Basso.fi

Bassolle voitto innovaatiokilpailussa

15.11. 15:34 Toimitus

Media-alan tutkimussäätiön 13. marraskuuta Finlandia-talolla järjestämä Think Ink -innovaatiokilpailun voittajaksi valittiin Basso Median VidCast-niminen applikaatiohanke.

VidCast on mobiililaitteisiin suunniteltu podcast-applikaatio, joka eroaa perinteisistä podcast-applikaatioista video-ominaisuuksillaan: sovelluksen käyttäjä voi valita, haluaako hän kuunnella vai sekä kuunnella että katsella käyttäjien luomia sisältöjä. Vielä julkaisematon palvelu on suunniteltu yhteisölähtöiseksi, matalan kynnyksen julkaisualustaksi, mikä hyödyntää oman alustansa lisäksi Youtubea sekä Soundcloudia. Kuka tahansa voi nauhoittaa ja jakaa sen sisältöä.

 

Vidcast yhdistää tubettamisen ja podcastaamisen. Applikaatiomme on edennyt demovaiheeseen ja on käyttäjätesteissä kerännyt erittäin positiivista palautetta.”, kertoo projektin vetäjä ja Basso Median toimitusjohtaja Riikka Reunanen.

 

Palkinnon suurus oli 80 000€. Tuomaristo painotti valinnassaan applikaation toimintamallia ja sen tomialalle tarjoamaa uudistamispotentiaalia. Demoversiota ovat Basso Median kanssa olleet kehittämässä Koodiviidakko ja Dingle.

Basso suosittelee