Basso.fi

Erykah Badu Flowhun

11.3. 14:42 Toimitus

Flow julkisti tänään jälleen kovatasoisia ulkomaisia sekä kotimaisia esiintyjiä. Mukana uusissa julkistuksissa ovat mm. Erykah Badu (US), James Blake (UK), Stereolab (UK), Khruangbin (US) sekä kotimaisista esimerkiksi IBE, Astrid Swan & Stina Koistinen feat. Owen Pallett. 

Elokuun 9.-11. Helsingin Suvilahdessa järjestettävässä Flow’ssa esiintyy mm. merkittävän uran R&B:n, hiphopin, jazzin ja soulin saralla tehnyt yhdysvaltalaistähti Erykah Badu. Badun vuonna 1997 ilmestynyt menestysalbumi Baduizm on saavuttanut useita tunnustuksia ja sitä pidetäänkin yhtenä neo-soulin merkkiteoksista. Toinen tänään julkistettu iso kiinnitys on brittiläinen James Blake. Blake on multi-instrumentalisti, laulaja-lauluntekijä ja tuottaja, joka julkaisi tammikuussa ylistävät arviot saaneen neljännen albuminsa Assume Form. Lisäksi hän on tuottanut musiikkia mm. Beyoncelle, Kendrick Lamarille ja Frank Oceanille. 

Muita uusia kiinnityksiä ovat Yhdysvaltojen Houstonista, indierockiinsa thai-svengillä maustava Khruangbin, sekä toukokuun alussa kolmannen albuminsa julkaiseva newyorkilainen folk-rock-yhtye Big Thief . Kymmenen vuotta kestäneeltä keikkatauolta palaavaa brittiläistä kulttiyhtyettä Stereolabia ja kotimaista kiinnostavinta uutta tulokasta IBEä kuullaan myös elokuisessa Suvilahdessa

Flow Festivalilla nähdään lisäksi Astrid Swanin, Stina Koistisen sekä maailmankuulun kanadalaismuusikko Owen Pallettin ainutkertainen yhteisesiintyminen.

 

 

Tänä kesänä Basso Media juhlii viisivuotista yhteistyötään Flow’n kanssa. Se tarkoittaa sitä, että Basso tulee ottamaan isosti osaa myös kesän 2019 Flow Festivaliin.

Seuraa Basson somekanavia ja kuuntele Bassoradiota, niin pysyt ajan tasalla monipuolisen Flow Festivalin laajasta ohjelmasta.

Basso suosittelee