt kun näin alkaa muisteleen esim. näitä topiikkeja, niin täälläkin jengiä on alkanu sivuston tuunaukset/ylläpito mm. ketuttamaan... Olinkin unohtanut. Vedin nämä topiikit aina sormi nenässä lurkkailen, myönnettäköön.
  http://www.basso.fi/foorumi/threads...it-toiminnallisuudet-kysymykset.76190/page-60
   
 12. Anonyymiyykäärme

  Anonyymiyykäärme 4. leveliläinen Rekisteröitymätön

  Viestejä:
  662
  Saadut kiitokset:
  285
  Aktiivisuuspisteet:
  6,946
  Liittynyt:
  28.10.2013
  Hetkonen, se taisi olla tämä. Muistini on pätkässy pahemman kerran.:oops:

  http://www.basso.fi/foorumi/threads/poistakaa-tunnukseni-siirryn-http-saysite-fi-lle.85287/

  "Tästä tuleekin mieleeni pari syytä, joita epäilen jengin katoamiseen Bassosta. Monet käyttäjät ovat olleet täällä penskoista saakka ja kasvaneet aikuisiksi Bassossa olon aikana. Monella aktiivisella käyttäjällä viestihistoria kenties tulvii postauksia, jotka nyt saavat poskipäät punaisiksi, ellei jopa kämmenen silmien eteen. Ei ole ihmekkään miksi jotkut haluavat aloittaa uudestaan, puhtaalta pöydältä, tai kenties lopettaa kokonaan. Foorumit ovat kiusallisia siitä, että täällä omat viestit näkyvät jokaiselle ja ikuisesti. Eli jos on angstipäissään tullut vuodattamaan jotakin ja sitten myöhemmin paljastunut joksikin tietyksi henkilöksi, niin eihän se itselleen suotuisaa ole. Kyse voi olla myös siitä, jos on leimaantunut, tai saanut muuten vain huonoa kohtelua toisten käyttäjien takia, joka on valitettavan arkipäiväistä täällä.

  Basso on tullut todella yhteisölliseksi ja monista käyttäjistä on tullut toisilleen tuttuja, kavereita ja moni on löytänyt täältä jopa elämänkumppanin. Ainakin hetkeksi. Tätä pidän myös syynä foorumin osittaiseen hiljenemiseen. Anonyyminä on todella helppo keskustella ja jakaa tunteitaan, kun muut eivät tiedä kuka olet ja missä asut. Ongelmistaan on helpompi avautua, eivätkä häpeällisiäkään asioita ole niin vaikea tuoda esille. Tietenkin on aina poikkeuksia, joita täälläkin on useasti nähty.

  Foorumin tekee foorumin käyttäjät, mutta käyttäjille pitää olla mahdollisimman mukava käyttöalusta, että he jaksavat pyöriä keskustelemassa ja lueskelemassa toistensa juttuja. Tässä Basso on ikävästi epäonnistunut viime aikoina. Uskon kuitenkin vahvasti, että tähän on tulossa muutos! SAY saattoi viedä Basson hiekkalaatikon mukanaan, mutta kyllä tämä laiva vielä nousee."

  Miten helvetissä olin voinut muistaa tämän tekstin aivan toisin...? :facepalm:

  Sivubisnes meiän uusien mollaamisessa vuonna 2013-2014 tais jättää niin "pahat patoumat" :D, et on alkanu muisteleen ite katkerana kaikkea asiapuhettakin "lapsellisena marmatuksena" basossa. No mutta tämä selittää kyllä kaiken väärinymmärryksen omalta osaltani.
   
  t2000 kiitti tästä.
 13. t2000

  t2000 Rekisteröitymätön

  Liittynyt:
  No niin traumat saattavatkin usein johtua siitä, että on subjektiivisesti tulkinnut jonkin tapahtuneen aivan väärin :D :D
   
  Anonyymiyykäärme kiitti tästä.
 14. ToTheMoonlight

  ToTheMoonlight 4. leveliläinen

  Viestejä:
  1,584
  Saadut kiitokset:
  254
  Aktiivisuuspisteet:
  10,496
  Liittynyt:
  30.10.2005
  Paso paras sätti, old el paso

  En tajua miksi tää sätti tai soutpoksi tai ees forkka pitää ottaa niin todesta? Mun mielestä pämmäämisen parhautta on juuri se, että ei suodattele vaan kertoo asiat niinku on. Eipä näitä tekstejä tartte lukea, jos ei kiinnosta ja miellytä.

