Bassoradion Aamushow

Bassoradio on vuoden radio ja Basso NOST€ -hanke vuoden maineteko

10.10. 15:54 Toimitus

Bassoradio palkittiin 8.10. Music & Media Finlandin Industry Awards Gaalassa vuoden radiona ja NOST€-hanke vuoden mainetekona.

Tuomariston mukaan Bassoradion ennakkoluulottomuus uusien asioiden ja musiikin suhteen, yli 100 DJ:tä musiikin erikoisohjelmineen ja vahva läsnäolo rikastuttavat Suomen radiomaisemaa. Bassoradio sai myös kiitosta proaktiivisesta suhtautumisestaan uuteen teknologiaan, On demand -palvelustaan ja laajasta yhteisöllisestä yleisöstään FM-taajuuksien ulkopuolella.

“Olen suunnattoman ylpeä kaikista Bassoradiolaisista. Ollaan tehty paljon töitä laadun eteen, jotta meillä olisi hyvä ja relevantti radio. Hienoa, että meidän kova työ saa ansaitsemansa huomion”, kiittelee Bassoradion ohjelmapäällikkö Roberto Rodriguez.

Ihmetys gaalassa jatkui kun Basso NOST€-hanke palkittiin yllättäen erikoispalkinnolla vuoden mainetekona. Music & Media -tuomaristo oli vaikuttunut siitä, miten Basso NOST€ mahdollistaa yksityisen rahan hakemisen musiikintekijöille täysin uudella tavalla ja kuinka innovatiivisen kulttuurisponsoroinnin kautta voittajia ovat niin palkitut musiikkiprojektit, kuin mukana olevat yritykset.
“Ensi vuodelle NOST€ tulee laajenemaan entisestään ja suunnitelmat sitä varten ovat isoja. Muistakaa, että tän vuoden hakuaikaa on jäljellä vielä 1,5 kuukautta”, kommentoi hanketta kipparoinut Jarkko Strömberg.

Kiitos kaikille kuulijoille, teille tätä tehdään.

Basso suosittelee