Paska Sohva

8 Years of Paska Sohva!

13.4. 12:20 Toimitus

Bassoradion legendaarinen Paska Sohva täyttää 8-vuotta!

Mathias Fosterin ja Ville Ylitervon juontama vaihtoehtomusiikin erikoisohjelma Paska Sohva juhlii kahdeksan vuotista taivaltaan 15.4.2018. Ohjelma on kuultavissa Bassoradiossa joka toinen sunnuntai klo 18-20.

”Kahdeksaan vuoteen mahtuu aika paljon musiikkia. Tapani Kansan sanoin skaala on valtava: indierockia, folkkia, kantria, kasarisynapoppia, minimalistiteknoa, klassista, free jazzia, venäläistä räppiä, modernia rnbtä ja kokeellista elektronista. Sekä kaikkea mahdollista näiden väliltä”, kertoo ohjelmaa houstaava Ville Ylitervo.

Sohvan vahvuus on aina ollut se, ettei sillä ole tiukkaa musiikillista linjaa tai ryppyotsaista genreen tuijottelua. Kaikenlainen musiikki on ollut sallittua ja suotavaa, kunhan se vain on soitettu rakkaudella ja perimmäisenä motiivina on ollut intohimo jakaa jotain kaunista (tai tosi rumaa) kuuntelijoiden kanssa.

Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, Paska Sohva ei koskaan etukäteen koordinoi, että mitä soitetaan. Siihen ei ole ollut tarvetta, koska luottamus studiossa istuvan toisen osapuolen musanörttiyteen on ollut niin vahva, että se menee kaiken yläpuolelle.

”Koskaan ei ole myöskään tarvinnut pettyä valintoihin, sen sijaan uusia biisejä ja levyjä on löytynyt lukuisia. Tämä lähestymistapa on toki tuottanut välillä vähän haasteita, mutta tässä ollaan ja still going strong”, Ylitervo jatkaa.

8 YEARS OF PASKA SOHVA 
15.4.2018
18:00-20:00

https://www.facebook.com/paskasohva/

Basso suosittelee