Absoluuttista putkiaivoutta - vai järjestelmällistä henkistä väkivaltaa? Tapaus köömöh

Viestiketju osiossa 'Hiekkalaatikko' , käynnistäjänä Kunstaapeli, 03.08.2019.

 1. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 0. leveliläinen

  Viestejä:
  109
  Saadut kiitokset:
  3
  Aktiivisuuspisteet:
  71
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Noniin, tähän alkuun taas niistä motiiveista vähän. Niitä kun täytyy aina tähdentää viimeisen päälle, koska kuitenkin joku väkinäinen väärin ymmärtäjä/draamaqueen on ensimmäisen mahdollisuuden tullen leimaamassa aivan tavallista, mutta erittäin tarpeellista kommunikaatiota jollain väsyneillä ad hominemeilla kuten ''riidan haasto'' tai ''solvaus'' (tai villillä päällä myös ''ootko ihan rikki/katkera sössönnssöösöösöö'' ) joksikin muuksi kuin mitä se on.

  Fakta on vaan se, että tää kusipää on saanut toimia aivan liian mielivaltaisesti ja vapaasti tehtävissä joihin hällä ei ole minkäänlaista kyvykkyyttä. Tai välttämättä edes tahtoa hoitaa työtänsä ymmärrykseen pyrkivällä ja hyvään tahtoon perustuvalla rakentavalla otteella.

  Kaikki se määrä yksittäisten henkilöiden mustamaalausta ja silmien ummistamista kokonaiskuvalta. Kyllä se ainakin omasta mielestä vaatii jotain syvempää putkiavioisuutta leimata kuukausia jatkuneen häiriköinnin ja muun turhan henkilökohtaisuuksiin menevän perseilyn käsittely ''silmätikkujen ottamiseksi'' ja alkaa tästä vainoamaan käyttäjiä tavoilla joita voidaan tässäkin topikissa käsitellä vaikka aivan juurta jaksain.

  Ja sankarin nimi kirjoitettu tällä kertaa vähän vinkkeliin, koska tuottaa vastenmielistä oloa edes lausua tuon vainoajan nimeä. Ja mieluitenhan olisin miettimättä tällaisia asioita. Mutta voih, kunpa voisikin unohtaa, kuukausia kestäneen mustamaalaamisen, kyttäämisen, piinaamisen ja muun henkisen väkivallan tuosta noin vain. Eli yhtäältä asian käsittelyssä on terapeuttisia puolia. Mutta yleisemmin myös tahto uskoa siihen, että keskustelun kautta virheistä voidaan oppia ja, sekä olla olla viisastuneena toistamatta. Siihen uskominen ei ole ollut helppoa kaiken sen tyhjän leikkaamisen ja tarkoituksellisen perseilyn jälkeen, jota olen kohdannut käsitellessäni aihetta aiemmin. Joihin tämänkin foorumin @villek osallistunut niinkin rakentavalla kompetenssilla, että komppaillaan jotain ableistisia kommentteja, joilla yritetty halventaa ja lytätä asiallinen ja tarpeellinen palaute ja puhdas hämmästelykin kaikesta siitä mihin tämä aiheen pääsankarikin on aivan liiaan syyllisenä.

  Oma vika tavallaan, olisi pitänyt katsoa seuransa paremmin, ehken mä vaan ymmärtänyt, että väki todella on näin raivopimeätä. Noh, ei voi midistä, jospa tämän käsittelyn jälkeen voi sitten keskittyäkkin jo paremmin muihin harrastuksiin.
   
  Last edited: 03.08.2019
 2. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 0. leveliläinen

  Viestejä:
  109
  Saadut kiitokset:
  3
  Aktiivisuuspisteet:
  71
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Ennen kuin aloitetaan käymään ton kusihahmon rikoksia läpiä niin todetaan, että onpa nättiä muuten täällä kuin seinille jutella. Noh, todistetusti niillä on ainakin korvat, notta sentään on jonkinlainen illuusio edes vuorovaikuttamisesta.

