Basso.fi

Bassoradio mukana Night Visions -elokuvafestivaaleilla

19.4. 14:46 Toimitus

Pohjoismaiden suurin genre-elokuvafestivaali Night Visions tuo Helsingin valkokankaille yli 30 pitkän elokuvan lisäksi myös enemmän kansainvälisiä elokuvantekijävieraita kuin yhdelläkään aiemmalla Night Visions -festivaalilla. 

Tänään alkavilla Night Visions elokuvafestivaaleilla nähdään yli 30 pitkää elokuvaa 19.-23. huhtikuuta 2017. Neljän päivän ja yhden elokuvamaratoniyön aikana järjestetään yhteensä yli 60 elokuvanäytöstä viidellä eri valkokankaalla. 

Festivaalin ohjelmistosta löytyy monipuolinen kattaus fantasia-, scifi- ja kauhuelokuvia, dokumenttielokuvia, harvinaisia klassikoita sekä valikoima lajinsa parhaita lyhytelokuvia. Lipunmyynti tapahtumaan on ollut vilkasta ja festivaalin avajaiselokuva, australialaisen Greg McLeanin tuorein ohjaus The Belko Experiment on lähes loppuunmyyty. 

Bassoradio on yksi Night Visions-festivaalin yhteistyökumppaneista. Festivaaleilla voit katsastaa näytöksiä Basso-salista aina sunnuntaihin saakka ja osassa näytöksistä voit myös bongata Bassoradion oman kauhulyhytelokuvan ennen varsinaisen näytöksen alkua.

Lisätietoja festivaalista sekä ohjelmiston, aikataulut ja liput näytöksiin löytyvät osoitteesta www.nightvisions.info.

Basso suosittelee