Asiat ja tapahtumat joista uskot muistavasi vuoden 2019?

Viestiketju osiossa 'Hiekkalaatikko' , käynnistäjänä Kunstaapeli, 31.12.2019.

 1. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  887
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  921
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Juuh, tällainen kevyt, mutta ei vaikeasti lähestyttävä aihe. Johonka toivotaan napakkaa listausta, mieluusti vaikkapa ranskalaisilla viivoilla listaten (ja mahdolliset perustelut präntillä alle jne..) asioista joista uskotaan v.2019 jäävän mieleen.
  Oma kiinnostukseni ja osallistuminen tulee keskittymään yhteiskunnallisesti merkittäviin, ja muihin yleisellä tasolla kiinnostavaksi nähtäviin tapahtumiin.

  Mahdollisilta muilta osallistujilta sama olisi toivottavaa, mutta jos joku nyt välttämättä haluaa ilmoittaa, ja uskoo muistelevansa vuodesta sitä, että söi jäätelön tai että koira karkasi niin minkäpä sellaiselle voi? : D
   
  Last edited: 31.12.2019
 2. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  887
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  921
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Joo-oh, mitäpähän tähän sanoisi. Olisi tossa jotain mielessä, mutta toisaalta tyhjille seinille kirjoittelu on joidenkin aiheiden kohdalta vähän turhan meh. Pitäkää tunkkinne. Ellei jokin muukin osallistu niin ehkä muutan mieleni.
  Noh , sanotaan sen verta, että ainakin vuodesta jäi mieleen ihmisten kyvyttömyys käydä keskustelua. Ja ehkä jopa keskustelusta vieraantuminen. Kirjoituskyky ainakin tuntuu olevan vain enää jokin jäänne ihmisenluoman kulttuurin suurista harppauksista. Käsitys siitä, että mitä varten se on vain kehittynyt, tuntuu vain hämärtyvän entisestään. Siitähän on ollut tosiaan puhetta. Että ehkä ihmiskunta kommunikoi tulevaisuudessa lähinnä jollain muulla tavalla.. Kirjoittaminen kun tosiaan ei ole sama kuin kirjoitustaito (erästä miellyttävää artikkelia lainatakseni).

  Näitä keskustelun irvikuva kanavia seuratessani havaitsin myös itselleni suhteellisen vierasta käytöstä. Jonka kokenut tähän mennessä olevan ihmiselle luonnotonta. Suorastaan UFOA. Niin se taitaa ollakkin, mutta kaikenlaisia rivoja olentoja sitä sitten onkin vaan. Rivoa ja tyhmää settiä koko raivopimeä vuosi. Eikä siitäkään voi edes keskustella kun kaikki on mukamas ''riidanhaastamista'' , tai jotain muuta päästä keksittyä, aiheen ohittavaa, mitätöintiä. Onnea vaan ns. vitusti kusenkatkuisille olennoille. ''Sen edestään löytää minkä taakseen jättää'' sen siitä saa kun ei pyri kehitykseen käsittelemällä epäkohtia ja ongelmia, vaan jatkaa elämöintiä kuin mikäkin vitun sirkushahmo. Vaikka tallookin siinä samassa kaiken mielekkään ja tärkeän elämöidessään. Luonnottomat kulttuurin ja yhteiskunnan mädättäjät.
   
  Last edited: 02.01.2020
 3. HEG

  HEG THE KARVAMUUMI Staff Member Betatestaaja Moderaattori Admin

  Viestejä:
  3,530
  Saadut kiitokset:
  1,018
  Aktiivisuuspisteet:
  11,096
  Liittynyt:
  16.12.2009
  :crazypilot:Todennäköisesti yritän unohtaa suurimman osan viime vuodesta, pari ihan mielettömän hyvää juttua tapahtui enkä niitä tuu tod. näk. koskaan unohtamaan. Jotenkin '19 tuntui olevan semmoista yleisen paskamyrskyn aikaa niin Suomessa kuin muualla maailmassakin. Omassa pienessä elämässä ei niinkään kauhea ihmeellistä käynyt, mitä nyt Bassolle tuli taantuma ohjelmiston suhteen.

  Rennosti täysii eteenpäin
   
 4. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  887
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  921
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Ns. paskamyrskyjä riittää aina, mutta osuiko mielestäsi jokin jopa tuulettimeenkin?
  Itse en osaa tähän hätään kuvailla mitään viimevuonna tapahtunutta 'paskamyrskyksi', pikemminkin henkisen kulahtaneisuuden pitkäveteiseksi näytelmäksi.
  Mitä aiheesta lueskelin jostain muualta lueskelin aiemmin, niin "somekiistelyt" oli todettu yhdeksi vuoden 2019 ominaispiirteistä jossain näistä suurista uutisportaaleista. Tätä mainintaa "SOME -kiistelystä" ei oltu vaivauduttu jutussa avaamaan muistaakseni. Mainitsen silti aasinsillalla siitä, että sekin voi olla huolestuttava merkki, jos 'kiistely' koetaan ja esitetään ensisijaisesti 'negatiivisena', ei toivottuna, ilmiönä. Silloin ollaan vieraannuttu yhdestä humaanille kulttuurille ominaisesta piirteestä. Siksi onkin vaarallista jos jutussa asiaa ei avattu sen enempää. Ihmiset kun luovat vääriäkäsityksiä, tahtoen tai tahtomattaan, silloinkin kun asiat on kaikki selitetty viimeisen päälle. Ja ovat herkkiä ruokkimaan kärpäsistä härkäsiä. Se piirre mihin viittasin vieraantumisen mainitessani; sen jätän pääteltäväksenne tälläkertaa.
  (Vaikken jäsentelyynne luotakkaan..)
   
 5. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 1. leveliläinen

  Viestejä:
  887
  Saadut kiitokset:
  11
  Aktiivisuuspisteet:
  921
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Mistä tulen muistamaan vuoden 2019?

  Ainakin siitä että havaitsin sen, että todella on väkeä, jotka eivät pureskele ajatuksiaan lainkaan. Vaan kokevat ne automaattisesti vain totuuksina.