  Noh ei kai siinä, olen melkoisen varma, että tätä tuo on kaivellutkin varmaan. En mä tiedä mihin muuhun sillä pyrkii, että suljetaan pahasti vaiheessa olevista keskusteluista ulos väkeä niiden aktiivisimmassa vaiheessa. Julistamalla oman (kavereidensa?) näkemyksensä ainoaksi oikeaksi ja tuomiten keskustelusta suljettujen osapuolien keskusteluun osallistumisen tyyliin päämärättömäksi riidanhaastamiseksti tai ties mitä. Kuin mikäkin vitun korkeimman oikeuden tuomari.
  Aivan kuin tuollainen ei saattaisi jäädä kaivelemaan ketä tahansa? Sen ollessa tarkoitushakuista, puhutaan henkisestä väkivallasta.
  (
  Jos ei tuota ymmärrä, ja kehittelee mieluummin päässään jotain väkinäisiä ''mielenpahoitus'' -teorioita joilla mukamas olisi muun sisällön kumoavaa vaikutusta niin sitten ei vaan tajua. Onhan noita kaiken maailman tärähtäneitä höyrypäitä joiden kannattaisi olla hiljaa sit kanssa sellaisessa tilanteessa. Niistä muuten ehkä lisää jossain kohtaa.)

  Toi on itsessään jo lähtökohtaisesti raivopimeätä, mutta ottaen huomioon, että nää tuomitut henkilöt ovat käsitelleet heitä kohtaan henkilökohtaisella tasolla tapahtuneita pitkään jatkuneita ahdisteluita ja muuta tökeröä toimintaa niin kaikki tää menee aina vaan pimeämmäksi. Huhhuuhh.. Onhan se niin, että ihmisyydessä on järkyttävää varjopuolta. Ja paskempi juttu, ettei sitä onnistu välttämättä olee todistamatta turhan intensiivisesti edes näin virtuualiyhteisöissä. Vai niissä etenkään? Kuinka päin se nyt meneekään tällä kellonlyömällä. Ainakin todistetusti väki kujalla internetissä näin vuosikymmenen loppupuolella.
   
  Last edited: 04.08.2019
 3. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 0. leveliläinen

  Viestejä:
  109
  Saadut kiitokset:
  3
  Aktiivisuuspisteet:
  71
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Jos tässä pikkuhiljaa alkais listailemaan tän jäbän rikoksia vähän syvemmin. Se on kyllä surullinen sarja tapahtumia, ja siitä vittumainen, että sen käsittely on epämiellyttävää, sen sisältäessä niin paljon henkilökohtaisuuksiin meneviä asioita. Eli yhtäältä ei tekisi mieli käsitellä sitä lainkaan, mutta se on just niin vittumainen, ettei se meinaa lähteä mielestä poiskaan. (Hyi helvetti mikä kohtalo btw et näin vastenmielinen hiki-olento tyhjäkäynteineen ja väkinäisine tahallaan väärin ymmärtämisineen palaa aina välillä mieleen. :D eisss.. Kunnon paskakärpänen mielelle) Näin ollen sen käsittely on ainoa vaihtoehto. Ja muistakin syistä tarpeellista, kuten aloituspostauksessa mainittu.

  Kertauksen vuoksi: virheistä ja rikoksista pitää pystyä puhumaan. Sen kautta väki voi oppia niistä, ja oppia järkevämpää käytöstä tulevaisuudelle.. Tuhat kertaa mainittu, ja joka yhteydessä, mutta ainakaan se ei ole tuon vitun KÖÖMÖH janarin päähän mennyt. Kaikki muka aina sitä saatanan riidan haastoa tai jotain muuta millä yrittää ohittaa aiheellinen palaute tms. ja demonisoida sen käsittelijät
   
