Hikinen Iltapäivä

Artisti Anna Puu: ”Idols aika oli sellaista, että piti selvittää, onko tämä musahomma joku päähänpinttymä.”

13.4. 15:54 Toimitus

Anna Puu saapui keskiviikkona Hikisen Iltapäivän vieraaksi. Hikikopissa puitiin Annan uutta Me ollaan runo -sinkkua. Tuke ja Jusa esittivät myös tiukkoja kysymyksiä mm. Idolsista ja Annan artistiudesta.

Anna Puu julkaisi 11.4. uuden sinkun Me ollaan runo. Uudessa sinkussa lauletaan rakkausasioiden kiemuroista ja siinä on pyritty luomaan tietynlainen hetki ja pysähtynyt tila. ”Sitä aina välillä miettii, että onko tässä mitään järkeä. Monissakin asioissa, erityisesti rakkausasioissa”, Anna taustoittaa Me ollaan runo -biisin syntyä.

Anna Puu nousi kansan tietoisuuteen Idolsin kautta kymmenen vuotta sitten.  Kokenut artisti on tällä hetkellä yksi Voice of Finlandin tähtivalmentajista. Voice of Finland on enemmän musiikkiin perustuva kuin Idols. ”Kun mä olin Idolsissa, siellä haluttiin selkeästi tehdä tyyppejä ja ahtaa johonkin laatikkoon”, Anna pohtii Idolsin ja Voice of Finlandin eroja.

Kokeneella artistilla on myös ollut vaikeita aikoja. Antaudun -levyä tehdessä Annalla oli vaikeaa löytää kipinää kirjoittamiseen: ”Haluan tehdä näitä tekstejä ja olla omavarainen tässä hommassa. Aluksi siitä ei tullut yhtään mitään, viiltelin pakaroitani jossain Tapiolan kirjastossa ja pohdin, miten kukaan voi kirjoittaa mitään tyhjälle paperille”, Anna miettii.

”Mä meen kokoajan enemmän kohti sitä tyyppiä ja sitä taitelijaa, joksi itseni miellän”, Anna kuvailee muutostaan artistina ja taiteilijana vuosien varrella.

Kuutele Anna Puun haastattelu alta.

Basso suosittelee