Bassoradio, Heineken ja Grotesk kutsuvat taas kavereitaan aftereille!
 
Kaupungin kovimmat afterworkit tänäkin kesänä joka keskiviikko klo 17:00 alkaen Groteskin terassilla. Parhaat artistit ja DJ:t, lempein aurinko ja viileimmät oluet.

Restaurant Grotesk: Ludviginkatu 10, Helsinki.

Facebook

LIVE: Reino Nordin
Näyttelijänäkin ansiotunut multitalentti Reino Nordin käänsi uuden sivun musiikkiurallaan siirryttyään PME Recordsin riveihin alkusyksystä 2015. Pitkän esiintyjä-uran, neljän julkaistun albumin, yhden EP:n ja tuhansien keikkojen tuomalla karismalla ja itsevarmuudella Reino ottaa haltuun yleisön kuin yleisön. Artistin uudessa tuotannossa kuuluu vaikutteita mm. modernista popista, tropical housesta ja discosta. Reinon uusin Antaudun-levy striimasi kultaa jo ennen julkaisuaan ja levyn nimibiisi on yli 6 miljoonalla Spotify-kuuntelullaan takuulla tulevan kesän ykköshittejä.

DJ Harvest
Helsingin yöelämässä lähes kymmenen vuotta aktiivisesti vaikuttanut DJ Harvest tunnetaan tällä hetkellä parhaiten residensseistään Siltasessa ja Tavastian Lauantaidiskossa. Lisäksi Harvestin eklektisiä settejä on kuultu useampana kesänä muun muassa Flow Festivalilla, jossa hän tätä nykyä työskentelee myös osana ohjelmaryhmää.

 
 

LIVE: JESSE
Kalifornia-Keken ja Stilettia-Anan yhtye JESSE on jo yli kymmenen vuoden ajan liikkunut elektronisen- ja rytmimusiikin sivukujilla. Neljän soittajan moniulotteiseksi ryhmäksi kasvanut yhtye julkaisee syksyllä 2017 neljännen albuminsa Twotinos. Levyn julkaisee maineikas kotimainen Keys of Life Records.

SMOOD
SMOOD on DJ Aleksin ja Shoulderpipen muodostama DJ-duo, joka nuuhkii musaa, soittaa klubeilla, tekee radiota ja fiilistelee. Kaksikko vie kuulijansa syvälle tajunnan syövereihin housen, teknon ja leftfield-vaikutteiden hengessä.

Helsingistä ponnistava duo tunnetaan jo pitkään jatkuneista klubi-illoistaan Turun Blankossa, Hesan Putte’sissa ja toistuvista vierailuista eri festareilla mm. Turku Modernissa. Keikoilla kaksikko on nähty ympäri Suomen parhaita mestoja, ulkomailla sekä uugeen puolella. SMOODin illoissa Putte’sissa on nähty vierailemassa myös mm. Samo DJ sekä Dane. 2017 on lähtenyt vahvasti käyntiin ja Suomen lisäksi SMOOD nähdään mm. Baltiassa Supynes-festareilla ja much more TBA. SMOODin ja Handshakingin yhteinen OO Recordings -labeli julkaisee kesän aikana myös ensimmäisen kasetin, jolla kohtaa joukko kiinnostavia tekijöitä. TIP!

SMOODin DJ-kulttuuriin ja musaan keskittynyt ohjelma kuullaan Bassolla joka toinen keskiviikko klo 20–22.

 
 

Emma Valtonen
Emma Valtonen on yksi Helsingin suosikki-deejiistä, josta kiittäminen on hänen kehuttuja esiintymisiään muiden muassa Ääniwallissa, Kaikussa ja Kuudennella Linjalla. Emma on parhaiten tunnettu jännitteisestä teknostaan sekä muhkeasta housesta. Hän hämärtää genrerajoja acid- ja dubvaikuttein sekä nyrjähtänein rytmillisin koukuin. Boiler Roomissakin näkyvyyttä saanut Emma huokuu osaamisellaan rentoa itsevarmuutta.

Samuli Kemppi
Pitkän linjan DJ Samuli Kemppi on yksi Euroopan johtavia tekno-tuottajia. 90-luvun alusta levyjä soittanut Kemppi alkoi tuottaa omaa musiikkiaan 2000-luvun taitteessa deep housen ja Sam & Gigi -projektin parissa. Nykyisellään hän houstaa Bassoradiolla Deep Space Helsinki -showta yhdessä Juho Kustin kanssa. Aftereissa Samuli raottaa levyhyllynsä vähemmän kuultuja helmiä ja yllättää kuulijansa diskommalla soundilla.

