Musiikki

Bassoradio näkyy ja kuuluu Stockmann-tavarataloissa

20.6. 14:51 Toimitus

Kaikissa Suomen Stockmann-tavarataloissa alkoivat aiemmin keväällä soida Bassoradion kokoamat soittolistat.

Bassoradion soittolistat soivat tavarataloissa taustamusiikkina syksyyn saakka. Listat on rakennettu erityisesti Stockmannia varten ja ne päivittyvät kuukausittain. Lisäksi Basson toimitus on mukana kuratoimassa ja luomassa sisältöä Stockmannille.

”Taustamusiikki ja äänimaailma ovat tärkeä osa tavaratalon viihtyvyyttä, ja yhdessä Bassoradion kanssa pääsemme luomaan asiakkaillemme entistä mielenkiintoisemman, urbaanin miljöön ja tuomaan uudenlaista sykettä tavarataloihimme”, Stockmannin markkinoinnista vastaava Mikko Mantila sanoo.

Bassoradio on tunnettu monipuolisesta ja rohkeasta sisällöstään, ja monipuolisia ovat myös Stockmannille rakennettavat soittolistat.

”Olen kuunnellut nyt ensimmäiseksi soittoon menevän listan ja vakuutan, että sieltä löytyy varmasti suosikkeja ihan jokaiseen makuun”, Mantila jatkaa.

Basson Stockmannille suunnittelemista soittolistoista vastaa muun muassa Bassoradion musiikkipäällikkö Henrik ”Herkules” Suhonen.

Stockmann x Basso -soittolistaa pääsee kuuntelemaan täältä.

Lisäksi Bassoradio loi oman kesän TOP10-listansa Stockmannille. Aamulinjan Lina Schiffer ja Herkules keräsivät Stockmannille omat kesäfiiliksen nostattajansa. Artikkelin pääsee lukemaan täältä.

Basso suosittelee