Basson Keskipäivä

Basson Keskipäivän haastattelussa Ellinoora

2.11. 14:33 Toimitus

Ellinoora kävi perjantaina Aleksin vieraana Basson Keskipäivässä. Haastattelussa keskustellaan tämän vuoden Vain elämää -kaudesta ja Ellinoora kertoo millä tavoin lähestyi tulkitsemiaan kappaleita.

Vain elämää palasi jälleen tänä syksynä tv-ruutuihin ja formaatin 9.kausi pyörähti käyntiin syyskuussa. Ellinoora oli mukana ohjelmassa ja haastattelussa pureudutaankin hänen Vain elämää -kokemukseensa.

Haastattelussa Ellinoora myöntää, että ei ymmärtänyt ennen ohjelmaan menoa, miksi artistit reagoivat kappaleidensa uusiin tulkintoihin niin voimallisesti. Ohjelmaan mentäessä kuitenkin äkkiä kävi selväksi miksi niin tapahtuu.

“Se on hauska syödä omat sanat sit ku sä istut siinä pöydän päässä. Se tulee ihan kaikkien panssareiden läpi”, Ellinoora kuvailee tunnelmaa.

Artistien biisivalinnat puhuttavat katsojia ja Ellinoora avaakin haastattelussa taustoja omista biisivalinnoistaan. Hän mainitsee, että halusi valita kappaleet jotka eivät ole kaikista ilmiselvimpiä, vaan valitsi myös artistien vähemmän tunnettua tuotantoa.

“Se on niin outo tilanne, sit ku sä tunget sitä omaa maailmaa toisen ihmisen asettamiin raameihin kappaleen sisään. Varsinkin Laurin ja Pyhimyksen päivät oli todella kuumottavia”, Ellinoora kertoo.

Haastattelussa keskustellaan myös Ellinooran tulevaisuudesta ja siitä että pelottaako tulevaisuus. Ellinoora kertoo, että haluaa pitää kaiken musiikissaan suhteellisen auki ja hän mainitsee nyt olevan hyvä fiilis tuoda toinen levy ulos. Artisti kiteyttääkin ajatuksensa lauseeseen:

“Taiteilija ei maalaa sellasta taulua mitä ihmiset haluu nähdä, vaan sellasen minkä haluu itse tehdä”

Kuuntele koko Ellinooran haastattelu alta:

Basso suosittelee