 
 

LIVE: View
Sielukkaan urbaanilla elektronisella ilmaisullaan hurmannut View tahtoo rikkoa perinteisiä kaavoja. Artisti julkaisi ensisinkkunsa ”Deeper (Bitch Leave A Comment) feat. Ronya” joulukuussa. Tulevalta debyyttialbumilta toisena näytteenä lohkaistu “Trippin’ Sober” ottaa kantaa artistien päänsekoittamiseen: “Meille studiossa normaalitila on se mitä monet muut yrittää saavuttaa päihteillä”. View on keikkaillut aktiivisesti ympäri Eurooppaa muiden muassa Iso-Britanniassa ja Sveitsissä.

D.R.E.A.M
Basson taajuuksilla omaa RnB:hen ja räppiin keskittyvää ohjelmaa pyörittävä kaksikko keikkailee aktiivisesti ympäri Suomea. Duon selektio koostuu vain parhaasta ja ajankohtaisesta räpistä ja RnB:stä. Kun tiedät mitä tilaat – laatu on taattu. D.R.E.A.M hoitaa aina bailut mestasta riippumatta; klubeilla, festareilla, museoissa, laivoilla, myymälöissä, terasseilla, muotinäytöksissä… you name it!

 
 

PEU
PEU (Pohjois-Euroopan Suurimmat) on suomalainen italo disco -yhtye. Teemu Keisterin & Lassi Jahnssonin projekti alkoi vuonna 2010 Espoossa ja menestysresepti on tästä lähtien pysynyt samana – biisit ja videot syntyvät ja ilmestyvät yhdessä illassa! PEU toimii pilke silmäkulmassa mutta on täynnä tunnetta.

Kristiina Männikkö & Tero Männikkö
Kaikun ja Ääniwallin öistä tuttu DJ, valokuvaajanakin tunnettu Kristiina Männikkö tuo musiikkinsa tummia ja mystisiä sävyjä tanssittavuutta unohtamatta. Tavaramerkkimäisen piiskaavat snaret yhdistyvät vaikutteisiin monista genreistä ja useilta aikakausilta. Kristiina esiintyy veljensä Teron kanssa, joka on tunnettu laajasta italo-discokokoelmastaan ja asiantuntemuksestaan. Koe tämä eksklusiivinen ja cooli DJ-sisaruskaksikko livenä kun he valloittavat Groteskin!

 
 

LIVE: VG+
VG+ on paitsi artisti ja tuottaja, myös monipuolinen ja kokenut bailu-dj. Komposti Soundista tutun VG+:n erityisalaa on trooppinen ja urbaani musa; dancehall reggae, soca, afrobeat, hip hop ja r’n’b.

LIVE: IBE
Kotimaisen rap-skenen young gun, vasta 18-vuotias IBE on noussut yleisön tietoisuuteen Skorpioni-kollektiivin 2017 julkaistun Mixtapen myötä, jolla IBE esiintyy Kuben kanssa kappaleella “Eurovisioit”. Omalla tammikuussa julkaistulla biisillään “Monologi” räppäri taas näyttää herkän puolensa.

DJ Herkules
Bassoradion H-Hetken juontajana ja Reino Nordinin taustajoukoissa toimiva DJ Herkules on tuttu kasvo Suomen musiikkipiireissä. DJ:n ja radiojuontajan töiden lisäksi Herra Herkules toimii myös tuottajana ja promoottorina, mikä onkin muovannut miehestä varsinaisen musiikin moniasiantuntijan. Jos haluat tietää, mitä Suomen musaskenessä seuraavaksi tapahtuu ja mikä on maailmalla nousussa, on Herkules man-to-listen.

 
 

LIVE: Aaro DiCosta Partü X-perience
Aaro DiCostan keikalla disko paukkuu ja vaarallisilta tilanteilta ei voida välttyä. Keikkakokoonpanossa perkussiotaiteilija rummuttaa niin helvetisti, saksofonitaiteilija ei soita Kauniiden ja rohkeiden tunnaria ja itse säveltäjä räjäyttää katon Vantaalle. Vantaalla ihmiset sitten miettivät päitään raapien, miksi Flamingossa on kaksi kattoa.

Tuuttimörkönäkin tunnettu Aaro DiCosta esittää aliaksellaan elektronista tanssimusiikkia. DiCosta päräytti ikimuistoisesti muun muassa Flow’ssa 2016 jättäen pysyvän jäljen festivaalikansan psyykeen.

