Basso.fi

Basso ei soita enää homovastaista Ten Wallsia

8.6. 09:18 Toimitus

10339743_10203793847997404_6005254036992828102_n

Liettualainen musiikin tuottaja Ten Walls päätti tuhota uransa julkaisemalla Facebook-sivullaan homovastaisen tekstin. Artisti yritti pelastautua poistamalla postauksen ja pyytämällä anteeksi, mutta vahinko oli jo tapahtunut.

Basso poistaakin nyt kaikki artistin biisit soittolistaltaan, ja korvaa ne Bronski Beatin ”Small Town Boylla”.

Ten Walls on yksi Liettuan kansainvälisesti parhaiten menestyneitä artisteja. Henkilökohtaisella Facebook-sivullaan artisti, oikealta nimeltään Marijus Adomaitis, kirjoitti homojen olevan ”toista lajia”.

”Muistan tehneeni musiikkia liettualaiselle muusikolle, joka yritti aivopestä minut, jotten olisi niin konservatiivinen ja suvaitsematon niitä kohtaan”, Ten Walls kirjoittaa Facebook-sivullaan.

”Kun kysyin häneltä, mitä tekisit jos tajuaisit, että sinun 16-vuotiaan poikasi poikaystävä repii hänen ”brownyaan”? No, hän oli hiljaa.”

Artisti mainitsi ”hyvän 90-luvun”, jolloin nämä ”toisen lajin ihmiset korjattiin”. Hän myös yhdisti homoseksuaalit ja katolilaisten pappien pedofilian.

”Yksillä ensimmäisistä keikoistani Irlannissa hotelliin mennessä näin kirkon aidan, joka oli koristeltu sadoilla vauvojen kengillä. Luonnollisesti ihmettelin, miksi? Valitettavasti papin valhe monen vuoden ajan paljastui, kun lapsia raiskattiin. Valitettavasti toisen rodun ihmiset jatkavat sen tekemistä, ja kaikki tietävät siitä tekemättä mitään.”

Vaikka Ten Walls poisti tekstin ja pyysi sivullaan anteeksi, internet luonnollisesti muistaa, ja sosiaalisessa mediassa kuhisee.

Basso suosittelee