Aamulinja

Deezydavid kertoo uudesta Faijas kyselee -sinkustaan: ”Tässä biisissä on sellanen stoori, joka liittyy mun ensi-ihastukseen.”

12.4. 13:40 Toimitus

Maanantaina Aamulinjassa vieraana kävi helsinkiläinen juuri PME:lle signattu rap-artisti Deezydavid. Hän kuuntelee paljon erilaista musiikkia, mutta tekee itse omaa juttuaan omilla ehdoillaan.

Deezydavid julkaisi 6.4. tuplasinkun Faijas kyselee / Stadii junal.  16-vuotias artisti on PME Recordsin tuorein sainaus. Uutta tuotantoa on siis luvassa. DeezyDavid on ehtinyt aiemmin tehdä yhteistyötä JVG:n ja Cledoksen kanssa, ja häntä on voinut kuulla mm. Cledoksen ”Töis”, Iben ”Keskusteluja” ja Cavallini & Shrty:n ”Pull Up”-biiseissä feattaamassa.

”Kesällä 2016 menin ihastuksen kanssa mökille Hankoon. Siellä tutustuin tytön vanhempiin. Äiti oli chilli, mutta isä kyseli kokoajan kaikkea, olin ihan hirveissä paineissa. Sitku mentii nukkumaan yöllä, tuli paljon riimejä mieleen ja kirjoitin kaikki ylös. Vuosi sen jälkeen nauhoitettiin tää biisi”, Deezydavid avaa Faijas kyselee taustaa.

Kuuntele Deezydavidin suunnitelmista ja ajatukset uusista sinkuista alta

 

Basso suosittelee