J.Lindroos (Dept.)
Deptin porukan nuorena isähahmona tutuksi tullut J.Lindroos on ehtinyt vakuuttaa jo monessa paikassa. Tanssilattioita on villitty aina Berliinistä Tokioon ja Pariisista Sveitsin halki Tukholmaan, Tallinnaan ja tietty lukuisille areenoille täällä kotikulmilla. Niistä mainittakoon mm. Kaiku, Ääniwalli, Kuudes Linja, Flow Festival ja Turku Modern. Deptin toiminnalla skeneä on elävöitetty lukuisilla eri kokoisilla ja näköisillä tapahtumilla, joissa on vieraillut myös merkittäviä kansainvälisiä artisteja.

Denzel
Maailman musaa, rakkauden musaa, vihan musaa, elämän musaa. Denzel myös tekee musaa (ja bileitä nykyään vissii). Löytyy kans oma ohjelma Bassoradiolta J.Lindroosin kanssa.

 
 

LIVE: Noah Kin
Noah Kin on yksi Suomen kansainvälisesti kiinnostavimmista artisteista. Kotimaisten klubien ja festarien ohella keikkakokemusta on kertynyt ympäri Eurooppaa ja Noah Kinin biisit ovat soineet Britanniassa ja Saksassa. Näyttelijänäkin kannuksia kerännyt tuottaja-DJ on tehnyt yhteistyötä muiden muassa Töölön Ketterän ja View’n kanssa. Hänen omilla julkaisuillaan musiikki on vuosien varrella kehittynyt perinteisemmästä hip-hop -ilmaisusta kokeellisen elektronisen musiikin suuntaan – artisti itse kuvaa tyyliään club-punkiksi ja banger-droneksi!

DJ Double M
Double M aloitti levyjen soiton alaikäisenä joskus 2000-luvun alkumetreillä. Helsingin (ja Turun) klubien lisäksi ”Mäksä” on tuttu hahmo Basson taajuuksilta sekä DOPE HKI että Rap Scholar -ohjelmista. Rauhallinen karvanaama hurmaa tarkalla soittotyylillään, teknisillä kikkailullaan ja yllättävillä musavalinnoillaan.

 
 

LIVE: Gettomasa
Jyväskyläläinen Gettomasa on tämän hetken seuratuimpia tekijöitä suomiräpin saralla. Hip-hopin perinteelle uskollinen nuori jätkä puhuu suoraan aidoista tunteista turhiin kielikuviin hukkumatta. Rapin Suomen mestarin albumi Chosen One oli läpimurto, arvostelumenestys ja vuoden 2016 puhutuimpia julkaisuja. Ei sielutonta klubihittiä, vaan streittiä shittiä. Aitoo räppii, eikä mitää teknoo.

Kultabassokerho
Kultabassokerho on ”Maailman Suomiräpein Show” ja 100 % suomiräpille omistettu Bassoradion suosituin erikoisohjelma. KBK viettää vuonna 2017 10-vuotisjuhlavuottaan. MC JiiPeen, DJ Sir Jaken ja HC Tuomaksen luotsaama Kultabassokerho on myös yksi suosituimmista ja palkituimmista hiphop-klubeista since 2010. Lisäksi Kultabassokerho on kiertänyt ympäri Suomea yhdessä maan parhaimpien freestyleräppäreiden kanssa “KBK Freestyle Showcase” -nimen alla.

 
 

Gasellit
Energisistä esiintymisistään kiitosta saanut Gasellit tunnetaan onnistuneesta yhdistelmästään modernia ja melodista rytmimusiikkia sekä räpin suorapuheisuutta. Yhtye on noussut ryminällä suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena on kappaleiden yli 15 miljoonaa toistoa suoratoistopalvelu Spotifyssa sekä valinta Vuoden bändiksi vuoden 2016 Funky Awardseissa. Huhtikuussa 2017 hyvin menestyneen Veli-albumin julkaissut yhtye tuo bileet mukanaan minne he ikinä saapuvatkaan.

TBOY
TBOY kuuluu maamme parhaisiin rap- ja r’n’b-deejiisiin, jolle musta rytmimusiikki on ollut aina lähellä sydäntä. Lisäksi herran levylaukusta löytyy ajankohtainen kattaus vaihtoehtoista klubi- ja bassomusiikkia. Yhdeksänvuotisen dj-uransa aikana ympäri maailmaa keikkaillut, muiden muassa A$AP Rockya ja Kendrick Lamaria lämmitellyt DJ kuuluu YO! Kuudes Linja Raps- ja DOPE -klubien residentteihin. TBOY vaikuttaa DOPE HKI -kollektiivissa, joka on tuttu näky Helsingin yöelämässä ja Bassoradion aalloilla.