  Minun mielestä on jotenkin ihan läppä, että pitäs kirjoittaa tietyistä asioista ja tiettyyn tyyliin, jotta katottais hyvällä. Sikäli mulla itellä ei o ketää vastaan hampaankolossa mitään, mutta välillä ihmetyttää miksi täällä otetaan pulttia ihan ihmeellisistä asioista, kun eikös tää sättääminen pitäs olla kivaa? Enkä nyt väitä, että te näin tekisitte mutta välillä on ollut ilmapiiri täällä semmosta.

  Ilolla!
   
 15. Anonyymiyykäärme

  Anonyymiyykäärme 4. leveliläinen Rekisteröitymätön

  Viestejä:
  662
  Saadut kiitokset:
  285
  Aktiivisuuspisteet:
  6,946
  Liittynyt:
  28.10.2013
  No ei tää keskustelu mielestäni pitäis olla mitään Demin sekä suomi24:n tason keskusteluakaan. :D Kuhan jengillä on yleinen pointti ja mielenkiinto samoihin asioihin, niin sillon on hyvä, sekä uskallus tuua omia mielipiteitään esiin, mikäli liittyvät itse asiaan. Eihän sitä voi nyt mitä sattuu kirjottaa esim. julkaisusta tyyliin:"Kridlokk pliis, työnnä sormee mun perseeseen xd... ihihih" tai jtn muuta vastaavaa... Saatana. :D Eihän tommoset kommat johda keskustelua yleensä mihinkään. Paitsi no hiekkalaatikollahan tommosia ehkäpä heitetään. :D Tuleehan sitä itsekin heitettyy julkasuihin jotain heittoja, mut sillee et ne perustuu levyyn itekseen. Esimerkiksi hassunhauskaa liikakehuntaa ja sen sellasta, muuta nyt en yleensä... Sinänsä..:whistle:
  Niin, ja tietysti tkt:ssä tulee heitettyy jotain kevyttä aina välillä. Mielestäni, jopa suotavaa.:lolsign: Ydinpointti: Ei liian tosissaan, eikä liian lepsustikkaan.
   
  Last edited: 18.10.2015
 16. testo_mayne

  testo_mayne 3. leveliläinen

  Viestejä:
  306
  Saadut kiitokset:
  331
  Aktiivisuuspisteet:
  4,621
  Liittynyt:
  27.02.2014
  tekohengitystä monta vuotta sitten kuolleelle forkalle :thumbup:
  onnea ja menestystä :D
   
 17. Anonyymiyykäärme

  Anonyymiyykäärme 4. leveliläinen Rekisteröitymätön

  Viestejä:
  662
  Saadut kiitokset:
  285
  Aktiivisuuspisteet:
  6,946
  Liittynyt:
  28.10.2013
  En ymmärrä tuota asennetta...:scratch: Tässähän tää koko sivusto on nenäs edessä, ja tässä käydään keskustelua siitä, miten basolla sais jengii innostuun enempi. Minkä takii laskee aina kaikki tyhjien heittojen varaan ja olankohautuksii? :D Ei täs nyt mihinkää sen suurempaan pyritä, ku et jengi innostus himpun verran enemmän toimimaan taas aktiivisemmin jne. Joten miksi vittuilla? Niin kauan kun porukkaa tällä basolla on enemmän kuin minä, niin toivoisin että tämä mainitsemasi "tekohengitys" auttaisi.
   
 18. ToTheMoonlight

  ToTheMoonlight 4. leveliläinen

  Viestejä:
  1,584
  Saadut kiitokset:
  254
  Aktiivisuuspisteet:
  10,496
  Liittynyt:
  30.10.2005
  Must tää on just hyvä ku on demin, suomi24:n, cosmopolitanin, muropaketin, ja hyvän musan yhdist elmä, kival sätil ;) Paitti oha meil täääl heggi valvomas meitä :blink:
   
 19. John Insanis

  John Insanis 4. leveliläinen

  Viestejä:
  2,515
  Saadut kiitokset:
  385
  Aktiivisuuspisteet:
  6,946
  Liittynyt:
  05.05.2014
  Basso uuteen nousuun !! vielä on toivon kipinä jäljellä :superman:
   
 20. Snare 909

  Snare 909 3. leveliläinen

  Viestejä:
  1,352
  Saadut kiitokset:
  68
  Aktiivisuuspisteet:
  3,446
  Liittynyt:
  09.09.2009
  Musahommat on täältä kuristettu pois tietynlaisella paskalla. mä pullikoin vastaan vuosia sitten ilman tulosta, enää en jaksa.

  lisäks musa ei enää kiinnosta kuin harvoja noin ylipäätään. se ei enää ole niin iso asia nuorille tai nuorille aikuisille keskimäärin.
   
  ToTheMoonlight ja t2000 kiittävät tästä.