Basson Aamu

Basson aamun juontaja Ina Mikkola jättää Bassoradion – viimeinen viikko taajuuksilla

12.10. 07:12 Toimitus

Toimittaja Ina Mikkola on juontanut Basson aamua lähes kaksi vuotta. Takana on satoja lähetyksiä ja lukumäärällisesti vielä enemmän studiokopissa vietettyjä tunteja. Mikkola bongattiin Bassoradioon alun perin Yle TV2:n ”Hullu juttu” -nimisestä asiaohjelmasta, jossa hänen omalaatuinen tyylinsä vakuutti silloisen päätoimittajan Jan Zapasnikin.

 ”Kun Jan pyysi mua tekemään aamuohjelmaa radioon, niin olin ensinnäkin siitä tosi otettu, mutta suoraan sanottuna myös ajattelin, etten tiedä, haluanko edes tehdä radiota. Mutta koska pidin Bassosta ja haluan aina haastaa itseäni, niin päätin tarttua tilaisuuteen ja olen onnellinen, että tein sen päätöksen. Oon oppinu aivan törkeän paljon radion tekemisestä, musasta ja sen vaikutuksista.”

Nyt kuitenkin Mikkola on päättänyt irtisanoutua nykyisestä työstään Bassoradion aamuohjelman juontajana ja suunnata katseensa muualle.

”Mä tulin radioon tv-maailmasta ja oon kaivannu koko ajan todella paljon videoiden tekemistä. Nyt aion suunnata tekemisen jälleen enemmän siihen suuntaan. Näistä mun kuvioista tulen kertomaan lisää myöhemmin, mutta lähden esimerkiksi loppuvuodeksi Jenkkeihin työskentelemään muutaman jutun parissa. Mä oon saavuttanu elämässä jo monia mun unelmia, nyt olen luonut uusia ja haluan myös tehdä niistä totta. Nykyisessä työssäni se ei valitettavasti onnistu.”

Mikkola haluaa antaa kiitosta erityisesti kaikille Basson aamun kuulijoille ja hänen tukijoilleen.

”Mä olen todella kiitollinen kaikille aivan yli-ihanille kuuntelijoille, jotka uskollisesti joka aamu on radion ääressä kuuntelemassa meitsin juttuja. Erityisen otettu oon ollu niistä kauniista palautteista, mitä oon saanu sekä kirjallisesti, että livenä millon missäkin eventeissä ja ihan lahjojenkin muodossa. Kuulijoitahan varten tätä hommaa nimenomaan tehdään.”

Tehdessään yksin ohjelmaa, Mikkola halusi heti alusta lähtien ottaa kuulijat myös tekemään lähetystä hänen kanssaan muun muassa sosiaalisen median kautta.

”On ollut ihana huomata, miten paljon älykkäitä, sydämmellisiä, positiivisia, luovia ja mässyjä tyyppejä sieltä toisesta päästä linjoja löytyykään. Siksi onkin tietysti äärimmäisen haikeaa, ettei tätä samaa kontaktipintaa enää ole. Mutta koska ei meitsi tästä ole mihinkään lopullisesti maanpinnalta katoamassa, niin toivottavasti tää kontaktipinta säilyy vain toisessa muodossa!”

Mikkolan matkaa uusiin kuvioihin voi seurata hänen Instagramistaan, TwitteristäänFacebookista, Periscopesta (InaMikkola) sekä Snapchatistä (ina.mikkola).

Aamut Inan kanssa voi viettää kuitenkin vielä tämän viikon. Luvassa viimeinen ylläksellinen erikoislähetys perjantaina 16.10. klo 7.00-11.00.

Basso kiittää ihanaa Inaa ja toivottaa paljon onnea sekä menestystä tulevaan!

 

Basso suosittelee