  Last edited: 06.08.2019
 4. Kunstaapeli

  Kunstaapeli 0. leveliläinen

  Viestejä:
  109
  Saadut kiitokset:
  3
  Aktiivisuuspisteet:
  71
  Liittynyt:
  16.07.2019
  Tosiaan, niille jotka tähän mennessä mahdollisesti vielä tiedä kenestä tässä aiheessa kyse, niin lyhyesti: Keemoh nimellä keskustelupalstoilla ja musiikkihommissa esiintyvästä jantterista. Nykyisin tunnetaan myös nimellä semenov (intohimoinen kendo yanar) www.saysite.fi nimisellä keskustelupalstalla, jossa toimii myös jonkinlaisena adminina.. Niin.. monethan täältä tän tyypin ensisijaisesti tietää tyypin tuottaja- ja muista musiikkihommista joita täällä promonnut. Niistä hommistakin löytyy riittävää havainnollistusta, siitä miksei tälle kaverille pidä antaa luottoa missään vastuullisessa asiassa. Vai vissiin ihan ok julkaista tosta noin vaan toisten musiikkia vailla muiden osapuolien lupaa? Ihan ''vahingossa'' vaan täytyy kaavakkeet record unionille jne. Mitäköhän vittua?
  Noh, ei keskitytä siihen tällä kertaaa, vaan aletaan vihdoin käymään niitä tuoreimpia rikoksia kuten järjestelmällistä henkistä väkivaltaa läpi, koska tollainen meininki ei vain kuulu keskustelupalstoille. Köömöh toimikoon varoittavana ennakkotapauksena valtakunnan putkiaivoisimmasta ylläpidollisuudesta.
  Vai pitäisikö sanoa sittenkin:
  Mieslasten välisessä ''rakkaudessa'' ja huolenpidossa.

  Vai mitä mieltä seuraavasta:
  Keskustelupalstalla on käytössä viestien luokittelu ominaisuus. Neljällä ''negatiivisella'' äänellä kenen tahansa viestin voi poistaa näkyvistä. Käyttäjä kyseenalaistaa sitä, että keskustelupalstalla on häirikkölauma, joka järjestelmällisesti laittaa kaikkiin viesteihinsä ns ''negatiivista luokitusta'' riippumatta viestin sisällöstä, katsoen ainoastaan kirjoittajaa. Ja parhaimmillaan kahdella eri nikillä yhden käyttäjän toimesta (kyllä, www.saysite.fi:ssä todella noin vauvaa porukkaa. Mentaalisesti teinin tasolla olevia nelikymppisiä mieslapsia).
  Elikkäs itsessään jo uskomatonta retardiutta, mutta kuvitelkaa, että löytyy ylläpitäjä joka alkaa suojelemaan noita häiriökäyttäytyjiä ja kuittaamaan kaiken mitä häiriköintiä kokenut sanoo, riidanhaastamiseksi, antamalla tästä vielä tuomioita (porttikieltoja) kesken keskustelun.
  Vieläpen liimaten stickyllä keskusteluportaalin kattoon syytöksiä mukamas jonkin ''avoimuuden'' varjolla joita ns. jäähypörssin olisi tarkoitus ajaa, vaikka käytännössä se tarkoittaa pienellä foorumillä lähinnä julkisen häpeä/nöyryytys tms. ''rangaistus tolpan'' virkaa. Meno vitun keskiaika.

  Mut joo, vahvaa potentiaalia johtavaksi nollatauluksi tässä KÖÖMÖHISSÄ. Mieslasten välisen rakkauden ja huolenpidon teddybear.
  .
  Ja kertauksen vuoksi, koska joku kuitenkin olisi valmis kyseenalaistaa tällaisenkin tavallisen kommunikaation esittämällä herjaavia väitteitä esittäjän motivaatiosta tai mielentilasta täytyy jälleen korostaa: Asioita käydään läpi sen takia, että ihmiset voisivat hahmottaa virhekäyttäymistä paremmin, ja toimia sen pohjalta viisaammin tulevaisuudessa. Vielä riittää käsiteltävää. Mutta ollaan vihdoin päästy vähän eteenpäin, vaikeasta aiheesta huolimatta. Hyyvä
   
  Last edited: 09.08.2019